icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

itworks
20. dub 2017

🙊🙉😅

fonamor
autor
20. dub 2017

@itworks Ahojky, tak jsem se včera ptala na ty lázně a není problém mi vypsat lékařskou zprávu a doporučení.. Tak bych po KETEch určo šla a užila si to.. Kdy jsi říkala, že jedeš ty? Někdy v červnu, mám pocit, že 19? Nechcee se mi to dohledávat🙂

itworks
20. dub 2017

@fonamor tak to je super 🙂 jo jedu nakonec 21.6.-12.7. to bychom se mohli teoreticky třeba potkat, ale nejlepsi bude, když už ti ket vyjde.

fonamor
autor
20. dub 2017

@itworks no taky bych byla ráda, ale s našim prdelním štěstím to vidím ještě na jednu stimulku🙂
Já se pak zeptám, jak to dlouho trvá, mám pocit, že se to řešilo teď v nějaké skupině a od podání se prý z lázní ozvývají cca za 14 dnů s termínem.. No uvidíme🙂

catchulinecka
20. dub 2017

ty jo a mě by stejně zajímalo, co se tam jako dělá v těch lázních...

itworks
20. dub 2017

@fonamor napíšu do zprávy.

itworks
20. dub 2017

@catchulinecka koukni na stránky Františkovy Lazne-neplodnost, jsou tam uvedeny procedury...Např.vyplachy,stříkání léčivého plynu, bahenní tampony...A pak i koupele, prohrivani...

luciebx
21. dub 2017

Ahoj holky. Akorát vstávám z v půl 8 směr letiště a hurá domu. Jinak můj ranní testik

kvetnatko
21. dub 2017

@luciebx Krasa.. Gratuluju ❤

hanyas
21. dub 2017

@hope01 nebyla jsem to ja? 😁 ja to taky nekde psala 😁

hanyas
21. dub 2017

@tetalucina noo je to v podstate na upravu cyklu. Jim je od 16. tusim do 25. DC a potom prijde MS. U me totiz chodi jak se ji zachce. Takze at ji ted mame pod kontrolou, beru ji uz tento mesic a v dalsim cyklu s ni v podstate zacnu dlouhy protokol 😉

hanyas
21. dub 2017

@luciebx stastny let a pohodove tehotenstvi preju! 😉

luciebx
21. dub 2017

@hanyas
@kvetnatko holky děkuji.

fonamor
autor
21. dub 2017

@luciebx krásně sílí, hezkou cestu a drž se nám tam za oceánem s prckem🙂 Gratuluju, pa🙂

fonamor
autor
21. dub 2017

Ahoj holky,jdu si pro rady. Tento mesic me na transfer nevezmou,mam porad maly folikul a jeste nepravidelneho tvaru.
Tudiz jsem nafasovala estrofem,ktery mam brat od 1DC. Pak prijit 12-14 den na UTZ. Podle ceho se planuje pak transfer? Diky

itworks
21. dub 2017

@fonamor myslím, že stále podle stáří embrya a nebo pokud není ovulace tak výška sliznice 🙄

fonamor
autor
21. dub 2017

@itworks tak v tomto se taky nevyznam. Pry je to jedno,jestli prijdu 12 nebo 15 den.. Jsem z toho hin. A bude to bez pregnylu nebo ovitrele.
S takouvou to vypada,ze ty lazne budoz k vanocum,jde me porazit!!🙂

itworks
21. dub 2017

@fonamor no tak to nemáš v přirozeném cyklu, kde se sleduje folikul-ovulace, ale v tom substitučním, kde se ovulace vůbec neřeší a hlídá se jen výška sliznice...

hope01
21. dub 2017

@hanyas ehm, to uplně nevím, já ty diskuze moc nestíhám sledovat 🙂

fonamor
autor
21. dub 2017

@itworks diky za vysvetleni,draha🙂

itworks
21. dub 2017

@fonamor nemáš zač, snad jsem to napsala správně, ptž vím, že některé holky vůbec ovulaci před ket neřešily.

fonamor
autor
21. dub 2017

@itworks aspon o starost min,nez furt hlidal folikuly.. Jako to uz budu chtit vzdycky🙂

klokanka73
21. dub 2017

@itworks tak já nevím, ale mám ted po druhém ketu v přirozeném cyklu a ani jednou mé folikuly neresili. Jen výšku sliznice a pak k navození ovulace Crinone gel nebo jiný progesteron a ta pět dní (dle stáří embrya) transfer. Minulý měsíc se chytli, ale jen biochemko a tenhle měsíc krásně čárka sílí. A bez folikulů jediný lék byl Crinone gel, další až po KET. Tak já nevím, co doktor to asi jiný přístup.

itworks
21. dub 2017

@fonamor no mi předtím v Ově říkali, že je ket lepší v přirozeném cyklu, že je větší úspěšnost. Loni jsem proto taky musela čekat na ket, ptž mi potvora folikul nepraskal ani po pregnylu. Ale určitě je spousta holek, které prostě přirozeně neovulují, nebo mají problémy se sliznicí a tímto se to vyřeší. A určitě i spousta otěhotněla, pořád to je jen o kvalitním embryu a velkém štěstí...

itworks
21. dub 2017

@klokanka73 jo? Tak to už je fakt sranda, mě nutili čekat 2 měsíce na další ket 😨 opět jiné názory, no ještě, že už jdu z Ovy pryč...

fonamor
autor
21. dub 2017

@klokanka73 tak tady je nazorna ukazka toho,ze co doktor,to jina metoda..
Mne prave vzdycky hlidali velikost folikulu,abychom naplanovali spravny den puchnuti pregnylu.
Ted vsechno obracene🙂
Dulezite je to,aby se to chytlo,at tak nebo tak.

fonamor
autor
21. dub 2017

@itworks no a vyznej se v tom🙂.
Ikdyz blbym selskym rozumem cloveku dojde,ze cim min prasku,tim lepe. Takze na tom nativu neco bude. A souhlasim. Ale kdyz se neda jinak,musi se tomu pomoct lekama,hold🙂

klokanka73
21. dub 2017

@fonamor já právě Pregnyl ani jednou neměla, jen ten progesteron a nic víc a vyšlo to. Mě řekli že nejlepší pro uchycení embrya je nativní cyklus že embrya ty léky ráda nemají. Tak nevím fakt co doktor to jiná metoda.

evikuuu
21. dub 2017

Gratuluji vsem co nasli //. Ja stale nemam odvahu. Jsem 9.den po et. Obcas me poboliva bricho jako na ms. Rano si zase rikam, ze mi je trosku nevolno atd. Verim, ze budu taky tak uspesna jako liciebx.

itworks
21. dub 2017

@fonamor no oni mi to vysvětlovala tím, že to je podmínka ketu, mít prokázanou ovulaci utz, že jinak mi ho v přir. cyklu nemůžou udělat...už to je jedno...kdo ví, co za tím bylo...

Strana