Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas ahoj, jj popletla jsem se🙂)kdyz ja myslim na vsechny a pak se ztracim,kdyz tady nejsem kazdy den🙂)))no a co ty teda?
@itworks ahojky, no to mam radost jak jsi spokojena a dobre naladena😉je cisi z tebe pohoda a optimismus a to je super😘treba uz po laznich ani nebudes stimulku potrebovat;)
@tetalucina já pořád při starém 🙂 od pondělí zobu Proveru, zatím na zkoušku... ale příští měsíc už na to vlítneme 😀 V půlce měsíce opět Provera, potom Dipherelin a tak dále a tak dále. A v polovině června DOUFÁM transfer krááásné blastocysty a plný mrazák k tomu 😀 Kéž by, kéž by 🙂
No možná to beru 7 den po ket pac transfer byl ve 2 odpoledne
@tetalucina jo, kéž by, i když mám trochu strach otěhotnět přirozeně, když se vždy něco podelalo. Víš jak, aby se nespojila zase ta nejhorší spermie. U ivf vyberou tu nejlepší.
@klokanka73 supeer,holky,v posledni kratke dobe samy uspech,mam radost. Jen tak dal🙂
@klokanka73 no super. Krasny. Sme na tom asi stejně 😍
@luciebx
@klokanka73 holky super, to bychom se ještě mohly potkat těsně v prosincovkach, ne?
Super sámé pozitivní zprávy mám radost za vás holky...já mám testy nachystané a musím vydržet těch pár dnů.
Holky jak vypočítám termín případného porodu podle poslední MS nebo podle ET?
@nita1984 tak mě vyšli dva různé termíny, podle různých webů. Zajímavé. Jeden 28.12.2017 ale jen na jedněch stránkách. Jinak na ostatních stránkách 2.1.2018. Tak asi už budu lednovka.
@klokanka73 asi každá kalkulačka jinak no ono je to stejně jedno.
@panbaf ahoj a kde jsi ho objednala či sehnala? Musela jsem kvůli sliznici teď odložit transfer. Tak musím něco s tím zkusit udělat.
Tak jsem ze zvědavosti vyhledala ty weby a ukázalo mi to 5.1 a 7.1 🙂
@martik29
@klokanka73
@nita1984 holky bože kez by nám to všem vyšlo ❤

@romik32 to je krásný, znám tvůj příběh, ikdyž jen krátce..Moc držím palečky, at zdoláte s prckem všechno v pohodě až do konce!🙂.. Hlavně pozor na tahání těžších věcí atd..
Holky, já už bych nás všechny chtěla vídávát se úplně v jiné skupině🙂.. Muck drž se a šetři se❤