icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
18. dub 2017

@luciebx pregnyl už není a prý už nebude, ja misto něho dostala ovitrell a při odběru jsem měla všechny folikuly prázdné, prý jestli jsem ho špatně nepíchla

luciebx
18. dub 2017

@fonamor já měla pregnyl před ET ale ne před ket. 😂

hanyas
18. dub 2017

@fonamor ja nevim podle ceho to davaji. Jednou jsem pred KET Pregnyl mela, jednou ne 😁

romik32
18. dub 2017

@firnang oni se ale musi kouknot,ci tam je a jestli je to tam kde ma byt😉ja bych chodila na utz i kazdy druhy den😀holky jaa myslim,ze pregnyl u prirozeneho cyklu by mel byt vzdy,aby si byli jisti,ze folikul praskne...kdyz je v rizenym cyklu estrogenem a utrogestanem,tak pregnyl nema cenu,protoze ovulace neni a oni si to nacasujou sami☹

romik32
18. dub 2017

To mel byt smajlik🙂

fonamor
autor
18. dub 2017

@hanyas to rikam furt,pokusni kralici🙂)

plachetnicka
18. dub 2017

@jezz13 ahoj, já měla první dceru bez problémů a při snaze o sourozence jsem neměla problém s otěhotněním, ale během 3/4 roku 2xZT v 9tt a 1x samovolný potrat. Před IVF mi udělali jen hormonální profil a asi byl opravdu problém ve vajíčkách...z 19 se jich 14 oplodnilo a do transferu (pátý den) přežilo jen jedno (naštěstí bojovník - druhá dcera). Co by dělali nebo změnili kdyby to nevyšlo, netuším. Po nějaké době jsme to ještě nechali na přírodě a máme syna.
Držím pěsti všem!

firnang
18. dub 2017

holky dneska sem byla na krvy jako samo platce hcg po 15 dnech 736 ale vyc mi ktomu nerekli a ja tomu nerozumim tak prosim jestli nekdo rozumi o vysvetleni dyk

nita1984
18. dub 2017

@firnang úplně normální hodnota. Mam 15. Den téměř stejnou jako ty. Příští pátek jdu na první UTZ

firnang
18. dub 2017

takze to teda jeste nic neznamena nebo jak asi ti pridu blba ale v tomhle se evyzam a sestlicka my nic nevysvetlila

nita1984
18. dub 2017

@firnang znamená to, ze jsi těhotná. Co jiného by to mělo znamenat?

firnang
18. dub 2017

opravdu ja tomu proste nemuzu verit promin asi seti to zda jako otazka od blba ale proste tomu fakt nerozumim a proto se ptam a dyky moc za odpoved

absintka19
18. dub 2017

@firnang jazyk mas, tak se ptej kdyz necemu nerozumis, od toho lekari a sestry jsou.

nita1984
18. dub 2017

@firnang promiň, ale zdá. Tak.když tomu nerozumís proč se nezeptas v CAR nebo tam kde si byla na krvi?

firnang
18. dub 2017

ja se ptala sestri ktera my vysledek rekla ale ta mi ktomu proste nic nerekla tak jsem myslela ze se muzu zeptat tady nekoho ja tam zrovna dneska doktora nemam jinak dyk

luccip
18. dub 2017

Ahoj holky...tak sem dnes volala do caru výsledek tt a 3.5.mam první ultrazvuk..👎 po všech těch patáliich ze by konečné i na mas se usmalo štěstí. ..ted budu trnout jestli bude vse jak má byt..Preji hodně stesticka i vam ostatním co čekáte na // 😘

evelinah
18. dub 2017

@nita1984 to je super, že to klapalo. Gratuluji 🙂

nita1984
18. dub 2017

@evelinah děkuji, snad bude vše jak má

hanyas
18. dub 2017

@luccip to jsou panecku dalnice! 🙂 moc gratuluji a preji vse nej 🙂 at je vse v poradku 🙂

luciebx
18. dub 2017

@luccip krasny Gratulace

luciebx
18. dub 2017

@firnang no a co jako nechápeš. Dle testu a krve si těhotná. Nebo tomu furt nevěříš nebo co jako chceš vědět

luciebx
18. dub 2017

@nita1984 tak super. Gratulace. Konečně se usmalo štěstí

raelyn
18. dub 2017

@luccip gratuluji 😍 písní prosím, zda jsi jedla, pila nebo měla něco speciálního, jiného než třeba běžně. Dodržovala jsi třeba nějakou radu, děkuji za info 😉

itworks
18. dub 2017

@luccip super, jsem ti říkala, že to bude dobré 🙂

fonamor
autor
18. dub 2017

@luccip ahojky ,tak to jsou ukazkove dalnice,moc gratuluji🙂

firnang
18. dub 2017

@luciebx proste sem stoho mnela radost a jestli vas to tadi tak moc nastvalo ze ste tak neprijemi jen kvuli tomu ze sem se proste chtela zeptat tak pardon

luciebx
18. dub 2017

@firnang já se te normálně ptám co te furt zajímá. Co na to furt nechápeš.

tetalucina
18. dub 2017

@luccip nadhera, gratuluju🙂

klokanka73
18. dub 2017

Pátý den po transferu dvou embryek,a ani ne z ranní moče. Tak smůlu už jsem si snad od ledna vybrala a budou tam až do prosince.

romik32
18. dub 2017

@klokanka73 gratuluju👏

Strana