icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

pipi39
17. kvě 2017

@hope01 je ahoj my jsme zatim uplne stejne tehotne😃😃😃

fonamor
autor
17. kvě 2017

@luciebx
@pipi39
no mě právě vychází na 17 den, tak si říkám, zda není brzo a chytám paniku, klasika🙂

luciebx
17. kvě 2017

@fonamor ty jo to se mi zda vazne brzy. kolikadenni embryo ti zavadi?

fonamor
autor
17. kvě 2017

@luciebx 5ti denní nebo 6ti denní nevím... Od 11DC jsem k estrofemu přidala utroš 2-2-2.. jinak ten estrofem od 1DC.. Luci, nestraš mě🙂

luciebx
17. kvě 2017

@fonamor no tak snad vi co delaji. kazda klinika to ma fakt jinak.
ale klidne se optej otevri si na ne pusinu ze mas par kamaradek co maji transfer tak 19-20 a proc ti ho delaji tak brzy.

pipi39
17. kvě 2017

@fonamor no jestli to spis neni ze jsi dobre reagovala na leky a jsi pripravena . Oni to maji vse ve sve moci 😊. Ja bych se ji zeptala a myslim te ti to radi vysvetli. Aby jsi byla v klidu. Nebo rekne jee ja jsem se prepocitala. Nikdy nevis nejsme stroje. Zavolej a prober to .....aspon se nebudes trapit a budes v klidu a to je hlavni 😊

luciebx
17. kvě 2017

@fonamor
kolik mas sliznici

fonamor
autor
17. kvě 2017

@luciebx
@pipi39
máte pravdu, až přijedu do práce, zavolám si tam, ten červík v hlavě prostě je🙂.. Jinak 11 DC jsem už měla sliznici 1cm, tak asi i proto, nevím, zavolám a dám vědět, No jestli se přepočítali, tak aspon bude dobře, že se na to přišlo zavčasu a transfer se posune.
Ted musím letet rachotit, díky za podporu, mcuk

jezz13
17. kvě 2017

@fonamor Určitě to stanovili podle stavu sliznice a nemusíš se bát. Já ovulovala skoro vždy okolo 14 DC, pak jednou měl partner jet pryč a tělo si to asi raději pospíšilo a ovu byla 10 DC - v den odjezdu. No a byla jsem z toho těhotná 🙂 Sliznice byla krásně narostlá a do 11 tt vše klapalo jak mělo.

tetalucina
17. kvě 2017

@fonamor zlato neboj, ja jsem chodila taky 16-17dc, a mela jsem 5ti denni embryjko🙂taky jsem se divila, ale vzdycky jsem mely krasnou sliznici tak to bylo takhle😉tesim se na zitra s tebou😘

hanyas
17. kvě 2017

@fonamor ty jo ja nevim presne kolikaty, ale vim, ze pokazde to bylo jinak 😀 jednou 18. a podruhe se nepamatuju.

fonamor
autor
17. kvě 2017

@jezz13
@tetalucina
@hanyas
Diky holky,volala jsem radeji do caru,zda se nemohli prepocitat a pry je to v poradku. Tak budu verit doktorum a pak dej se vule bozi..

hanyas
17. kvě 2017

@fonamor to bude v poradku, neboj 🙂 za to ja dnes...ty jo... volala jsem do CARu, jestli neco o te genetice uz nevi a koordinatorka me docela dostala... pry se na ty vysledky ceka 2-3 mesice 😲 tak jsem ji odporovala, ze to teda jako urcite ne, ze uz beru Proveru a pry teda v patek zjisti co a jak, az tam bude geneticka osobne a daji mi vedet. To mi teda holky vzaly vitr z plachet 👎 😖

romik32
17. kvě 2017

@fonamor ty jo,ja mela 6 ti denni a delali mi 20 den..a sedi mi to presne jakoby i s menstruaci vypocet tehu...budes jim muset verit,ze vedi co delaji 😘drzim holky vsem pesti

sticker
romik32
17. kvě 2017

Ja holky v sobotu nasla srdicko,ale odvtedy zase nic😝v pondeli jsem zastresovala,nejak mne divne boleli bricho,tak mne dr v pohode vzala,rychle to zkoukla,vsechno ok,4 cm,ale odvtedy jsem srdicko zase nenasla😍proste je to mrska a hra se na schovavanou😀dam mu cas ted do vikendu a pak zase zkusim..je pravda,ze zkousim max 5 minut,bojim se abych mu neublizila...

luciebx
17. kvě 2017

@romik32 ja budu kupovat angel sound asi za 2-3 týdny

romik32
17. kvě 2017

@luciebx a v kolikatem budes? Ja lituj7,ze ho.mam tak brzo,jsem doufala,ze kdyz jsem hubena,tak.nebude problem a ono me to spis nervuje😀

fonamor
autor
17. kvě 2017

@hanyas no to si delas prdel!!.. Ona to asi spatne pochopila,mozna myslela,ze je to tvoje prvni celkova genetika a rekla to takhle. Hned dej vedet,jak jsi v patek dopadla,budu na tebe myslet.

fonamor
autor
17. kvě 2017

@romik32 no ptala jsem se holek i vedle ve skupine ivf a jedna psala,ze ji taky delali transfer 17 den a test pozitivni,dnes sla na krev. Takze budu doufat a verit. Stejne nic jineho nezbyva🙂... Ono asi jak je to rizene estrofemem a utrosem,tak se sleduje jen sliznice,nevim,kdyz je to bez ovulace.

fonamor
autor
17. kvě 2017

@romik32 pokusitelka jsi🙂..

itworks
17. kvě 2017

@fonamor ahoj, ty už jdeš zítra na ket? 🙂 Už zase pracuju, tak nějak se už neorientuju 😀

itworks
17. kvě 2017

@hanyas taky si myslím, že se spletla a myslela genetiku jako celou od začátku.

romik32
17. kvě 2017

@fonamor no urcite sleduju sliznici,ale me teda rikal,ze se ridi i starim embrya...a predtim ti kolikaty den delali?

fonamor
autor
17. kvě 2017

@romik32 predtim jsem to mela s pregnylem,tak hlidali folikul a vychazelo to cca na 20dc..

luciebx
17. kvě 2017

@romik32 tak 11 týden

petabb
17. kvě 2017

@romik32 a v kolikátým tt jsi? Já ho prvně slyšela už někdy v 9tt, ale nenašla jsem ho pokaždý. Pak jsem si řekla, že až ho najdu, tak to někam strčim. Nemohla jsem z toho ani spát, jak mi to vrtalo hlavou. S jistotou ho najdu až od toho 12tt.

romik32
17. kvě 2017

@petabb ja jsem v 11+0 dneska...no nadla jsem ho zatim jenom jednou v sobotu vecer...ale v pondeli bylo vsechno ok,treba se blbe otaci😀asi to zkusim zae az v sobotu vecer..doufam,ze ho najdu do screeningu,ten mam pristi ctvrtek,uz i tak tam pujdu s nervama..😎

romik32
17. kvě 2017

@fonamor to je jedno,stejne to vyjde 😍

hanyas
17. kvě 2017

@itworks
@fonamor právě že asi nespletla. Říkala jsem jí, že karyotyp už máme a že tohle je jiný test. Tak jsem vážně zvědavá... Jestli budu čekat další dva měsíce, tak už mě klepne. Potřebuju to pořešit přes prázdniny ☹

raelyn
17. kvě 2017

@fonamor držím palečky 🙏 na zítra a písni nám sem, ať víme jak ti je 😘

Strana