Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor ahoj, jj diky,uz je lip🙂shanim penizky a v cernu pojedeme do caru objednat darkyni;)tak snad si to manzel nerozmysli🙂.....co ty ted,kdy pujdes do ketu?jestli dobre pamatuju jeste mate mrazacky vid🙂
@tetalucina to je super,manžel nakonec souhlasil. Potřebují na to trochu času. Držím palce 🙂
@verunkadar ahoj, mně na sliznici pomohl malink od dědka korenare..měla jsem sliznici vždycky nízkou cca 4mm a dostávala estrofem a pak jsem si koupila ten malinik-je to nějaká směs bylin a 12 den na utz před ket byla sliznice myslím 8.9mm 🙂 pila jsem ho i po transferu a zadařilo se 🤰 👏
🙂 A jake priznaky mas? Budu drzet palce na krev.. Ale je to jasne 👍
🙂to je dobře, čas vždy pomůže.Treba se zase sejdeme s ET 🙂
@tetalucina Dobré ránko, ani nevíš, jak moc jsem ráda, že si to tech tvůj chlap rozmyslel🙂.. a ani mu to netrvalo celou věčnost🙂.. Moc ti držím palečky, teď už to klapne, uvidíš..
JJ, já jdu ve středu za se na UTZ a zase to samé kolečko..
Kam chodíte do CARU?
@kvetnatko neboj se,ja taky zadny nemela...spis jsem trpela nespavosti..vubec me nebolela prsa,nebylo mi spatne,jenom me teda hodne bolel podbrisek jako na menzes...nekdo nemusi mat vubec nic,ty priznaky spis prijdou pozdejc a podle toho jak reagujes na hcg..mne pred punkci pichli t3nkrat 20000 pregnylu a nic to se mnou neudelalo😃
@jezz13 ahojky, chci se zeptat, proč ti tvůj car neudělá tu imunologii? Já jsem ted po třech nepodařených ketech a jen jsem se ted na konzultaci zmínila, že by bylo fajn něco udělat víc a doktorka hned naplánovala právě tohle.
Me imuno taky nikdo nenabizel. Nabidli mi pouze genetiku.
@catchulinecka Já se na to přímo i ptala a tvářili se, že kdyby byl problém s alergií apod., měla bych problém i otěhotnět nebo by embryo zamlklo dřív. Vzhledem k mému věku je asi skutečně mnohem pravděpodobnější nekvalita vajíček, tak s tím asi čekaj, aby ušetřili :-/
@jezz13 aha aha, jako to zní taky logicky, ale kdo ví že...já jdu v úterý na krev, která se bude právě posílat na tu imuno, tak jsem zvědavá no

@verunkadar taky mi šla sliznice díky stimulaci papa... do tý doby ok. Ananas je dobrej pro zahnízdění, grep na sliznici