Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Mě taky jedno nemrazili ale to mi neřekli já furt v den transferu ze budou mrazit zbytek a oni nakonec jen jedno. Kdybych to věděla nechala bych si zavést i to kterymu nedali šanci
@romik32 bohuzel jsou, i to ze zavadi 3denni embrya vidim jakl nedostatek. Muj CAR jine mez blast.nemrazi/nezavadi.
@martik29 muzu se zeptat proc si prejete zavest dve? Jestli chcete odpovedet.
Hele holky,oni vedi nejlip kolik a jaka embrya zavest...kdyz by byli vhodna na zavadeni dve,tak to doporuci..ona deloha je stejne pripravena jen na jedno kvalitni😉musite jim verit👍
@absintka19 taky si myslim,i kdyz na druhou stranu nekomu se chytlo i 3 denni..ale to by treba doslo az do blasty kdyby ho nechali..po 3 dny se preci zacina projevovat ta nekvalita,prijde mi,ze nektera centra neumi dobre kultivovat😨
@romik32 presne tak, navic 3denni embryo je vyvojove urceno ze ma byt be vejcovodu, ale car zavadi do delohy. Nekde jde jen o biznis/prachy.
Ja jsem tak s car spokojena ze to se slovy neda popsat 🙂
A ted mi jedna blastocysta kope v brisku 🙂 uz je 3 tydny do TP 🙂
@absintka19 mohu se zeptat co je to za Car, děkuji
@raelyn urcite, Helios.
@absintka19 díky 😉 mohu se zeptat, zda jsi dělala nebo jedla něco spešl před ET/KET a pak po do TT (pro lepší zahnízdění) doporučili v Heliosu EmbryoGlue?
@absintka19 no mas to za chvilku👏 musi to byt skvely pocit😍
@raelyn nic jsem speci nejedla, naopak delala jsem jakoby se nic nedelo, klidna hlava 🙂 nebylo zapotrebi embryoglue.
Mela jsem KET.
@romik32 to vis ze je, skvely pocit, kazdy den je vyhra.
Holky kdyz uz se tu bavite o ebryjkach,tak me takhle doj...bali v gennetu v Praze u prvniho IVF mi vkladali dve 3 denni embrya,za prve to nevyslo,za druhe nam to vzalo jeden pokus.
@fonamor ta sance u 3den.je mensi nez u blast.nechapu proc to delaji, vim, biznis...smutne
@absintka19 Já co vím, tak občas to dělají kvůli tomu, že třeba jsou embrya pomalá. Pokud vidí, že vývoj není dobrý a že je třeba pravděpodobnost toho, že se nedostanou do blast. Pak se volí raději zavedení mladšího embryjka, než aby se "vyhodil" pokus z okna.
Jinak je to nepochopitelný no. Pak přesně je hromada zmražených embryí, protože do 3.dne přežije snad každé (nebo valná většina), a je to k ničemu. Spousta z nich nepřežije ani rozmrazení.
Mně třeba rovnou řekli, že kdybychom další extra věci připlácet nechtěli, minimálně prodlouženou kultivaci doporučují, má to mnohem lepší výsledky. Takže já si na car taky nestěžuju. Sice jsme na začátku, ale i to, že se povedl první ET, považuju za úspěch.
@gabcat jojo, to je presne, drzim pesticky.
@tetalucina Děkuji moc!

Holky tam mám radost zítra jdu na ET mám 3 bojovníky jedničkové kvality 4 den a jsou ve stádiu moruly a 4 mám 8 buněčné jen s pomalejším vývojem, ale stále se prý vyvíjejí nevíte zda se dají zamrazit? když jsou evidentně pomalejší o cca 1 den než mají být?