icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

catchulinecka
10. kvě 2017

jo a beru 1-1-1 Estrimax

itworks
10. kvě 2017

Tak se holky pomalinku scházíte ke ket/et 👍

fonamor
autor
10. kvě 2017

@tetalucina ahoj moja, tak co, dovolala jsi se do CAru? Co ti řekli? Ty jo, ty máš ty intervaly hrozný, ti řeknu..
JJ, mě to taky říkala, že kdyby se podařilo, tak do 12 týdne utroš brát.. Určitě dám vědět v pátek.
Hi, jedenáct dnů je ještě na svátek🙂.. Já si pamatuju před x lety, že když jsem vysadila HA, tak jsem měla mrchu asi dva měsíce v kuse.. to bylo neskutečné!!
Po estrofemu ti bylo zle? Jak ?Od žaludku, nebo co? Mě jen bolí hlava od té doby co ho beru, ale nic velkého, žádná migréna.. ono je to i tím počasím.. muck

fonamor
autor
10. kvě 2017

@catchulinecka ahojky, no huráááá:.-)... už se nám to tu sbírá, paráda🙂... takkže jak dál?

fonamor
autor
10. kvě 2017

@hanyas kdy budeš mít výsledky? tfuj tfuj, a´t jen dobré..❤

itworks
11. kvě 2017

Dobré ranko děvčátka, dejte si dnes sklenicku na MÉ i VASE zdraví 🍹🎁

hanyas
11. kvě 2017

@itworks tak dnes slavis? 🙂 tak vsechno nej a hlavne to vytouzene tehu brisko uz ti preji! 🙂 😘

hanyas
11. kvě 2017

@fonamor to prave nikdo nevi. Geneticka rikala, ze min. 14 dni. Takze 16.5. zacnu brat Proveru a budu doufat, ze ty vysledky budou behem par dni. A hlavne doufam, ze budou dobry. Pac jestli se budou testovat i moji rodice, jak je v pripade nejasnyho vysledku v planu, stimulaci nestihnu ani behem prazdnin ☹

fonamor
autor
11. kvě 2017

@itworks slavíme narozeniny?🙂.. všechno nejlepší, hlavně zdravíčko a brzo už mimčo, muck🙂

fonamor
autor
11. kvě 2017

@hanyas bude to dobrý, věřím, že výsledky dopadnou dobře a ty začneš, jak jsme domluvené.. žádné takové, výsledky prostě budou cajk, bez debat!!🙂

hanyas
11. kvě 2017

@fonamor to vysletli mym chromozomum 😁

fonamor
autor
11. kvě 2017

@hanyas síla energie funguje, neboj, už jsem jim domluvila..🙂

itworks
11. kvě 2017

@fonamor
@hanyas moc děkuji Vám oběma 😘 jj holky, třicítka na krku 😲😀 a to po mě včera chtěla pokladní v Lídlu při koupi alkoholu OP 😀 jsem nevěděla, že alkohol je až od 30 😝😂

hanyas
11. kvě 2017

@itworks 😁 tak rovnou kulatiny, jooo? No to bude veeelka oslava 🙂 s OP to znam taky. I ve skole mi obcas nejaky ten rodic odpovi ahoj, misto dobry den 😁

luciebx
11. kvě 2017

bry rano holky

oslavenkynim preji vse nej nej nej

sticker
itworks
11. kvě 2017

@hanyas jo velká oslava bude v sobotu 🎂 ale to potěší, moje mamka vypadá taky hodně mladě, to se zúročí hlavně po 40 🙂

luciebx
11. kvě 2017

fuj holky.. vlezu na fb. kamarad s pritelkyni cekaji ( cekali mimi) ona uz v 17 tt. a prave napsal ze o vikendu potratila. paneboze... me je az zle.

sticker
fonamor
autor
11. kvě 2017

@itworks jéé, no to buď ráda, že vypadáš mladě🙂... Hezky si to oslav🙂

hanyas
11. kvě 2017

@itworks jestli tady z tech nervu zase rychle nezesedivime 😀

fonamor
autor
11. kvě 2017

@luciebx ježíš, Luci, to je hrozný☹(😢... a ještě k tomu v tak pokročilém těhotensktví.. to je mi moc líto, vždycky mě to semele, fuj☹

luciebx
11. kvě 2017

@fonamor je to des.. clovek si rika ze ma po 12 tt vyhrano a ono hovno... boze je mi fakt zle.. tohle clovek sice slycha ale kdyz se jedna o nekoho koho znam. je to hnus.

itworks
11. kvě 2017

@luciebx jj, je to hrozné, ale nesmíš vůbec na takové věci myslet, nevíš, za jakých okolností se to stalo. Teď musíš být trochu "sobec" a myslet jen sebe a svůj klid. Jo a samozřejmě na nás 🙂 je moc fajn, že se tady navzájem držíme, bez toho by to bylo těžké.

luciebx
11. kvě 2017

@itworks mas pravdu.

sticker
catchulinecka
11. kvě 2017

@fonamor no, budu z vás poslednáček ☹ 😀 ale třeba se dočkám 😀 no, takže teď mě čeká ultrazvuk, až teda 24.5., to ty už možná budeš testovat ne? 😀 no a mají být výsledky z imunologie, tak jsem šíleně zvědavá!!!

fonamor
autor
11. kvě 2017

no to nebudeš, jdi někde uprostřed, tady to maj holky vypočítané až někdy do srpna🙂.. Imuno bude dobré, neboj, držím palečky🙂

kvetnatko
11. kvě 2017

Ahoj holky. Jak jste na tom? Nase ❤ meri 0,97cm a jsme 7+0..

luciebx
11. kvě 2017

@kvetnatko no uzasna zpravicka.. gratulace.. je to taaam

sticker
fonamor
autor
11. kvě 2017

@kvetnatko jéé, super❤👏

itworks
11. kvě 2017

@kvetnatko jupííí jou, moc blahopřeji 😘

hanyas