icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

catchulinecka
21. dub 2017

@fonamor tak já to mám vždycky při ket. Od 1dc estrimax a 12-14 den se mám vždy objednat na ultrazvuk, tak se mrknou, zda je sliznice ok a naplánujou ket dle stáří embrya. V přirozeném cyklu je to prý těžší odhadnout tu ovulaci, kdežto tady si to naplánujou jak chtěljí no a přesně. Samozřejmě někdo může lépe snášet to, že je to bez léků. Já třeba vím, že lépe reaguji když jsem pod práškama 🙂 Bude to změna pro tebe a právě proto to určo vyjde 🙂 Takže se nakonec v tom květnu potkáme jo?

catchulinecka
21. dub 2017

@luciebx
boze to je nádhera 😀

romik32
21. dub 2017

@fonamor ja byla to 14 den utz a 20 den ket..transfer se planuje podle stari embrya😉

fonamor
autor
21. dub 2017

@romik32 a taky jen s estrofemem?

fonamor
autor
21. dub 2017

@catchulinecka ahojky,no mne se ted mele hlavou,ze mi zamenily leky. Misto estrimax mi dali estrofem,slizni co mam cajk.
No vidis,tak to me jeste predbehnes nakonec🙂
Jak jste se rozhodli s tim vkladem?
Bude zmena nebo to nechate pri starem?

romik32
21. dub 2017

Jo s estrofemem,ta sluznice byla sice mesic predtim 7mm,ale prej to je malo..a nad 35 davaji estrofem trmer vzdy..nebyla jsem z toho nadsena,ale evidentne to s nim bylo lepsi..jenom sem k nemu musela pichat a picham clexane..pomalu budu vysazovat..ten estrofem tu sliznici krasne pripravi a vyzivi a muzou to krasne presne naplanovat👍

romik32
21. dub 2017

@fonamor estrimax a estrofem je to same😉

fonamor
autor
21. dub 2017

@romik32 dekuju,tady v tom fakt nemam ahnung,tak proste vysiluju🙂

kvetnatko
21. dub 2017

Devcatka, tak vcera 9. den po transferu HCG 115 a dnes 10. den HCG 179..🙂

itworks
21. dub 2017

@kvetnatko držím palce, ať nadále pěkně roste 😘

kvetnatko
21. dub 2017

@itworks Dekuji.. Budu si ho hyckat ❤

raelyn
21. dub 2017

@luciebx krásný testík 😀 užívala jsi něco špešl (nějakou radu pro nás snažilky) vínko, grepy, ananas, cvičení, ...... dííííky 😎

luciebx
21. dub 2017

Už sem v ÚK. Koupila sem citlivost 25 a koukejte 😍 já tomu snad začnu věřít

itworks
21. dub 2017

@raelyn já si myslím, že vždy záleží na kvalitě embrya a veeelkém štěstí 🙂 samozřejmě můžeš víno, grepy...a vše ostatní, co zkoušíme...ale i když toho sníš hodně, tak rozhodující slovo má pořád děloha 😀

luciebx
21. dub 2017

@raelyn Grep sem měla jeden mi to nechutna. Jinak víno ne cvičení taky ne. Spis sem dělala ze jako buď se povede nebo ne.

itworks
21. dub 2017

@luciebx pěkný 👍 řekla bych, že můžeš začít věřit...❤

luciebx
21. dub 2017

Ano psychika fakt dela hodně.

raelyn
21. dub 2017

@itworks
@luciebx
já vím, ale snažíme se tak dlouho a pořád nic, tak to teď před KETem chci nějak pojistit 🙂 vše už jsem jedla pila a nic ani cvičení nezabírá. Asi se na vše vykašlu a uvidím

luciebx
21. dub 2017

@raelyn my se snažili 4,5 roku 😔

raelyn
21. dub 2017

@luciebx u nás něco přes 9 let 😒
je super, že už máš jedno dítě doma. Mě by to uklidnilo, ale náročné je to stejně, vím

luciebx
21. dub 2017

Holky ale dneska pocituju blivno fuj přesně takový co sem měla u malého. Jak po flamu Ble. Docela sem se bála letu co kdyby ale dr mě ujistila ze to vadit nemůže. V pondělí volám dr a úterý krev.

luciebx
21. dub 2017

A řeknu vám moje první testy citlivost 10 málo asi barvi to byl furt duch. Koupim jinou značku sice citlivost 25 a krásná čárka. Snazilky doporucim zkoušet jiný značky

raelyn
21. dub 2017

@luciebx tak se drž a opartuj, dávej na sebe pozor a držím palce 🙏

luciebx
21. dub 2017

@raelyn děkuji. Už lezim koukám TV čaj v ruce pracka jede myčka jede a pro večeři si zajdeme. Vařit semi nechce 😅

kvetnatko
21. dub 2017

@luciebx Luci, neboj. Ja letela 3 dny po ET a embryolozka rikala, ze to vubec nevadi..

luciebx
21. dub 2017

@kvetnatko já prave letěla s malým asi tak nějak stejně týden po oplodnění a vůbec sem to nevěděla před těmi 7 roky a ty bydlíš kde

kvetnatko
21. dub 2017

Ja v Cecham, ale leteli jsme na vikend 🙂

tetalucina
22. dub 2017

@hanyas tak to jo, mne na upravu davali norethisteron🙂ted nic neberu a mam to taky pekne rozhazeny:((

hanyas
22. dub 2017

@tetalucina par let dozadu jsem byla nastvana, kdyz prisla, ze nrbudu moct to, nebo tamto, ze me bude bolet bricho, bude mi zle... a ted... par let se prekulilo a ja jsem za kazdou MS vdecna. No neni to k pousmani? 😁

kvetnatko
22. dub 2017

Zdravim vas v destive sobote.. Jak se mate? U nas to vypada dobre ❤

Strana