Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

Holky všem vam moc držím 🙏 ať už půjdete na et/ket nebo čekáte na screening. Já už se zase taky těším/bojím az budu v tomto koloběhu.
@fonamor musí žena zašpinit při uhnízdění? Já stále nic ☹. Ještě je čas snad.
@verunkadar já jsem malinko zašpinila včera, ale jen u čípku, poznala jsem to podle zavádění utrogestanu. Špinění vůbec nemusí být, to je v pořádku..🙂
😀
@fonamor a to jsi byla kolikátý den? 6?
@verunkadar ano
Holky já nikdy nespinila ani u jednoho tehu
Ahoj holky 🙂 zítra začínám se stimulaci,někdo podobně na tom ?? 🙂
Ahojík tak plod A je větší o 4 dny než má být a plod B odpovídá týdnu od PM 🙂 tak nevím, ale prý je lepší větší než menší.
Nechal jsi někdo vložit dvě embrya? Snažím se na to nemyslet, ale ono to nějak nejde kruci. ☹
@martik29 ahojky, ty jo, vůbec se v tom nevyznám, ale logicky to beru tak, že 4 dny nehrajou roli v době porodu. Jak je to teď s vývinem netuším, ale myslím si, že to menší ještě dožene a udržíte se. At poradí holky, co čekaly dvojčátka.. Nebo zkus se jít zeptat do skupiny IVF asistovaná reprodukce, pokud ti to tak vrtá hlavou. Já pevně věřím, že šťastného konce se dočkají obě bublinky❤
@verunkadar Kamarádka vkládala 3.5. dvě embrya, včera UTZ potvrdil, že se vyvíjejí obě a rozhodně nešpinila. Já byla těhu 2 x a taky jsem nešpinila. Určitě není špinění nutnou podmínkou nidace.
Tak jsem se byla dnes předat do péče svého gynekologa a dostala jsem tehotenskou prukazku a udělal utz. Za týden mimi neskutečně vyrostlo a i se hybalo. Už odpovídá 8+6tt a termín porodu posunut na 30.12.2017. A 20.6. screening a odběry. To mám radost, že i ty hnusny nevolnosti jsou mi na chvíli fuk.
Holky jedli byste hermelin v bagete
@klokanka73 krásný
@klokanka73 perfektníí 😍
Hele,hermelin klidne..kdyz je z pasterizovaneho mleka..lekar rikal,ze mnohem horsi jsou uzeniny...
U hermelínu nejde o listeriózu ale o toxiny z plísní. Někde jsem ale četla, že za neškodné v těhotenství je považované množství asi 150 g. plísňového sýra, tj . víc než jeden celý hermelín. Bagetu bych teda nejedla spíš kvůli salmonele (jestli je v ní nějaká majonéza) a neznámé hygieně při výrobě, třeba ta listerióza se mnohem častěji chytí z neumytí zeleniny než z nepasterizovaných mléčných výrobků.

@fonamor
@itworks Prave me to vydesilo.. Snad to bude v poradku.. Jojo, v CAR mi jeste udelaji jeste 1. screening.