icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
9. kvě 2017

Dle car budu mít utrogestan taky do ukončené ho 12 týdne

martik29
9. kvě 2017

Ahoj holky zase se hlásím teď mě pustili syndrom pomalu odeznívá ještě to není 100 % ale co začalo je zvracení a celodenní nevolnost takže si to vybírám co vy?

raelyn
9. kvě 2017

@luciebx mě to začne od zítra 🙂 a to ještě nemám zavedeno ani embryjko. Také prednison, estrofem také 3x, diphereline ,pak začne clexane, utrogestan.
Hlavně aby vše bylo jak má, držím palečky 🙏

raelyn
9. kvě 2017

@martik29 to je dobře, že už je líp v rámci syndromu. No a nevolnost v rámci těhu 😀 co já bych za to dala, držím palce ať je líp 😍

luciebx
9. kvě 2017

@martik29 já sem dnes taky doma z práce včera mi bylo hrozné tak dnes odpocivam. Nezvracim ale je mi divno

luciebx
9. kvě 2017

Prave mi dorazil balíček od mamky ať nám co zobat ha ha

martik29
9. kvě 2017

@luciebx tak se hlavně šetři nejhorší je, že to jsou začátky bude asi i hůř.

panbaf
9. kvě 2017

ahoj holky, chodím sem pročítat příspěvky, přestože už sem nepatřím - o ivf jsme začali přemýšlet po sérii potratů (8x) na podzim 2015, v lednu 2016 proběhl odběr, oplodnění a první ket byl v březnu, druhý v dubnu a třetí úspěšný po změně caru v srpnu a teď tu vedle mě spí skoro dvoutýdenní chlapeček.. I když už nic nepřispívám, se všema to tu prožívám a je mi smutno s každým neúspěchem a raduju se s každou fotkou s //. Držte se kočky a všem přeju ať to dotáhnete do úspěšného konce stejně jak já..důležitý je to nevzdat a věřit! 😉

petabb
9. kvě 2017

@romik32 Já nevim, no. U prvního syna jsem to taky nebrala tak dlouho. Teď mi to nechal asi kvůli tomu hematomu. Každopádně jsem si na to musela zřídit tabulku na lednici a tam jsem si to odšškrtávala 🙂

romik32
9. kvě 2017

@petabb asi jo,nic nam nezbyva jen verit,ze nas tema hormonama necpou zbytecne😀

petabb
9. kvě 2017

@romik32 přesně tak.pichani agolutinu me docela i bavilo😀

itworks
9. kvě 2017

@martik29 skvělá zpráva, že už je to mnohem lepší 👍 a s tou nevolností to je blbé, ale hlavně, že miminka prospívají 🙂 to zvládneš a snad to budeš mít jen teď a pak už konečně bezproblémové 👍

itworks
9. kvě 2017

@fonamor ahojky, jak to vlastně teď máš ty? Čekáš na ket, že? Dnes jsem si byla dopředu pro léky a jako mazec, na to jsem vůbec nebyla zvyklá 😀 a to mi ubyla injekce fraxiparinu 😀

itworks
9. kvě 2017

@raelyn držím palce, ať ti to vyjde 🙂

fonamor
autor
9. kvě 2017

@itworks ahojky, co ti všechno dali? my jsme nafasovali taky v heliosu plnou igelitku léků🙂).. až se toho člověk lekne🙂..
JJ, čekám na KET, v pá UTZ, tak snad už mě vezmou, doufám, že mi to zase neposunou o měsíc, to už bychom pak šly skoro spolu🙂

fonamor
autor
9. kvě 2017

Holky, taky se vám ukazuje upozornění přes celou obrazovku nebo jen mě?🙂

romik32
9. kvě 2017

@fonamor taky 😂

fonamor
autor
9. kvě 2017

@romik32 tvg, to je otřes, co to udělali?..

romik32
9. kvě 2017

@fonamor treba im to jenom hapruje..se vzdy leknu😀

fonamor
autor
9. kvě 2017

@romik32 no nevím, to je jak s fcb, člověk si na něco konečně zvykne a za chvíli je to jinak🙂.. jak pro slepce tady!🙂

romik32
9. kvě 2017
sticker
itworks
9. kvě 2017

@fonamor jako zatím "jen" dipherelin a menopur 🙂 mi to jako bohatě stačí 😅 tak to držím moc palce na pátek, teď už snad bude 😘 já spíš počítám s et/ket asi spíš v srpnu, pokud bude PGD/PGS. To se pak uvidí, co bude 🙂

raelyn
9. kvě 2017

@itworks děkuji 😉 budu se snažit. Užij si lázně a ať pomohou 😍

fonamor
autor
9. kvě 2017

@itworks děkuju, však dám vědět🙂.. ty se drž🙂

hanyas
10. kvě 2017

@fonamor myslim na tebe! 🙂 ted uz to urco bude vsechno v poradku 😉

@martik29 to je super! 🙂 je to blby, ale desivej hyperstimulak i otravny nevolnosti jsou jasnou znamkou toho, ze ti mali vetrelci si u tebe lebedi a je jim fajn 🙂 snad uz to bude brzy uplne ok 🙂

hanyas
10. kvě 2017

@panbaf snad se taky dockame 🙂 moc moc gratuluju a preju vam obema zdravicko a pohodu. Jsi hodna, ze na nas nakukujes 🙂

fonamor
autor
10. kvě 2017

@hanyas dekuju🙂.. Vsak ty uz to mas taky za chvili🙂.. Jedna mrcha a jde se na vec🙂..
Holky je jaro,ted nam to vyjde vsem:+)

tetalucina
10. kvě 2017

@fonamor ahoj zlati, drzim palce na patek😉...takze konecne mi to skncilo po 11dnech a za par dnu to cekam zase:(((asi to mivam i za nekoho jinyho🙂)...ten estrofem jsem brala pred ket 1-0-1 a poprve mi po nem bylo zle a dr mi rekla, ze kdyz to vyjde brala bych ho do 12tt, takze takhle ja.....no a vcera jsem se do caru nedovolala takze budu volat dnes....

hanyas
10. kvě 2017

@fonamor u me jeste zalezi na te genetice. Takze at to nezakrikneme 😉 ale jak rikas. Jaro je jaro 🙂 🌸 🙂

catchulinecka
10. kvě 2017

bože, tak konečně i já! 1DC, na ultrazvuk až 24. to je nekonečnééééééé

Strana