icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
26. dub 2017

@evikuuu jak ty? testujes dnes nebo az zitra?? myslim na tebe

klokanka73
26. dub 2017

@luciebx já už další testy dělat nebudu. Ono to jak píses, necham taky na přírodě. Věřím že bude všechno v pořádku, jen jsem zvědavá na utz jestli se chytli obě a budou dvojčata nebo jenom jedno.

luciebx
26. dub 2017

@klokanka73 wow dvojcatka to by bylo krasny.. dle hcg ktery mas vyssi nez ja by to mohlo byt vid..

sticker
klokanka73
26. dub 2017

@luciebx já zatím hodnotu hCG nevím, jdu na krev až zítra do caru. Zaváděli mi dvě embryjka, tak uvidíme. Ono hlavní bude utz.

kvetnatko
26. dub 2017

Holky, volala jsem do Csr. Dr rikal, ze se to zhorsilo, protozejsem tehotna.. Kdyz budu mit pocit, ze nemuzu jist a pit, nebo mit problem se nadechnout, mam prijet.. V patek mam zabolat, jak mi je..

martik29
26. dub 2017

Tak já honím opět ducha a bylo mi řečeno od sestřičky, že to není možné tak brzo dnes odpoledne to teprve bude 7 den, ale od včera je čárka zřetelnější třeba je to dvojčaty. Nebo je možné, že je to stále ovitrela po více jak 15 dnech?

kvetnatko
26. dub 2017

@martik29 Ja mela slabou carku 7. den od ET a na digi 1-2 👍

luciebx
26. dub 2017

@martik29 krása. Wow. Nás tu je tento měsíc.

luciebx
26. dub 2017

@klokanka73 já si nás tu pletu 😂

martik29
26. dub 2017

Každopádně jedu do CAR je mi zle v noci jsem skoro nespala...prý to těhotenstvím není ani spíš ten hyperstimulační syndrom tak já nevím čím to.

nita1984
26. dub 2017

@martik29 ja měla taky // 7. den po KET

kvetnatko
26. dub 2017

@martik29 To je dobre, jed.. OHSS neni legrace.. Taky jsem kvuli nemu ted volala do CAR..

luciebx
26. dub 2017

Tak já sem to šla taky nakonec pocurat 🤣😂🤣 dnes mam termín z car kdy dělat test. Tak asi dobrý no ❤️

hanyas
26. dub 2017

@martik29 pokud čárka sílí, nemůže to být nic jinýho než MIMI 🙂 holky já vám to tak závidím a přeju zároveň 🙂

martik29
26. dub 2017

Tak já udělala pro jistotu ještě tento.

klokanka73
26. dub 2017

@martik29 já měla čárku už 5.den po KET, takže to možný určitě je. Gratuluji.

luciebx
26. dub 2017

@hanyas já vím. Já to měla taky. Vždy já nic a ostatní tehulili. Přesně vím jaké mas pocity. Ale věř ze to vážně jednou vyjde. Já když už tomu moc nevěřila rak se stalo. Vím ze není ste vyhráno ale ....

luciebx
26. dub 2017

@martik29 no super holka. Vidíš. V car jim to natřes

luciebx
26. dub 2017

@martik29 jestli mas obě dvě chycené bude růst hcg mnohem rychleji.

sticker
fonamor
autor
26. dub 2017

@martik29 ahojky, tak nám to tu vypadá, že se chytly obě dvě🙂.. to není duch, ale už skoro dálnice, ikdyž je brzo🙂
Holky , tak vám to přeju a už se třesu, až budu mezi vámi🙂

luciebx
26. dub 2017
sticker
fonamor
autor
26. dub 2017

@luciebx ty už netestuj🙂..

evikuuu
26. dub 2017

Holky, tak ja dnes test negativni. Vubec nevim co dal. Zadny mrazacek, nic.

fonamor
autor
26. dub 2017

@evikuuu ne ne.-((... kolikátý jsi den? ach, jo, to mě mrzí😠

luciebx
26. dub 2017

@evikuuu Oh neeeee to je mi líto

sticker
luciebx
26. dub 2017

@fonamor když já se na ty čárky nemůžu vynadivat

sticker
fonamor
autor
26. dub 2017

@luciebx udělej si ještě zlati na památku digitální do albíčka pak🙂,.. bude to vypadat moc hezky🙂

catchulinecka
26. dub 2017

@martik29 ty jo a můžu vědět do kterého car chodíte? že ti řekli takovou věc, že těhotenstvím to být nemůže? 🙂 jasně že je to těhotenství, gratuluju. Odsávali ti vodu?

evikuuu
26. dub 2017

@fonamor jsem 14 den po et. Byla jsem pro jistotu na krvi. Zitra se to potvrdi a pak vubec nevim. Clovek do toho jde s velkou nadeji. Me se ta smula snad nepusti...

luciebx
26. dub 2017

@evikuuu ET ma hodně malou šanci prý. Ach jo

Strana