Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor ahoj zlato, tak dnes jdes na utz?drzim palecky🙏jj ja mam konzultaci 7.6.tak snad manzela nikam pracovne nevyslou, abychom to nemuseli preobjednavat🙂....ja si uzivam s ms a krvacenim celou dobu co to mam:((pres antikoncepci sice pravidelne, ale bohuzel ksem krvacela i mezi cykly:(takze u me nevyzpytatelny:(.....zadny hormony mi nevadily,jen ten estrofem, motala se mi po nem hlava jak kdybych mela kocovinu:((ale po nejake dobe si telo zvyklo🙂
@hanyas ahoj hanyas, kdy budes znat ty vysledky?neboj, dobre to dopadne😉a letos nam to uz vyjde🍀
Jinak preji vsem krasny patek a uspesny et/ket a tehulkam pohodu a krasne prospivani miminek❤
@tetalucina ahojky, to prave nevim... 😔 geneticka rikala minimalne 14dni. Krev mi brali 28.4., tak doufam, ze pristi tyden rozhodne.... co ty, jak je?
Ahoj holky moje,tak sliznice dnes 10mm,od zitra utros 2-2-2 a ve ctvrtek KET🙂... Se tak tesim..
Zabadet se bude jedno,at mame posledni rezervu🙂
Holky ja uz treti den zkousela angel sounds a nic😢hledalaa jsem dolu,pomalinky,vselijak jsem to zkousela,mam i sono gel a nic..tak jsem ho hodila do skrine a kaslu na to,jenom co jsem zacala plasit😨nevim jestli priati tyden nenavstivim gyndu,at me uklidni...😀
Mám za sebou ultrazvuk 😉 jsou krásně vidět vše jak má být jupi za 14 dnů jdu zase na ultrazvuk.
Jen mě tedy zarazilo, že mám neschopenku klidový režim a zákaz pohlavního styku.
@romik32 Ahoj, nevím, jak jsi daleko, ale zbytečně se tím neznepokojuj. Já mám angelsounds mini, který se má používat od 14.-16.tt a neslyším nic pořád. A přitom jsem byla už na několika uz a vždy vše ok.
Každopádně když jsem viděla malou na poslední ultrazvuku, ani mě to nepřekvapuje. Mrská sebou ostošest a navíc se pořád točí kolem své osy 😀 A já zase nemám tu trpělivost, abych ji naháněla 10 minut 🙂 Navíc tyhle věci se jim moc nelíbí, tak to zase tak často nezkouším.
Až budou větší a budou tam mít míň prostoru kam utéct, určitě je uslyšíme 😉
@martik29 jéé, to jsem ráda, moc gratuluju 🙂 začni si to užívat holka 🙂
@fonamor paráda! to už je za pár! takže novou vlnu ted a tady otevíráš ty, takže směle do dvou čárek 😀 a nechci slyšet jiné výsledky! 😀
@raelyn takže to my budem asi tak nastejno...já mám ultrazvuk 24. a ty?
@catchulinecka vyjde to cca stejně 22. 😉
@catchulinecka
@raelyn
Holky supéér, budete to mít nastejno, to je pecka🙂..
ahoj holky tak sem zpet z utz. srdicko tlouklo jak ma. bylo to uzasny.

@itworks ahojky kocko, dodatecne vse nej😘a hlavne mimi🍼