Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Ahoj holky. Občas pročítám vaše příspěvky, tak bych se vás ráda zeptala, snad nevadí?? Chystám se na ET do CARu, kde se po transferu leží pouze 15 minut. Myslíte, že je to dostačující? Že se embryjko dostatečně uchytí za tak krátký čas a třeba se neposune tam, kam nemá?!? Vím, že se někde leží hodinu , i dvě. Jak dlouho jste po zákroku ležely vy? Děkuji a přeji hodně štěstí❤!!!
@lydiee 15minut, v zahraničí prý se neleží vůbec. Ono si stejně pluje dál v děloze a uchytí se až později. Nejdřív se musí i vstřebat kultivační roztok ve kterém se přenáší. Mně řekl doktor že ležet význam nemá ale nechávají nás po transferu ležet aby jsme měli pocit že se pro uchycení dělá maximum. Vypadnout embryo nemůže, max. se dostat zpátky do vejcovodu, ale správně fungující vejcovod prý posune embryo zpátky do dělohy kam patří.
@klokanka73 ja sem sla curat po transferu a rikam te sestre a nemuzu to vycurat ze ne hahahh. samo ze sem si delala srandu ale po et sem byla vyplasena jak zajic na uteku a po ket sem s mamkou prolezla olympii v brne ze sme vic jak 2 hodiny chodili tam a zpet a smejdili po nakupech
@klokanka73
@luciebx
@hanyas Ahojky, děkuji za odpovědi. Tak jo, věřím, že to bude stačit😉 a drobečka pak po několikahodinové jízdě nejdříve tramvají, pak vlakem a nakonec autobusem nikde nevytřepu🙂 a najde si u mě pěkné místečko❤!!!
@itworks Ahojky, já myslela ležení jen v CAR, ne doma. Podle mě je to souhra všech okolností, náhod psychických i fyzických...a taky štestí🙂. Mně se embryjka uchytly, když jsem byla šťastná a spokojená, ale doléčovala jsem se z nemoci. Při ostatních transferech jsem měla klidový režim doma i jsem chodila do práce, na dvanáctky a nikdy se neuchytily, mám za sebou 6 transferů. Tak věřím, doufám a přeju si, ať ten 7 je ten pravý a konečně i já budu ve 43 poprvé maminka❤. Ahoj a držím ti také moc pěsti❤!!!
@lydiee držím palečky🙏
@klokanka73 Děkuji moc a také přeji hodně štěstí, ať je vše v pořádku🙂!!
🙂 Já jsem po ET ležela jak prkno a bála se i kýchnout. Chtělo se mi strašně čurat, po půlhodince jsem se opatrně došourala na záchod. Pak už za mnou došla sestřička, že rozhodně nemusím ležet a můžu jít v klidu domů 🙂 Tak jsem si za odměnu dala v restauraci kuřízek a Birell a busem odfrčela domů. Pak jsem odpo na zahrádce plela, vysévala a snažila se na nic nemyslet. (kurňa a teď mám chuť na kuřízek se salátem)
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat jestli je nadeje na tehotenstvi ikdyz jsem dostala menses. Jsem dnes 8.den po ET. Je to moje prvni IVF tak jsme z toho s manzelem dost v haji.
jestli je to jen špinění tak by to neměl být problém,ale zatím neházet flintu do žita dokud neřekne doktor. Spoustu y toho dělají nervy. já jsem si udělala třeba první test a nic mi nevyšlo....byla jsem z toho vyřízená a nakonec jsem byla 🙂 hodně štěstí 🙂
Noo moc chytra z toho nejsem. Doted to bylo spise jen spineni ale vecer se to rozjelo. Dnes uz je to zase slabsi tak si rikam ze treba jeste neni vse ztraceno 🙂
Moc dekuji za vase rady 🙂
@akinom891 S tím špiněním a krvácením je to těžké. Každý to má jinak. Může to znamenat neúspěch, může to mít ale i jinou příčinu. Někdo zakrvácí kvůli hematomu např. To samé není pravda, že každé špinění je ok. Já jsem špinila taky a zpětně jsme zjistili, že jsme na začátku čekali miminka dvě a jedno odešlo.
Každopádně nic není ztraceno. Uvidíš co test. Přeju, ať vše dobře dopadne 🙂
Ahoj holky, jdu se zeptat i sem vás zkušených🙂... Když jste měly plánovaný KET pomocí estrofemu a utroše, kolikátý den vám vycházel transfer?
Je fakt jedno, zda se jde 16 nebo 20 den? díky a prima den🙂

@martik29 určitě to bude v pořádku 😍 klídek a relax