Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@itworks jj taky to mam blbe:(...jeee reka, to jste se meli, ja doufam, ze nam taky v cervenci vyjde;)jinak taky jsem vcera videla Frantika v telce tak jsem si na tebe hnef vzpomnela🙂)
@hanyas no zlato, je mi jak na houpacce:(manzel je vecne pryc takze to vypada,ze nas budu ze 7.6.preobjednat:(a nadsena z toho nejsem:(((zase cekam na mrchu dnes 28.den pritom ja to mivam vzdycky strasne brzy. A ddneska v praci se prijel pochlubit kolega s miminkem a ja zmizela, sama nevim proc:(abych se nerozplyvala...takze jsem psychicky takova rozborena a jsem na to sama:((....co ty kdypak budou odebirat vajucha🙂
@fonamor to je dobre, ze jsou myslenky pryc🙂a v so to bude u birrela Barunko;););)a fajn, ze nemusis do rachoty, je hezky tak si uzivej😘
@tetalucina snažím se na nic nemyslet, ale nejde to🙂.. dneska je fakt krásně.. tobě, se to, zlati vleče, viď? kdepak máš manžu? Četla jsem, že budete muset přesunout pohovor, no co, kdyby nemohl, běž sama, chlapa budeš potřebovat stejně jen an kreditku.-)))
@tetalucina jj, taky mě manžel volal, když byla reportáž 😀
😀😂😀
@tetalucina ja jsem jeste na samym zacatku. Ted zobu Proveru, od zitra picham Diphereline a potom teprve zacnu s Menopurem. Jak pisou holky, jdi bez chlapa. Tohle bez nej jeste v klidu pujde 🙂 jinak chapu, ze jsi zmizela. Ja to dnes oznamila nejblizsim kolegynim v praci, ze jdu na IVF, ze budu v cervnu doma, a taky mi z toho nebylo nejlip...
@fonamor porad lita po sluzebkach vcetne so a ne:(a ja jsem protivna, ptz se vidime malo a hlavne je hotovej, pokud ma volnicko tak stavi takze masakr:((je strhanej, ale kdyz neco reknu, nebere to:(...no a na tu konzultaci mi dr vylozene rekl, ze mam prijet s nim, ptz mu chce vysvetlit to darovane vajicko a taky ty prachy, takze jeste pockam a uvidim v cervnu :(...jinak dcl utika, ptz se snazim hledat pozitiva,ze nic nezobu🙂s chuti vinecko, kaficka s holkama, festacky a tak vyplnuju cas prijemnymi vecmi🙂)
@hanyas jsi dobra, zes to rekla🙂ja bych to v praci rekla jednomu a hned by to vedeli vsichni:(nehlede na to, ze to ani priznat nechci, ptz pracuji v katolicke organizaci a pro ne je ivf nepripustne:( jejich nazory jsou nekdy i dost hnusny:(nastesti se vzdycky na neco vymluvim a dovci mam dost takze dobry🙂)
@tetalucina kdyz ve skolstvi se dovca vzit neda. Taky doufam, ze to zustane jen mezi par lidma. Blizka kolegyne je taky katolicka, dokonce katechetka a ta me moc podporuje. Chtela by, aby mi to slo i prirozene, ale neodsuzuje, nic takoveho. Dokonce uz nejaky cas drzi v patek absolutni pust, pry kvuli me, nejaky sebeobetovani ve prospech druhyho nebo tak neco. Zkratka kdyz mi tohle minuly tyden rekla, brecela jsem jako zelva. Ze kvuli mymu stesti hladovi.
@hanyas tak to je neco uzasnyho a moc krasnyho❤ja mam bohuzel spatne zkusenosti:( ..... Jj to skolstvi chapu, na neco je to fajn a na neco blby..
Ahoj holky, tak jsem dneska testla, vím, že je brzo, ale totálně sněhobílo. 5den po KET.. Jsem věděla, že to teď nevydržím🙂... a nebojte, jsem úplně v klidu, mám ještě čas, jen jsem chtěla asi lovit duchy🙂
@tetalucina taky me to dojalo 🙂 na lidi se neohlizej. Hlavne at to mas srovnany v sobe. Okoli at si mysli co chce 😉
@hanyas necítím vůbec nic právě, dva dny po transferu mě pobolívalo břicho a pak už nic.. Já to tušila, že nevydržím, posledně jsem vůbec netestovala, tak teď zase bomby z druhé strany. Ale nevadí, aspoň člověk tak nějak ví... 🙂... bude, bude, nebude, nebude... pojede se dál🙂
@fonamor ahojky zlati, mas muj obdiv takhle brzo bych ja netestovala🙂)))ale je fakt dost brzy;)
Já taky testovala 6 den a bylo to vidět krásně, ale asi jen díky dvojčatům.
Holky mě je od neděle dobře. Díky bohu. Jim už tak nepolehavam snad mam nevolnosti za sebou. Ale prsa teda bolí furt
Zdravím holky, nějak to tu vše nestíhám 😀 je to frkot. Jen hlásím, že sliznice na UTZ byla super 9,5 mám radost dost jsem se bála ani nevím proč. V po jdeme do toho 😍.

@itworks rychla univerzalni medicina.... rum = lek na vse 😀