icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
19. kvě 2017

@klokanka73 jééé, to je krásy najednou!!🙂 waw a i ten UTZ je moc hezký a pak, že není vidět, to si piš, že je a krásně🙂... gratuluji mamčo🤰👶❤👏

martik29
19. kvě 2017

Já nechápu proč se mě v Gennetu zbavili již v 6 týdnu, když vidím, že někdo tam chodí i v 8-9...jediné co mám přijít je na screning v prvním trimestru to jsem objednaná jenže to se jim zase nelíbí na gynekologii prý v tom je zmatek potřebuji originál vyšetření a udělat si je sami.

klokanka73
19. kvě 2017

@fonamor děkuji, doufám že brzy uvidis taky takový darecek

klokanka73
19. kvě 2017

@martik29 já si v Pronatalu nemůžu stěžovat, jsou tam moc hodní. Na screening už jdu ke svému gynekologovi, dnes mně předali do jeho péče, ale už nebudu mít odběry. Ty základní. To mně udělali tady v Pronatalu a výsledky dali s sebou, ať mě nemusí pichat znovu. Oni screening už nedělají. Ale slíbila jsem, že se pak prijdeme pochlubit mimisem až se narodí.

hanyas
19. kvě 2017

@itworks snad 😀 ale vis jak. Clovek nikdy nevi, co se jeste muze pos... 🙂

hanyas
20. kvě 2017

@fonamor ahoj kocko, jak jde tehotneni? 🙂

luciebx
20. kvě 2017

Holky 15.6 mam 12 tt utz 😍

fonamor
autor
20. kvě 2017

@hanyas ahojky, ani na to nemyslím abych pravdu řekla))... dneska jsme sadili bylinky, vařili,prostě pohodička... zatím jsem v klidu, vyšilovat začnu až od 5 dne, asi bude svrbit ruka🙂.. Jak se máš ty? Máš další termín?

fonamor
autor
20. kvě 2017

@luciebx Luci, strašně to letí... vždyť jsi nedávno testovala, to jsou fofry teda🙂.. budu na tebe moc myslet a držet palečky🙂

hanyas
20. kvě 2017

@fonamor bedlivě sleduju, jak jsi akční 🙂 to je dobře, že jsi tak pěkně v pohodě 🙂 ještě kdyby to sluníčko dnes svítilo, viď? Včera u nás bylo náááádherně. U mě nic moc novýho. Začínám cítit podbřišek a bolí mě hlava z Provery. Stejně jako ten minulý měsíc. A termín? Teď v úterý začnu s Dipherellinem, tak mám už teď stažený půlečky 😀

martik29
21. kvě 2017

@luciebx já mám velký ultrazvuk 21.6 a 12.6 jdu na krev tak to máme o necelý týden 😉

fonamor
autor
21. kvě 2017

Holky a je to tady, tvl, dneska celý den myšlenky, že těhu nejsem, že tu ještě budu, když bude Lucka rodit.. no, hustá panika, vůbec bych to od sebe nečekala. jako cítím se úplně netěhotně.. nic necítím, nic netlačí, nebolí..sorry, musela jsem si ulevit, jinde nemůžu🙂

jezz13
21. kvě 2017

@fonamor To je v pohodě, těhotná budeš a netěhotně se budeš cítit ještě mnohokrát 🙂 Já dvakrát otěhotněla druhý měsíc snažení, první měsíc jsem si vždycky byla jistá, že jsem v tom, a nic. Druhý jsem to nějak neřešila a necítila žádné příznaky a těhotná jsem byla 🙂

hanyas
21. kvě 2017

@fonamor ze by prvni tehu priznak? 😀 bud v kliduuu, az Lucka bude rodit, ty uz si pres pupik nezavazes tkanicky 😀

fonamor
autor
21. kvě 2017

@jezz13 prostě dneska na mě přišly tyto myšlenky a pořád jsou v hlavě...ach jo.-(

fonamor
autor
21. kvě 2017

@hanyas jo kamarádko, kéž by tomu tak bylo.. jdu se zkusit nějak zabavit, jinak mi picne, to jako fakt, doufám, že se do zítra vyklidním a budu dobrá.. 🙂

petabb
21. kvě 2017

@fonamor Kliiiid. Já vim, že je to těžký, ale stejnak si nepomůžeš. Já po prvním ET necítila vůbec nic a kdyby mi nezačlo růst břicho, tak ani nevim, že jsem těhotná. Teď po KET špinění, bolení břicha a taky to vyšlo. Dopadne to dobře, uvidíš!

