Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Já nechápu proč se mě v Gennetu zbavili již v 6 týdnu, když vidím, že někdo tam chodí i v 8-9...jediné co mám přijít je na screning v prvním trimestru to jsem objednaná jenže to se jim zase nelíbí na gynekologii prý v tom je zmatek potřebuji originál vyšetření a udělat si je sami.
@fonamor děkuji, doufám že brzy uvidis taky takový darecek
@martik29 já si v Pronatalu nemůžu stěžovat, jsou tam moc hodní. Na screening už jdu ke svému gynekologovi, dnes mně předali do jeho péče, ale už nebudu mít odběry. Ty základní. To mně udělali tady v Pronatalu a výsledky dali s sebou, ať mě nemusí pichat znovu. Oni screening už nedělají. Ale slíbila jsem, že se pak prijdeme pochlubit mimisem až se narodí.
Holky 15.6 mam 12 tt utz 😍
@fonamor bedlivě sleduju, jak jsi akční 🙂 to je dobře, že jsi tak pěkně v pohodě 🙂 ještě kdyby to sluníčko dnes svítilo, viď? Včera u nás bylo náááádherně. U mě nic moc novýho. Začínám cítit podbřišek a bolí mě hlava z Provery. Stejně jako ten minulý měsíc. A termín? Teď v úterý začnu s Dipherellinem, tak mám už teď stažený půlečky 😀
Holky a je to tady, tvl, dneska celý den myšlenky, že těhu nejsem, že tu ještě budu, když bude Lucka rodit.. no, hustá panika, vůbec bych to od sebe nečekala. jako cítím se úplně netěhotně.. nic necítím, nic netlačí, nebolí..sorry, musela jsem si ulevit, jinde nemůžu🙂
🙂😅
@fonamor Já jsem jen občas nakukuju, tak nevim, jaký je u vás problém. U nás to byl naprosto katastrofální spermiogram, tak si řikam, že u mě už je to pak asi dobrý, že se obě hned chytli. Připláceli jsme si za podrobný výběr spermií (IMSI metoda) a díky bohu se jich devět oplodnilo a vydrželo do blastocysty.
@petabb tak to jsme na tom stejně, chlap spermiogram nula, dva roky hormonální léčba, která trvá doteď a stejně má minimum spermií, musíme proto na PICSI. Zamraženo jsme měli 3 snehuláky a teď už je druhý ve mně, zbývá tam poslední, ale ten se embryoložce moc nezdál, ale tam každá mluví jinak, já už se v tom nevyznám..
@fonamor A o tý IMSI jste se nebavili? Já bych řekla, že my bysme bez toho byli v háji... Koukni sem, popisujou to tu: http://www.ivf-institut.cz/cs-cz/qualität/samen...
Nám se jich oplodnilo asi 24 a těch 9 to vydrželo až do konce. Fakt bych řekla, že díky kvalitním spermiím, co z tý bídy vybrali
@fonamor zlato bud v klidu😘prdolku mas v brisku tak ho pohlad a omluv se, ze mu dneska neveris😉jdes zitra do prace nebo mas volno?ze bys mysl lepe zamestnala🙂
@tetalucina no já jsem právě byla dneska celý den v práci, hi hi, asi mi to neprospívá🙂.. jj, už jsem se vyklidnila, prostě to byl jen nějaký nával fakt hnusných myšlenek jen🙂.. a jebu na to, začínám testovat🙂))

@klokanka73 jééé, to je krásy najednou!!🙂 waw a i ten UTZ je moc hezký a pak, že není vidět, to si piš, že je a krásně🙂... gratuluji mamčo🤰👶❤👏