Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@luciebx
boze to je nádhera 😀
@catchulinecka ahojky,no mne se ted mele hlavou,ze mi zamenily leky. Misto estrimax mi dali estrofem,slizni co mam cajk.
No vidis,tak to me jeste predbehnes nakonec🙂
Jak jste se rozhodli s tim vkladem?
Bude zmena nebo to nechate pri starem?
Jo s estrofemem,ta sluznice byla sice mesic predtim 7mm,ale prej to je malo..a nad 35 davaji estrofem trmer vzdy..nebyla jsem z toho nadsena,ale evidentne to s nim bylo lepsi..jenom sem k nemu musela pichat a picham clexane..pomalu budu vysazovat..ten estrofem tu sliznici krasne pripravi a vyzivi a muzou to krasne presne naplanovat👍
Devcatka, tak vcera 9. den po transferu HCG 115 a dnes 10. den HCG 179..🙂
Ano psychika fakt dela hodně.
Holky ale dneska pocituju blivno fuj přesně takový co sem měla u malého. Jak po flamu Ble. Docela sem se bála letu co kdyby ale dr mě ujistila ze to vadit nemůže. V pondělí volám dr a úterý krev.
A řeknu vám moje první testy citlivost 10 málo asi barvi to byl furt duch. Koupim jinou značku sice citlivost 25 a krásná čárka. Snazilky doporucim zkoušet jiný značky
Ja v Cecham, ale leteli jsme na vikend 🙂
@hanyas tak to jo, mne na upravu davali norethisteron🙂ted nic neberu a mam to taky pekne rozhazeny:((
@tetalucina par let dozadu jsem byla nastvana, kdyz prisla, ze nrbudu moct to, nebo tamto, ze me bude bolet bricho, bude mi zle... a ted... par let se prekulilo a ja jsem za kazdou MS vdecna. No neni to k pousmani? 😁

@fonamor tak já to mám vždycky při ket. Od 1dc estrimax a 12-14 den se mám vždy objednat na ultrazvuk, tak se mrknou, zda je sliznice ok a naplánujou ket dle stáří embrya. V přirozeném cyklu je to prý těžší odhadnout tu ovulaci, kdežto tady si to naplánujou jak chtěljí no a přesně. Samozřejmě někdo může lépe snášet to, že je to bez léků. Já třeba vím, že lépe reaguji když jsem pod práškama 🙂 Bude to změna pro tebe a právě proto to určo vyjde 🙂 Takže se nakonec v tom květnu potkáme jo?