fonamor
autor
21. kvě 2017

@petabb ty jo, no to je pecka.. my už právě 4 IVF, tak prostě vidím všechno černě. Doufám, že jen dnes. Když jsem dneska 3 den po KET, tak už by to zavrtané být mělo, že jo? Už je prostě rozhodnuto, jo nebo ne..

petabb
21. kvě 2017

@fonamor Ale musim se teda přiznat, že jsem tyhle záchvaty paniky taky měla. Když jsem si šla udělat první test, tak mi bylo hůř než před státnicema.

petabb
21. kvě 2017

@fonamor Já myslim, že by se mělo zavrtat určitě do 48h (někde jsem to četla). Na KETu jsem teď byla ve středu a v pátek začalo to špinění v sobotu i pár kapek krve. Myslim si, že se zavrtával (zrovna někde u cévky, protože pak z toho byl parádní hematom...)

fonamor
autor
21. kvě 2017

@petabb já se právě vůbec nepoznávám, třeba včera jsem si skoro ani jednou nevzpomněla na nějaký transfer a dneska odpolko úplný opak. Přitom do testováíní je času dost.. Tobě to hezky vyšlo popřadě najednou, to je skvělé🙂..

hanyas
21. kvě 2017

@fonamor jasne ze to tak je 💚 6.-7. den zivota se embryjko zavrtava, takze uz se zabydlelo. Zachvili zacne parazitovat, jak rika Texl 😀

fonamor
autor
21. kvě 2017

🙂😅

petabb
21. kvě 2017

@fonamor Já jsem jen občas nakukuju, tak nevim, jaký je u vás problém. U nás to byl naprosto katastrofální spermiogram, tak si řikam, že u mě už je to pak asi dobrý, že se obě hned chytli. Připláceli jsme si za podrobný výběr spermií (IMSI metoda) a díky bohu se jich devět oplodnilo a vydrželo do blastocysty.

fonamor
autor
21. kvě 2017

@petabb tak to jsme na tom stejně, chlap spermiogram nula, dva roky hormonální léčba, která trvá doteď a stejně má minimum spermií, musíme proto na PICSI. Zamraženo jsme měli 3 snehuláky a teď už je druhý ve mně, zbývá tam poslední, ale ten se embryoložce moc nezdál, ale tam každá mluví jinak, já už se v tom nevyznám..

petabb
21. kvě 2017

@fonamor A o tý IMSI jste se nebavili? Já bych řekla, že my bysme bez toho byli v háji... Koukni sem, popisujou to tu: http://www.ivf-institut.cz/cs-cz/qualität/samen...
Nám se jich oplodnilo asi 24 a těch 9 to vydrželo až do konce. Fakt bych řekla, že díky kvalitním spermiím, co z tý bídy vybrali

tetalucina
21. kvě 2017

@fonamor zlato bud v klidu😘prdolku mas v brisku tak ho pohlad a omluv se, ze mu dneska neveris😉jdes zitra do prace nebo mas volno?ze bys mysl lepe zamestnala🙂

fonamor
autor
21. kvě 2017

@tetalucina no já jsem právě byla dneska celý den v práci, hi hi, asi mi to neprospívá🙂.. jj, už jsem se vyklidnila, prostě to byl jen nějaký nával fakt hnusných myšlenek jen🙂.. a jebu na to, začínám testovat🙂))

hanyas
21. kvě 2017

@fonamor kdyyy? Uz zitra?! 😲

fonamor
autor
21. kvě 2017

@hanyas néé, od příštího čtvrtku.. to už bude šestý den, to už budu hledat duchy

Strana