Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@luciebx vidím ducha, moc držím palce ať sílí. Mas nějaké příznaky ?
@vanilly_ol ty včera zácpa dneska mi je furt zima. A furt jim. Ale to já jim furt ha ha.
@luciebx
1.neni to dobre videt
2.6 dni po ket je faaaakt brzo, pockej si jak mas, stres skodi
@luciebx jen doplnim. Priznaky nereknou nic o prubehu nebo uspechu tehu 🙂
@absintka19 no to já vím. Už sem si jedno tehu prodělala
Proto to dávám sem a nikde jinde 😍
@absintka19 Chtěla bych dvojčata ideálně pokud by to vyšlo. Říkám si, že jsem zdravá a ted mi bylo 28 let, že to zvládnu energie zatím je tak proč ne.
Další důvod proč si chci nechat zavést 2 je, že mám staršího chlapa a nenese to dobře tohle podstupovat sám má již děti a vím, že bych měla jedináčka, že za několik let by, už do IVF centra nešel. Tak i další pokus pokud tento nevyjde si nechám 2 a budu doufat přeji si moc dvojčátka, ale jistě budu vděčná a ráda i za to jedno vymodlené mimčo. Nikdy jsem nechtěla jedináčka sama jsem ze 3 sourozenců.
@luciebx a já tě chápu, těm těhulím se to tady radí, že stres škodí a že je brzy, že? 😀 A teda já tam ducha malinkého taky vidím, na obou, takže prostě na pátý den super!!! tohle není stres, to je takové pidi uklidnění 🙂 aspon mě by to teda trochu uklidnilo 🙂 Držím moc pěsti, at krásně sílí!!!!
@klokanka73 gratuluju❤
@hanyas ahojky kocko,nemas ty nahodou dneska nastevu caru?😉koukej napsat jak pokracujete😘
Tak jak holky. Co novyho
Ahoj holky,potrebuju poradit. Byla jsem na utz ohledne KETU. Primar mi rekl,ze jsme takovi smolari,at zvazime vklad dvou embryjek. (Posledni dve). Riziko dvojcat,to by nam nevadilo,ale mam strach,ze to nevyjde a my pzjdeme plne do placene stimulace. Co radite?
@fonamor úplně to chápu, ale bohužel to je jen na vás 😕 také zvažujeme dvě, ale zase doktor říkal, že to nic nezaručuje ba naopak rizika převažují nad výhodou, tak taky nevím (ještě tedy nejsem po kontrole) máme ještě tři sněhuláčky (ale zase já se bojím spíš, aby dopadlo dobře rozmrazení) pokud dáme jedno a nevyjde to, tak pak určo dvě, ale zase co když bude OK jen jedno. Ach jo je to dilema
Ja bych dala urco dve,kdyz se tolik transferu uz nepovedlo..treba jeden druhemu pomuze😘
@fonamor mě doktor řekl, že všechny jsou stejné kvality, teď jen trefit to správné, které se uchytí, ale prý vložení dvou nezvyšuje šanci ba naopak hrozí, že když jedno odejde může strhnout i to druhé a pokud se uchytí dvě, tak vícečetné těhu má taky rizika. Sama nevím, ale chtěla bych teď taky dvě a pokud bude jedno, tak před dalším případným KETem chci lázně a přes to vlak nepojede.

@luciebx no nevím, možná na tom horním pidi duch, ale ještě je brzy. Počkala bych tak do min. 10-12 dne a pak testila. Zbytečně se člověk stresuje. Co tam má být, tak už tam stejně je 😉