icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
25. kvě 2017

@verunkadar držím všechno, co mám🙏❤🙏

luciebx
25. kvě 2017

@fonamor nekeeee Gratulace

sticker
fonamor
autor
25. kvě 2017

@luciebx já tomu furt nevěřím🙂

luciebx
25. kvě 2017

@fonamor zlato já taky furt nevěřím ze sem těhotná. Dokud asi neucitim pohyby hihi

raelyn
25. kvě 2017

@fonamor kolikátý jsi den 😲 to je skvělé 😍 zlato to dává naději nám všem, no mě určitě

andy266
Odpověď byla odstraněná
fonamor
autor
25. kvě 2017

@raelyn 7 den po KET.. prostě ruply mi nervy a šla jsem na krev, těhotenský test šílená duchařina.
Takže teď jsi na řadě ty s cathulineckou a hanyas🙂...
Moc vám držím palečky❤❤❤

raelyn
25. kvě 2017

@fonamor také moc moc držím palečky ať je to vše v pořádku a pokračuje jak má ❤

fonamor
autor
25. kvě 2017

@raelyn děkuji moc

sticker
hanyas
25. kvě 2017

@fonamor woooooow! 😊 to je super zprava! 💚 ani nevis, jakou mi to udelalo radost 💚 jen tak dal, at pekne roste. Drzim vsechno, co maaaM 😍

romik32
25. kvě 2017

@fonamor ty ses blazen 👍ale slvely,ja vedela,ze to vyjde😘drzim palce,at to zdarne pokracuje👍

fonamor
autor
25. kvě 2017

@hanyas
@romik32
Děkuju holky❤
První krok by byl, teď ještě, aby to šlapalo jak hodinky.. však budu informovat, znáte mě a sledovat🙂

hanyas
25. kvě 2017

@fonamor hej normalne tu bulim dojetim. Na dozoru v satne 😁 te zakousnu 😘

fonamor
autor
25. kvě 2017

@hanyas ježiší, zlatííí, nebul, je to jen začátek, ale krásný začátek🙂.., ale přiznám se, že tu bulím taky často, ať u dobrých tak i špatných zpráv.. ach ty hormony...🙂

hanyas
25. kvě 2017

@fonamor asi fakt hormony, covece. Vetsinou to zvladam bez slz 😁 zacatek jo, ale je to to nejdulezitejsi. Proste je to tam! 😊

tetalucina
25. kvě 2017

@fonamor ahoj zlati😘no toje uplne nejvic nejlepsi zpravicka🙂drzim palecky at jde vse jak ma❤

verunkadar
25. kvě 2017

Za jak dlouho dochází k uhnízdění embrya, popřípadně dvou embryí?

fonamor
autor
25. kvě 2017

@tetalucina děkuji zlati, jen at to běží jak má... neboj, myslím na tebe, už se ti to taky krátí🙂

fonamor
autor
25. kvě 2017

@verunkadar záleží u jak starého embrya..

verunkadar
25. kvě 2017

@fonamor mám pětidenní

fonamor
autor
25. kvě 2017

@verunkadar 1-3 dny

verunkadar
25. kvě 2017

@fonamor bože to jsou nervy. Jsem dnes druhý den teprve. Embrya mi přežila rozmražení, tak aspoň jedno z nich by mohlo být silné.

fonamor
autor
25. kvě 2017

@verunkadar drž se a věř🙂

itworks
25. kvě 2017

@fonamor ahoj, no to je skvělá zprava 😍 hned mám veselejší večer, držím palce, ať test sílí a už to vyjde 🙏 vůbec nestiham, v práci blázinec, to se teď do těch lázních těším ještě víc 😀
Pujdes na krev znovu nebo budeš testovat? Ob den už to teď asi nevydrzis, že?😘😀

kvetnatko
25. kvě 2017

Holky, ja dnes byla se nahlasit u sveho dr a poslal me na utz a mimi je mensi nez v pondeli v CAR.. Pry je vse v poradku :(

fonamor
autor
25. kvě 2017

@kvetnatko ahojky, tak to je super zpráva, takže už z caru úplně odcházíš do péče svého gyndaře, to je super. Mám velkou radost, že jste s prckem v pořádku🙂

itworks
25. kvě 2017

@verunkadar taky držím moc palce, zkus se trochu zabavit a nemyslet na to 🙂 @ fonamor vas holky nakazí virem hCG 😀

fonamor
autor
25. kvě 2017

@itworks ahojky, testovat teď budu, dokud neuvídím tu čárku pořádnou, pak jen asi ob den, nevím, možná jen krev... No já se tento týden flákám, ale příští už mi to taky začne s rachotou.. Jj, za chvíli ti začnou lázně a pak už budeš těhulit taky... budete s
@tetalucina plus minus podobně.. 🙂... a možná nám tu během té doby někdo přibude ( doufám, že já to nebudu)🙂

itworks
25. kvě 2017

@kvetnatko neboj, každý dr měří jinak, je jinak šikovný, někdo má lepší utz...hlavně se tím nestresuj, bude to v pořádku 😘

itworks
25. kvě 2017

@fonamor však jo, si pěkně relaxuj, si to rozhodně zasloužíš 🙂 jo to věřím, že teď začíná testovací mánie, já bych už taky nevydržela ob den 😀 budu se těšit na další zprávy, opatruj se 🍀

Strana