icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
17. dub 2017

Dobré ránko, holky. Máme tu další pondělí, ke všemu velikonoční, čekám na další těhulky ve skupině, tradice je tradice🙂
Mějte prima den, muck🙂

kvetnatko
17. dub 2017

Preji krasne Velikonoce 😊 Dnes jsem 7. den po ET a stale netestuji 😉

fonamor
autor
17. dub 2017

@kvetnatko drzim palecky🙂.. Ja bych uz nevydrzela🙂.. Posledne jsem taky netestovala,ale byly to chvilkama muka🙂..

kvetnatko
17. dub 2017

@fonamor Jak nemam zadne proznaky, tusim, co najdu..

fonamor
autor
17. dub 2017

@kvetnatko vubec na to takhle nemysli🙂.. Kdybys otehotnela prirozene,buh vi kdy bys na to prisla a taky bez priznaku.. Bud v klidu,vsechno je v hlave,mzck.

kvetnatko
17. dub 2017

@fonamor To je pravda.. Psychika je mocna carodejka 🙂

tetalucina
17. dub 2017

Krasne velikonoce😘a tesim se na fotecky //😉

catchulinecka
17. dub 2017

Ahoj holky, taky přeju krásné velikonoční pondělí 🙂 Já jsem byla ve čtvrtek na hysteroskopii, vše ok, takže další ket by mohl být v květnu, chystá se někdo? 🙂

luciebx
17. dub 2017

Tak já ode dneska absolutně žádný bolesti nic. Tak uvidíme. 5 den po ket.

evikos
17. dub 2017

@catchulinecka Ahoj.Můžu se zeptat,jak přesně ta hysteroskopie probíhá?Děkuji.

martik29
17. dub 2017

@evikos Snad mohu odpovědět byla jsem na tom v březnu. Je to krátký zákrok většinou pod celkovou narkozou. Je to taková mini kamera. Je to zákrok na 5-10 minut tedy ten diagnostický.

gumidek27
17. dub 2017

Ahojky. Chtěla bych se zeptat, protože jsem poprvé po KETU. Když jsem na substituci tak asi nemůžu dostat MS že? A když jsem si udělala 13 den po KETU TT a byl negativní, tak to asi neklapalo že? Příznak na MS nemam, jen mě pobolivaji vaječníky jak u ovulace a sem tam jako by tlak na močový měchýř. Test byl s citlivostí 25 a prosla expirace 4 roky , ale testovací proužek se objevil. Moc děkuji za odpověď.

romik32
17. dub 2017

@gumidek27 citlivost 25 je vysoka,ale 13 den by tam uz mel byt aspon duch..ale kup si radsi citlivost 10..jestli uzivas estrofem,tak to dostanes az po vysazeni..mate jeste nejake mrazacky?

gumidek27
17. dub 2017

Ne užívám lenzetto a divinu a utrogestan. Ne nemáme a je to už 3 ivf pokus😢 už jsem fakt úplně na dně 😢

luciebx
17. dub 2017

@gumidek27 ach jo. To by se fakt už asi ukázalo. Škoda. Věřím ze je to vyčerpávající

romik32
17. dub 2017

@gumidek27 tak to je mi lito..😘 musi to byt hodne narocny..prirozene je to absolutne bez sance?

fonamor
autor
17. dub 2017

@catchulinecka ahojky, hezké velikonoce🙂.. já se chystám koncem dubna a když to neklapne, tak koncem května🙂... kdy se chystáš ty přesně v tom květnu cca?🙂

fonamor
autor
17. dub 2017

@gumidek27 ahojky, věřím ti, je to psychicky náročné, ale nevzdávejte to, ono to jednou klapne, uvidíš, člověk musí věřit a doufat!!... my už jsme po 4 IVF a furt pojedem pecky, dokud se prostě jednou nezadaří..

tetalucina
17. dub 2017

@evikos ahoj, ja jsen podstoupila hysteroskopii bez narkozy. Trvalo to par minutek, prohlidli me, proplachli y bylo🙂nerikam,ze to bylo prijemny,ale da se to vydrzet, pokud ti teda nic nebudou delat, mne chtel odstranit myom,ale nebyl tam takze dobry,jinak bych si rekla o rajskej plyn co mi nabizeli;)

romik32
17. dub 2017

Holky,ja vas tak hrozne obdivuju👏

fonamor
autor
17. dub 2017

@romik32 zlati, u nás se to bere už jako sport🙂))...

romik32
17. dub 2017

@fonamor a furt nestracate humor 😍👍

vanilly_ol
17. dub 2017

ahoj holky, přidávám se k vám. V sobotu jsem byla na ketu naší poslední pětidenní blastocysty. Tentokrát jsme nechali udělat AH. Prej je to lepší při rozmražení. Od soboty polehávám a odpočívám. Zítra zpátky do práce, sedím v kanceláři, takže žádná velká fyzická námaha. Jinak oproti prvnímu ET sem tam cítím podbřišek, nic velkého ale aspon vím, že se tam něco děje. Všem držím palce a doufám, že všechny najdeme naše vytoužené čárky. 🙂

fonamor
autor
17. dub 2017

@vanilly_ol ahojky, tak to se budeme těšit příští pondělí na další těhuli ve skupině🙂... Poslední určitě výjde, moc dobře ví, že už to má s výstrahou🙂.. držím palečky❤

vanilly_ol
17. dub 2017

@fonamor děkuji 🙂 jsem zvědavá jak dlouho vydrzim netestovat. Doma nemám ani jeden test. Na krev mám jít 26.4. Budu se snažit nelovit duchy a vydržet co nejdyl 😃

firnang
17. dub 2017

ahoj holky mam dotaz ultrazvuk po 16 dni po et se dela vnitrne nebo jen zvenku po brise a jestli vnitrne nemuze to nejak uskodit

fonamor
autor
17. dub 2017

@firnang ahojky, co jsem slyšela od těhotných, tak vnitřně, až v nějakém pokročilejším stadiiu těhotenství se děla přes bříško.. neboj, neuškodí🙂

jezz13
17. dub 2017

Pres brisko se dela obvykle az prvotrimestralni screening okolo 13tt, do te doby vaginalni.

raelyn
17. dub 2017

@catchulinecka ahojda já se hlásím 🙂 KET začátek května asi, ještě bude upřesněno

fonamor
autor
17. dub 2017

@raelyn tak to už tu budeme mít kvalitní trojboj, holky🙂

Strana