Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor já beru Estrofem 1-0-0 až druhý den po KETu. Zatím nerikali nic že bych měla vysazovat. Jen že mám brát všechno dál až do další kontroly (19.5.). A nevím, ale já i přes Estrofem v březnu po biochemku normálně krvacela.
@klokanka73 jo tak jedwn denne asi neni takova davka😉ja mela 2-0-2 a to uz bylo fakt hodne..
@klokanka73 já beru 1-0-1... U nás v CAru je blbé to, že vůbec nedělají vyšetření z krve, takže to dopadne asi tak, že půjdu sama někam jako samoplátce.. Teda když mrcha i přes prášky nedorazí.. Zase na druhou stranu bych je nerada brala zbytečně, kdyby se nezadařilo, víš jak.
@romik32 to asi bude tím, že každý to bere jinak. Já mám jen ten jeden denně, ale zato progesteronu hafo, 1xdenne Agolutin + ještě Crinone gel.
@romik32
@klokanka73
Holky, tak zase co CAr, to trošku jinak🙂..trošku víc🙂
@fonamor no přesně, každý doktor to vidí jinak..a mi jim musime věřit, i kdyz já si nestezuju, vyšlo to vlastně i první KET, jen to bylo biochemko a proto mi teď navysili ten progesteron aby se embryo udrželo a vyšlo to. Takže já je musim chválit, i že mě přemluvili ať dame dvě. Bych si třeba vybrala na transfer to druhé co se nechytlo a vyhodili by to dobré, co mi tam hezky roste.
@klokanka73 oni by ho určitě nevyhodili, zamrazili by ho znovu!🙂.. jsem ráda, že ti to už napodruhé vyšlo, tak je to super.. zůstaly vám ještě mrazáčci?
Holky, já už jsem teda v 15tt (po KET), ale Estrofem beru pořád 🙂 Teď už jen pár dní jeden denně. Vždycky mam strach, když mam něco vysadit. A že jsem toho měla :(
@fonamor nee, zlikvidovali by ho dle zákona, jsem se ptala, zmrazit znovu hatschujici blastu nelze. A tohle byly poslední dvě, takže poslední pokus. Na další už by nebyly peníze, tak jsem strašně ráda že to vyšlo.
@klokanka73 tak to jsi udělala dobře, to bych neváhala ani sekundu a taky zavedla 2. My máme mraženo po jednom a zůstaly tam poslední dvě.
@petabb fakt tak dlouho? Tak to je masakr..nekdo nechava estrofem jen do srdicka a pak necha vysadit...treba mas k tomu indikaci..ja si to prave zistovala,jestli neni brzo vysadit v 9tt,a prej to uz pak k nicemu nepomaha,kazde car vysazuje podle sebe..ani na gynde se tomu nedivil a neresil to,dulezitej je pro nej ten progesteron a ten mam do 12 tydne...
Jojo v sobotu jdu na srdíčko.
Holky já toho beru strašně moc. 3x denně estrofem 4-0-4 utrogestan ještě 1x denně prednison 1x denně aspirin

@raelyn těch 9 dnů není tak moc a důležité je, že přišla🙂.. takže co teď? taky estrofemy nebo 12DC UTZ a pak klasicka pregnyl a KET?🙂
Pořád nad tím přemýšlím, ale tím, že jsme se platili vitrifikaci, je škoda rozmražovat dvě, asi to necháme po jednom a příští stimulku už od 2 každý KET..