icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tetalucina
12. kvě 2017

@itworks ahojky kocko, dodatecne vse nej😘a hlavne mimi🍼

tetalucina
12. kvě 2017

@fonamor ahoj zlato, tak dnes jdes na utz?drzim palecky🙏jj ja mam konzultaci 7.6.tak snad manzela nikam pracovne nevyslou, abychom to nemuseli preobjednavat🙂....ja si uzivam s ms a krvacenim celou dobu co to mam:((pres antikoncepci sice pravidelne, ale bohuzel ksem krvacela i mezi cykly:(takze u me nevyzpytatelny:(.....zadny hormony mi nevadily,jen ten estrofem, motala se mi po nem hlava jak kdybych mela kocovinu:((ale po nejake dobe si telo zvyklo🙂

tetalucina
12. kvě 2017

@hanyas ahoj hanyas, kdy budes znat ty vysledky?neboj, dobre to dopadne😉a letos nam to uz vyjde🍀

tetalucina
12. kvě 2017

Jinak preji vsem krasny patek a uspesny et/ket a tehulkam pohodu a krasne prospivani miminek❤

martik29
12. kvě 2017

@kvetnatko je tak to je krásné těším se taky na takový ultrazvuk.

hanyas
12. kvě 2017

@tetalucina ahojky, to prave nevim... 😔 geneticka rikala minimalne 14dni. Krev mi brali 28.4., tak doufam, ze pristi tyden rozhodne.... co ty, jak je?

fonamor
autor
12. kvě 2017

Ahoj holky moje,tak sliznice dnes 10mm,od zitra utros 2-2-2 a ve ctvrtek KET🙂... Se tak tesim..
Zabadet se bude jedno,at mame posledni rezervu🙂

romik32
12. kvě 2017

@fonamor tesim.se s tebou😍

romik32
12. kvě 2017

Holky ja uz treti den zkousela angel sounds a nic😢hledalaa jsem dolu,pomalinky,vselijak jsem to zkousela,mam i sono gel a nic..tak jsem ho hodila do skrine a kaslu na to,jenom co jsem zacala plasit😨nevim jestli priati tyden nenavstivim gyndu,at me uklidni...😀

martik29
12. kvě 2017

Mám za sebou ultrazvuk 😉 jsou krásně vidět vše jak má být jupi za 14 dnů jdu zase na ultrazvuk.

luciebx
12. kvě 2017

@romik32 ono dle navodu snad pisou ze az do 14 tt to jde slyest.. tak v klidu.. vytahnes to za par tydnu. uvidis .

martik29
12. kvě 2017

Jen mě tedy zarazilo, že mám neschopenku klidový režim a zákaz pohlavního styku.

romik32
12. kvě 2017

@martik29 no porom ohss se nediv,ze mas neschopenku..a s dvojkama po ivf to taky asi nebude neobvykleho..😉zakaz sexu je aky v pohode az do 12 tydne ho mam😢 kvuli zahnizdeni..

fonamor
autor
12. kvě 2017

@romik32 děkuji🙂

fonamor
autor
12. kvě 2017

@romik32 zlati, neplaš, to je fakt brzo🙂.. co tam chceš slyšet, vždyť bublinka má teprve centimetr🙂... hezky si ho zavři do skříně a zkus a ž po velkým UTZ, muck❤

fonamor
autor
12. kvě 2017

@martik29 jé, tak to to je skvělá zpráva, chytly se obě dvě, mám radost. Opatruj se a klidový režim, muck🙂

gabcat
12. kvě 2017

@romik32 Ahoj, nevím, jak jsi daleko, ale zbytečně se tím neznepokojuj. Já mám angelsounds mini, který se má používat od 14.-16.tt a neslyším nic pořád. A přitom jsem byla už na několika uz a vždy vše ok.

Každopádně když jsem viděla malou na poslední ultrazvuku, ani mě to nepřekvapuje. Mrská sebou ostošest a navíc se pořád točí kolem své osy 😀 A já zase nemám tu trpělivost, abych ji naháněla 10 minut 🙂 Navíc tyhle věci se jim moc nelíbí, tak to zase tak často nezkouším.

Až budou větší a budou tam mít míň prostoru kam utéct, určitě je uslyšíme 😉

raelyn
12. kvě 2017

@fonamor super 🙂 držím palce a piš ať jsme v obraze 😎

fonamor
autor
12. kvě 2017

@raelyn no počkej, a co ty? Tobě se to taky už nějak pomalu blíží...

romik32
12. kvě 2017

@fonamor
@gabcat Diky holky,no vcera,predevcirem jsem to zkousela docela dlouho a nic,dneska jenom chvilku,nebudu ho uz trapit..proste me nechce nechat v klidu mrska😀jak centimetr,minuly tyden melo skoro 3,tak snad uz ma aspon pres 4 centaky😍

hanyas
12. kvě 2017

@fonamor skvela zprava! 🙂 konecne nas tu ceka dalsi otehulkovavani 🙂 😍

raelyn
12. kvě 2017

@fonamor ještě ne, čeká mě UTZ a uvidí se 😲 bude to koncem měsíce možná začátek června

itworks
12. kvě 2017

@fonamor konečně taky dobré zprávy, vše budeš mít pěkně nachystané 🙂

itworks
12. kvě 2017

@martik29 super, hlavně odpočívej, neschopenku neres, buď ráda, že to dopadlo tak krásně a každým týdnem bude jeste líp 🙂

catchulinecka
12. kvě 2017

@martik29 jéé, to jsem ráda, moc gratuluju 🙂 začni si to užívat holka 🙂

catchulinecka
12. kvě 2017

@fonamor paráda! to už je za pár! takže novou vlnu ted a tady otevíráš ty, takže směle do dvou čárek 😀 a nechci slyšet jiné výsledky! 😀

catchulinecka
12. kvě 2017

@raelyn takže to my budem asi tak nastejno...já mám ultrazvuk 24. a ty?

raelyn
13. kvě 2017

@catchulinecka vyjde to cca stejně 22. 😉

fonamor
autor
13. kvě 2017

@catchulinecka
@raelyn
Holky supéér, budete to mít nastejno, to je pecka🙂..

luciebx
13. kvě 2017

ahoj holky tak sem zpet z utz. srdicko tlouklo jak ma. bylo to uzasny.

sticker
Strana