Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@firnang oni se ale musi kouknot,ci tam je a jestli je to tam kde ma byt😉ja bych chodila na utz i kazdy druhy den😀holky jaa myslim,ze pregnyl u prirozeneho cyklu by mel byt vzdy,aby si byli jisti,ze folikul praskne...kdyz je v rizenym cyklu estrogenem a utrogestanem,tak pregnyl nema cenu,protoze ovulace neni a oni si to nacasujou sami☹
To mel byt smajlik🙂
@jezz13 ahoj, já měla první dceru bez problémů a při snaze o sourozence jsem neměla problém s otěhotněním, ale během 3/4 roku 2xZT v 9tt a 1x samovolný potrat. Před IVF mi udělali jen hormonální profil a asi byl opravdu problém ve vajíčkách...z 19 se jich 14 oplodnilo a do transferu (pátý den) přežilo jen jedno (naštěstí bojovník - druhá dcera). Co by dělali nebo změnili kdyby to nevyšlo, netuším. Po nějaké době jsme to ještě nechali na přírodě a máme syna.
Držím pěsti všem!
holky dneska sem byla na krvy jako samo platce hcg po 15 dnech 736 ale vyc mi ktomu nerekli a ja tomu nerozumim tak prosim jestli nekdo rozumi o vysvetleni dyk
takze to teda jeste nic neznamena nebo jak asi ti pridu blba ale v tomhle se evyzam a sestlicka my nic nevysvetlila
opravdu ja tomu proste nemuzu verit promin asi seti to zda jako otazka od blba ale proste tomu fakt nerozumim a proto se ptam a dyky moc za odpoved
@firnang jazyk mas, tak se ptej kdyz necemu nerozumis, od toho lekari a sestry jsou.
ja se ptala sestri ktera my vysledek rekla ale ta mi ktomu proste nic nerekla tak jsem myslela ze se muzu zeptat tady nekoho ja tam zrovna dneska doktora nemam jinak dyk
@luccip nadhera, gratuluju🙂
@klokanka73 gratuluju👏

@luciebx pregnyl už není a prý už nebude, ja misto něho dostala ovitrell a při odběru jsem měla všechny folikuly prázdné, prý jestli jsem ho špatně nepíchla