Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky zase se hlásím teď mě pustili syndrom pomalu odeznívá ještě to není 100 % ale co začalo je zvracení a celodenní nevolnost takže si to vybírám co vy?
ahoj holky, chodím sem pročítat příspěvky, přestože už sem nepatřím - o ivf jsme začali přemýšlet po sérii potratů (8x) na podzim 2015, v lednu 2016 proběhl odběr, oplodnění a první ket byl v březnu, druhý v dubnu a třetí úspěšný po změně caru v srpnu a teď tu vedle mě spí skoro dvoutýdenní chlapeček.. I když už nic nepřispívám, se všema to tu prožívám a je mi smutno s každým neúspěchem a raduju se s každou fotkou s //. Držte se kočky a všem přeju ať to dotáhnete do úspěšného konce stejně jak já..důležitý je to nevzdat a věřit! 😉
Holky, taky se vám ukazuje upozornění přes celou obrazovku nebo jen mě?🙂

@fonamor ahoj zlati, drzim palce na patek😉...takze konecne mi to skncilo po 11dnech a za par dnu to cekam zase:(((asi to mivam i za nekoho jinyho🙂)...ten estrofem jsem brala pred ket 1-0-1 a poprve mi po nem bylo zle a dr mi rekla, ze kdyz to vyjde brala bych ho do 12tt, takze takhle ja.....no a vcera jsem se do caru nedovolala takze budu volat dnes....
bože, tak konečně i já! 1DC, na ultrazvuk až 24. to je nekonečnééééééé

Dle car budu mít utrogestan taky do ukončené ho 12 týdne