Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@hanyas jj presne, rada bych,aby chodila presneji a jeste radsi kdyby par mesicu vynechala🙂)
@tetalucina jojo 😍
Jinak v pondělí mam krev. V úterý výsledky
@luciebx jj opatrujte se😘
@tetalucina akorát sem se najedla a lezim a zavadim utros ha ha
11 den,tak to mas na dalnici jeste cas😉
@luciebx 11.den, já měla transfer 13.4 v 13:30 hodin a jsem 10.den po KET a dálnici taky nemám. Ale sílí, a to je důležité, ale on rozdíl jde vidět spíš po dvou dnech, zas tak rychle to nejde. A zítra jdeš na krev a to je směrodatný, já jedu až ve čtvrtek. Tak se nestresuj, prostě jsi tehulka, tak si to uzivej. Přikládám foto dnešního testu 10.den po transferu. Tedy ale levný test a šetřilo se papírem i barvou.
@klokanka73 děkuji. Asi mas pravdu. Chci krev zítra a čtvrtek abych věděla jak hcg roste. ❤
@klokanka73 taky sem měla tyhle tenký a barva skoro žádná. 😅
@luciebx určitě to bude dobrý, dej vědět jak jsi dopadla. Ale na 100% to bude hCG úplně v pohodě.
@luciebx uzijte si koncert;)
Ahoj holky moje. Tak tu máme další pondělí, venku je krásně a já se těším na další nové těhulky🙂.. vůbec nespěchejte, týden je dlouhý, muck všem držím palečky🙂
Holky kdy testovat? asi nemá smysl 6 dnů po ET? mám ještě vydržet, že? na tom testu píšou, že to ukazuje, už od 2 dnů od početí tak nevím.
@tehulka1167 jéé, Pepíček roste jak z vody 😀 jsi hodná, že na nás pořád myslíš 😘
@itworks jojo porad vás sleduju 🙂 to Teda. Hrozne to utíká.
@martik29 to je brzy. 🙂

@kvetnatko taky zdravím 🙂 jupíí vypadá to hodně dobře 👍