Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@mikilala20 jé.. to je mi líto ☹
@lynnuska já si taky dělala včéra test 😀 5. Den no a měla jsem tam ducha ale to bude asi pregnyl píchala jsem si to naposled 2. a třetího Ovitrelle... Bolejí mě prsa neuvěřitelně a zada jako před periodou ☹ to je zoufalství tohle... Proč je to zařízený na tom světě tak nespravedlivě... ☹
Prave ja si test udelat nemohu v pondeli jsem byla na poslednim pregnylu ten vydrzi v krvi par dni.
Ja jsem měla ET o den dýl než pipi40 a mám na krev jít až 28.12. test za 14 dní po ET... Test mi dali tam jejich 🙂
ja mam testovat v sobotu
Ja mela ket 9.12 a moji kamaradce dali testy a pak jela na krev. A me jen krev 22 nooo ale je to asi podle hormonalni lecby je to?
@mikilala20 a dostala jsi to hodne nebo je zmena u tebe?
no krvacim ale dneska jsem zkusila jen tak testnout a neco tam je a ani nemusim vykoukat
@mikilala20 třeba ještě není vše ztraceno a klapne to. To by bylo úžasný. Já jdu na krev už zítra a jsem z toho dost nervozní. Testy už si raděj nedělám, nechám se překvapit.
No uvidime ale moc tomu nedavam v sobotu mam delat testik tak uvidime co se objevi neopjevi
@mikilala20 alespon mas co porovnavat,bud poznas ze slabne a nebo poznas ze siliiii a to by bylo supeeer ne?🙂
tak dnes 12. den po KET, občasné bolesti v podbřišku docela silné a chvilková silná bolest v kříži. Tak uvidíme. Jak jsme na tom vy? 🙂
@pipi40 Pregnyl jsem nedostala. Dam hned vědět jak se to dovim, mělo by to byt do 12h. Někdy necitim vubec nic, někdy mě podbřišek hodně boli, tak si dávám naději, že se tam něco dějě. Prsa mě bolí jen tak trošičku z boku a to na dotek, jinak je necítím. No uvidíme. Každopádně je fajn mít podporu od někoho kdo to taky prožívá. Držím pěsti i tobě 🙂 🙂
@lynnuska jo jo moc dekuji,jsem tu dost nalepena 🙂. Jj je to fajn. Prave je tezke kazda to ma vse jinak ale je super si tu pokecat a hlavne se neco dozvedet. Taky se na doktora pripravuji i na dalsi alternativu kdyby to nevyslo. Tak se bojim..... ale to mi tu vsichni. Proto se zajimame ne? Tak hned zitra pisni. Ja nemam zadne uz priznaky.
Ahoj tak 9den po ket jsem to nevydrzela a udelala si test. Ja tam asi pidi dusika mozna vidim ale nevim zda to neni ten pregnyl. Musum pockat zda bude silit teda pokud tam je 🙂

@mikilala20 no to je mi moc lito. U me to vypada ze to taky dopedne zle. Uz me neboli ani podbrisek a nejak jsem to vcera zacala citit ze se to zmenilo a ze nic z toho nebude
tak smad to dostanu a bidu moct jit hned na dalsi 🙂 jedno se nad chyti .....