icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
9. kvě 2017

@raelyn těch 9 dnů není tak moc a důležité je, že přišla🙂.. takže co teď? taky estrofemy nebo 12DC UTZ a pak klasicka pregnyl a KET?🙂
Pořád nad tím přemýšlím, ale tím, že jsme se platili vitrifikaci, je škoda rozmražovat dvě, asi to necháme po jednom a příští stimulku už od 2 každý KET..

romik32
9. kvě 2017

@fonamor po Ketu jsem postupne vysadila v 9 ttydnu..prej je zbytecne ho brat dyl a kdyby to byl chlapecek,ten estrogen by mu moc neprospel v tych davkach...ale primarne si to urci car😉

romik32
9. kvě 2017

@raelyn drzim palce 👍

fonamor
autor
9. kvě 2017

@romik32 jj, to mi říkala dr, že se bude když tak vysazovat až kolem 12 tt, to už jsme tu jednou řešily🙂..
Ale zajímá mě něco jiného. Kdyby KET nedopadnul, tak i přes estrofem přijde mrcha nebo pak až někdy po vysazení prášků?
Co ty, jak se držíš, už je to dobré?

raelyn
9. kvě 2017

@fonamor jo jo, estrofem, kontrola UTZ, budu mít i clexane (kvůli té endom.)

raelyn
9. kvě 2017

@romik32 děkuji 🙂

fonamor
autor
9. kvě 2017

@raelyn tak to budeme mít stejně, hlavně, aby to klaplo🙂

raelyn
9. kvě 2017

@fonamor asi tak, no já doufám, věřím, modlím se, aby to už tentokrát klaplo. Držím palce i vám všem holky co se tu snažíte i co už máte potvrzeno těhu, aby to vše dopadlo 🙏 ❤

romik32
9. kvě 2017

@fonamor myslim,ze pres estrofem neprijede...ale mela by si k nemu pichat clexane na redeni krve,tak jedine,ze tim clexanem by prisla...ale neboj,to nemusis resit,protoze nic vysazovat nebudes a nic neprijede😘

luciebx
9. kvě 2017

@fonamor já beru estrofem furt až dle utz v sobotu se možná bude snižovat dávka. Takže pokud se zadari pocitej ze ho budeš brát dal

fonamor
autor
9. kvě 2017

@romik32
@luciebx
díky holky, no nějak to dopadne.. Luci, ve kterém budeš vysazovat? 8tt? nebo tak nějak, vid?
O injekcích mi nic neříkali, cosi říkala ještě něco s utrogestanem jen.. No uvidíme..

romik32
9. kvě 2017

@fonamor daval mi ho kvuli tomu,ze ten estrofem muze zpusobit trombozu,krvnu srazeninu..mel by k tomu bejt,nevim teda jake mas davkovani,kazdopadne jsou to hodne velke davky eatrogenu..ten progeateron k tomu samozrejme musi byt😉

klokanka73
9. kvě 2017

@fonamor já beru Estrofem 1-0-0 až druhý den po KETu. Zatím nerikali nic že bych měla vysazovat. Jen že mám brát všechno dál až do další kontroly (19.5.). A nevím, ale já i přes Estrofem v březnu po biochemku normálně krvacela.

romik32
9. kvě 2017

@klokanka73 jo tak jedwn denne asi neni takova davka😉ja mela 2-0-2 a to uz bylo fakt hodne..

fonamor
autor
9. kvě 2017

@klokanka73 já beru 1-0-1... U nás v CAru je blbé to, že vůbec nedělají vyšetření z krve, takže to dopadne asi tak, že půjdu sama někam jako samoplátce.. Teda když mrcha i přes prášky nedorazí.. Zase na druhou stranu bych je nerada brala zbytečně, kdyby se nezadařilo, víš jak.

klokanka73
9. kvě 2017

@romik32 to asi bude tím, že každý to bere jinak. Já mám jen ten jeden denně, ale zato progesteronu hafo, 1xdenne Agolutin + ještě Crinone gel.

fonamor
autor
9. kvě 2017

@romik32
@klokanka73
Holky, tak zase co CAr, to trošku jinak🙂..trošku víc🙂

klokanka73
9. kvě 2017

@fonamor no přesně, každý doktor to vidí jinak..a mi jim musime věřit, i kdyz já si nestezuju, vyšlo to vlastně i první KET, jen to bylo biochemko a proto mi teď navysili ten progesteron aby se embryo udrželo a vyšlo to. Takže já je musim chválit, i že mě přemluvili ať dame dvě. Bych si třeba vybrala na transfer to druhé co se nechytlo a vyhodili by to dobré, co mi tam hezky roste.

luciebx
9. kvě 2017

@fonamor já beru estrofem furt až dle utz v sobotu se možná bude snižovat dávka. Takže pokud se zadari pocitej ze ho budeš brát dal

luciebx
9. kvě 2017

@fonamor vysazovat až co mi řekne dr

fonamor
autor
9. kvě 2017

@klokanka73 oni by ho určitě nevyhodili, zamrazili by ho znovu!🙂.. jsem ráda, že ti to už napodruhé vyšlo, tak je to super.. zůstaly vám ještě mrazáčci?

fonamor
autor
9. kvě 2017

@luciebx Luci a ty už jdeš v sobotu na srdíčko? držím palečky🙂

petabb
9. kvě 2017

Holky, já už jsem teda v 15tt (po KET), ale Estrofem beru pořád 🙂 Teď už jen pár dní jeden denně. Vždycky mam strach, když mam něco vysadit. A že jsem toho měla :(

klokanka73
9. kvě 2017

@fonamor nee, zlikvidovali by ho dle zákona, jsem se ptala, zmrazit znovu hatschujici blastu nelze. A tohle byly poslední dvě, takže poslední pokus. Na další už by nebyly peníze, tak jsem strašně ráda že to vyšlo.

fonamor
autor
9. kvě 2017

@petabb 🙂))... moc gratuluju a držte se s prckem🙂.... jsem teda zvědavá, jak dopadneme my ostatní 🙂

fonamor
autor
9. kvě 2017

@klokanka73 tak to jsi udělala dobře, to bych neváhala ani sekundu a taky zavedla 2. My máme mraženo po jednom a zůstaly tam poslední dvě.

petabb
9. kvě 2017

@fonamor Dopadne to dobře!!! U nás v Plzni jsou šikovný 🙂 Ale musim říct, že teď s druhátkem jsem si užila od začátku - obrovský hematom, takže 4x Estrofem, 3x2 Ascorutiny, náplast, Agolutin a večer zavést Gynprodyl.

romik32
9. kvě 2017

@petabb fakt tak dlouho? Tak to je masakr..nekdo nechava estrofem jen do srdicka a pak necha vysadit...treba mas k tomu indikaci..ja si to prave zistovala,jestli neni brzo vysadit v 9tt,a prej to uz pak k nicemu nepomaha,kazde car vysazuje podle sebe..ani na gynde se tomu nedivil a neresil to,dulezitej je pro nej ten progesteron a ten mam do 12 tydne...

fonamor
autor
9. kvě 2017

@petabb jejda, tak to jsi si taky užila, ale hlavní je to, že se zadařilo a je teď vše v pořádku!🙂

luciebx
9. kvě 2017

Jojo v sobotu jdu na srdíčko.
Holky já toho beru strašně moc. 3x denně estrofem 4-0-4 utrogestan ještě 1x denně prednison 1x denně aspirin

Strana