Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky na co je to cecko. Nebo co ještě berete po et?
@bubla000 já beru Prednison, Estrofem, Crinone gel, listovku a Agolutin.
Koukám ze tu bereme všechny něco jiného 😂🤣😂🤣
Holky, je tu někdo po ZT/potratu, kdo otěhotněl přirozeně a později zjistili na imunologii problém? Mám za sebou dvě ZT, vždy jsem otěhotněla přirozeně a rychle. V CARu mi doporučují IVF s PGS, na imunologii mě vůbec nechtěj poslat, že tam asi problém není, když otěhotním a udržím embryo do 10tt. Je mi ale 37 a raději bych měla všechna vyšetření před dalším pokusem než znovu potratit... Kamarádka takhle byla na IVF 3x, pokaždé jí vyřešili jeden problém, po neúspěšném pokusu udělali další vyšetření a našli něco dalšího :-/. Tak mě zajímá, jestli někdo s imunologickým problémem taky dokázal normálně otěhotnět a mám si imunologii vydupat nebo mají pravdu a bylo by to nadbytečné.
Prosím prosím o radu, co na nízkou sliznici. Piji kontryhel, ale už asi si na něj tělo zvyklo za pár let, v úterý či ve středu mám jít na ET. Děkuji za Vaše rady
@verunkadar kyselina listová, červené víno🙂
@fonamor kyselinu listovou jim, tak zkusím teda to víno 🙂
@verunkadar tobě dr nedala estrofem na sliznici?
@verunkadar před ET tu holky doporučují grepový džus a po zase ananasový 🙂 držím palce
Holky beru utrogestan mám ho vysadit před ET? beru ráno 2 a večer 2.
Mám je stimulační protokol, kde je dávkování a není tam žádná pauza tak nevím...zeptám se sestřičky až bude volat v pondělí. Beru ho od dnešního dne, ale asi se pauza nedělá.
@luciebx dal ale za týden, to nemělo žádné účinky, tak mi dal Extrahexal. Ale ten mi nikdy také nezabral, ani Estrofem
@verunkadar grepy, grep, grep + červené víno 🙂
@verunkadar já beru estrofem od druhého dne cyklu. U mě zabral ale je fakt ze já se sliznici nikdy neměla problém
@fonamor ahoj zlato, ja ted mela pregnyl 4 a 8 den po et;)
@itworks ahojky mam radost z lazni;)tak at ti to cekani do cervna rychle utece;)
@evelinah je mi to moc lito😢
@verunkadar ještě kapky kotvičník a jak píšou holky, červené víno a grep. Extrahexalu máš kolik, já měla tři náplasti každý třetí den
@tetalucina ahojky, jak se máš, je to už lepší? JJ, děkuju, už vím, proč se v určitých případech píchá pregnyl na více fází, proguglila jsem to nakonec🙂
@salenas ahoj, dvě náplasti každé dva dny. Ale dám asi asi vice. Protože bych měla jít v úterý, ve středu a potřebují sliznici. Má jen 6 mm. A to piji čaje kontryhel, čaj Ludmily Mojžíšové, jim ananas, dala jsem si těd červené víno. Vždy jsem měla sliznicí krásnou, bez léků a teď, co jsem byla min rok na prvním IVF vše šlo do kopru.

@katkadam Urcite si nech udelat imunologii, na te ztroskota moc pokusu.. Take mi porad rikali, jak je vse v poradku.. A nebylo.. Drzim palce 👍