Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
ahoj holky ja jsem 10 den po et už asi 5 dni špiním někdy se ukaže i taková naružověla krev tak sem volala do caru řekli mi at tam přídu tak mi brali krev a vysledek my řekli ze jeto moc brzi ale že mám malinko zvýšene hcg ale uplně minimalně tak ted musím počkat do čtvrtka na další vyšetreni ale začali mne bolet záda jako by kříže a taky břicho a pořad špiním co myslite vy ste tadi přece jen skušenejsi a šikovne radylky
😢☹.... to mě strašně moc mrzí, holka, drž se❤
@hanyas to je tady frkot, viď?🙂.. já tu taky dva dvy nebyla a dneska jsem dočítala a dočítala. No je hezký, že začínáš na velikonoce, to se bude všechno dobře počítat🙂.. Práce ne, tento týden mám volno a abych pravdu řekla, jsem dnes od rána v pyžamu, nic se mi nechce🙂
Holka buď ráda za pravidelnou mrchu, já už ani nemůžu dopočítat DC:.))).. držím palec a piš, piš, muck))
@fonamor v poho 😀 přece jenom je nám tu halda 😀 lehce se něco pomotá 🙂 já právě posledních pár let mám strašný problémy s MS. Sama chodila jak chtěla, třeba 14dní špinění, den krvácení a zase špinění, takže jsem žasla, že přišla po 29.dnech a byla normální 🙂 ale pozor! Se stimulkou začínám až další cyklus, aby bylo jasno 😀
@evelinah Ahojky,moc me to mrzí,mela jsem to stejně,prvni tri dny zoufalstvi,ani nevim,jak jsem fungovala,v pondelu menstruace a ZT v kalhotkach,dnes uz jsem relativně funkční,drzim pesti,at je brzy dobře. Ceka me 2.Ivf,tak se snazim,sehnat tu co nejvic informaci,aby jsme meli vsechna vyšetření atd.
Holky, jinak spineni zmizelo.. Snad se nevrati..
@kvetnatko No ja právě ani pořádně nevím,na 1.Ivf jsem byla pred rokem,nechavala jsem to tak nejak na doktorech a ti rekli,ze je vse o.k. 1.E.T. skončil mimod.teh. a pak 5 neúspěšných KT,posledni zamlkle v počátku.Příští tyden jdu v patek na konzultaci,delam si poznamky z diskuzi,abych se mohla na vsechno zeptat a zjistit,jestli nejake vysetreni nechybí,jsem vděčná za každou radu 😊Děkuju všem a všem vam přeji,at to klapne 😉

@kvetnatko muze byt uhnizdovani,na ms je fakt brzo😉