Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Preji krasne Velikonoce 😊 Dnes jsem 7. den po ET a stale netestuji 😉
Krasne velikonoce😘a tesim se na fotecky //😉
Ahoj holky, taky přeju krásné velikonoční pondělí 🙂 Já jsem byla ve čtvrtek na hysteroskopii, vše ok, takže další ket by mohl být v květnu, chystá se někdo? 🙂
Tak já ode dneska absolutně žádný bolesti nic. Tak uvidíme. 5 den po ket.
@catchulinecka Ahoj.Můžu se zeptat,jak přesně ta hysteroskopie probíhá?Děkuji.
Ahojky. Chtěla bych se zeptat, protože jsem poprvé po KETU. Když jsem na substituci tak asi nemůžu dostat MS že? A když jsem si udělala 13 den po KETU TT a byl negativní, tak to asi neklapalo že? Příznak na MS nemam, jen mě pobolivaji vaječníky jak u ovulace a sem tam jako by tlak na močový měchýř. Test byl s citlivostí 25 a prosla expirace 4 roky , ale testovací proužek se objevil. Moc děkuji za odpověď.
Ne užívám lenzetto a divinu a utrogestan. Ne nemáme a je to už 3 ivf pokus😢 už jsem fakt úplně na dně 😢
@catchulinecka ahojky, hezké velikonoce🙂.. já se chystám koncem dubna a když to neklapne, tak koncem května🙂... kdy se chystáš ty přesně v tom květnu cca?🙂
@evikos ahoj, ja jsen podstoupila hysteroskopii bez narkozy. Trvalo to par minutek, prohlidli me, proplachli y bylo🙂nerikam,ze to bylo prijemny,ale da se to vydrzet, pokud ti teda nic nebudou delat, mne chtel odstranit myom,ale nebyl tam takze dobry,jinak bych si rekla o rajskej plyn co mi nabizeli;)
Holky,ja vas tak hrozne obdivuju👏
ahoj holky, přidávám se k vám. V sobotu jsem byla na ketu naší poslední pětidenní blastocysty. Tentokrát jsme nechali udělat AH. Prej je to lepší při rozmražení. Od soboty polehávám a odpočívám. Zítra zpátky do práce, sedím v kanceláři, takže žádná velká fyzická námaha. Jinak oproti prvnímu ET sem tam cítím podbřišek, nic velkého ale aspon vím, že se tam něco děje. Všem držím palce a doufám, že všechny najdeme naše vytoužené čárky. 🙂
@vanilly_ol ahojky, tak to se budeme těšit příští pondělí na další těhuli ve skupině🙂... Poslední určitě výjde, moc dobře ví, že už to má s výstrahou🙂.. držím palečky❤
@fonamor děkuji 🙂 jsem zvědavá jak dlouho vydrzim netestovat. Doma nemám ani jeden test. Na krev mám jít 26.4. Budu se snažit nelovit duchy a vydržet co nejdyl 😃
ahoj holky mam dotaz ultrazvuk po 16 dni po et se dela vnitrne nebo jen zvenku po brise a jestli vnitrne nemuze to nejak uskodit
Pres brisko se dela obvykle az prvotrimestralni screening okolo 13tt, do te doby vaginalni.
@catchulinecka ahojda já se hlásím 🙂 KET začátek května asi, ještě bude upřesněno

Dobré ránko, holky. Máme tu další pondělí, ke všemu velikonoční, čekám na další těhulky ve skupině, tradice je tradice🙂
Mějte prima den, muck🙂