Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor no jestli to spis neni ze jsi dobre reagovala na leky a jsi pripravena . Oni to maji vse ve sve moci 😊. Ja bych se ji zeptala a myslim te ti to radi vysvetli. Aby jsi byla v klidu. Nebo rekne jee ja jsem se prepocitala. Nikdy nevis nejsme stroje. Zavolej a prober to .....aspon se nebudes trapit a budes v klidu a to je hlavni 😊
@luciebx
@pipi39
máte pravdu, až přijedu do práce, zavolám si tam, ten červík v hlavě prostě je🙂.. Jinak 11 DC jsem už měla sliznici 1cm, tak asi i proto, nevím, zavolám a dám vědět, No jestli se přepočítali, tak aspon bude dobře, že se na to přišlo zavčasu a transfer se posune.
Ted musím letet rachotit, díky za podporu, mcuk
@fonamor Určitě to stanovili podle stavu sliznice a nemusíš se bát. Já ovulovala skoro vždy okolo 14 DC, pak jednou měl partner jet pryč a tělo si to asi raději pospíšilo a ovu byla 10 DC - v den odjezdu. No a byla jsem z toho těhotná 🙂 Sliznice byla krásně narostlá a do 11 tt vše klapalo jak mělo.
@fonamor zlato neboj, ja jsem chodila taky 16-17dc, a mela jsem 5ti denni embryjko🙂taky jsem se divila, ale vzdycky jsem mely krasnou sliznici tak to bylo takhle😉tesim se na zitra s tebou😘
@jezz13
@tetalucina
@hanyas
Diky holky,volala jsem radeji do caru,zda se nemohli prepocitat a pry je to v poradku. Tak budu verit doktorum a pak dej se vule bozi..
@fonamor to bude v poradku, neboj 🙂 za to ja dnes...ty jo... volala jsem do CARu, jestli neco o te genetice uz nevi a koordinatorka me docela dostala... pry se na ty vysledky ceka 2-3 mesice 😲 tak jsem ji odporovala, ze to teda jako urcite ne, ze uz beru Proveru a pry teda v patek zjisti co a jak, az tam bude geneticka osobne a daji mi vedet. To mi teda holky vzaly vitr z plachet 👎 😖
Ja holky v sobotu nasla srdicko,ale odvtedy zase nic😝v pondeli jsem zastresovala,nejak mne divne boleli bricho,tak mne dr v pohode vzala,rychle to zkoukla,vsechno ok,4 cm,ale odvtedy jsem srdicko zase nenasla😍proste je to mrska a hra se na schovavanou😀dam mu cas ted do vikendu a pak zase zkusim..je pravda,ze zkousim max 5 minut,bojim se abych mu neublizila...
@romik32 no ptala jsem se holek i vedle ve skupine ivf a jedna psala,ze ji taky delali transfer 17 den a test pozitivni,dnes sla na krev. Takze budu doufat a verit. Stejne nic jineho nezbyva🙂... Ono asi jak je to rizene estrofemem a utrosem,tak se sleduje jen sliznice,nevim,kdyz je to bez ovulace.

@hope01 je ahoj my jsme zatim uplne stejne tehotne😃😃😃