Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
ty jo a mě by stejně zajímalo, co se tam jako dělá v těch lázních...
@catchulinecka koukni na stránky Františkovy Lazne-neplodnost, jsou tam uvedeny procedury...Např.vyplachy,stříkání léčivého plynu, bahenní tampony...A pak i koupele, prohrivani...
@tetalucina noo je to v podstate na upravu cyklu. Jim je od 16. tusim do 25. DC a potom prijde MS. U me totiz chodi jak se ji zachce. Takze at ji ted mame pod kontrolou, beru ji uz tento mesic a v dalsim cyklu s ni v podstate zacnu dlouhy protokol 😉
Ahoj holky,jdu si pro rady. Tento mesic me na transfer nevezmou,mam porad maly folikul a jeste nepravidelneho tvaru.
Tudiz jsem nafasovala estrofem,ktery mam brat od 1DC. Pak prijit 12-14 den na UTZ. Podle ceho se planuje pak transfer? Diky
@itworks tak já nevím, ale mám ted po druhém ketu v přirozeném cyklu a ani jednou mé folikuly neresili. Jen výšku sliznice a pak k navození ovulace Crinone gel nebo jiný progesteron a ta pět dní (dle stáří embrya) transfer. Minulý měsíc se chytli, ale jen biochemko a tenhle měsíc krásně čárka sílí. A bez folikulů jediný lék byl Crinone gel, další až po KET. Tak já nevím, co doktor to asi jiný přístup.
@fonamor no mi předtím v Ově říkali, že je ket lepší v přirozeném cyklu, že je větší úspěšnost. Loni jsem proto taky musela čekat na ket, ptž mi potvora folikul nepraskal ani po pregnylu. Ale určitě je spousta holek, které prostě přirozeně neovulují, nebo mají problémy se sliznicí a tímto se to vyřeší. A určitě i spousta otěhotněla, pořád to je jen o kvalitním embryu a velkém štěstí...
@klokanka73 jo? Tak to už je fakt sranda, mě nutili čekat 2 měsíce na další ket 😨 opět jiné názory, no ještě, že už jdu z Ovy pryč...
@klokanka73 tak tady je nazorna ukazka toho,ze co doktor,to jina metoda..
Mne prave vzdycky hlidali velikost folikulu,abychom naplanovali spravny den puchnuti pregnylu.
Ted vsechno obracene🙂
Dulezite je to,aby se to chytlo,at tak nebo tak.
@fonamor já právě Pregnyl ani jednou neměla, jen ten progesteron a nic víc a vyšlo to. Mě řekli že nejlepší pro uchycení embrya je nativní cyklus že embrya ty léky ráda nemají. Tak nevím fakt co doktor to jiná metoda.
Gratuluji vsem co nasli //. Ja stale nemam odvahu. Jsem 9.den po et. Obcas me poboliva bricho jako na ms. Rano si zase rikam, ze mi je trosku nevolno atd. Verim, ze budu taky tak uspesna jako liciebx.

🙊🙉😅