icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

kvetnatko
25. kvě 2017

@fonamor
@itworks Prave me to vydesilo.. Snad to bude v poradku.. Jojo, v CAR mi jeste udelaji jeste 1. screening.

fonamor
autor
25. kvě 2017
sticker
itworks
25. kvě 2017

Holky všem vam moc držím 🙏 ať už půjdete na et/ket nebo čekáte na screening. Já už se zase taky těším/bojím az budu v tomto koloběhu.

itworks
25. kvě 2017

@hanyas ahoj kočko, jak jdou injekce? Utíkáš ještě manzilkovi?😀 na kontrolu jdeš kdy?

verunkadar
25. kvě 2017

@fonamor musí žena zašpinit při uhnízdění? Já stále nic ☹. Ještě je čas snad.

fonamor
autor
25. kvě 2017

@verunkadar já jsem malinko zašpinila včera, ale jen u čípku, poznala jsem to podle zavádění utrogestanu. Špinění vůbec nemusí být, to je v pořádku..🙂

fonamor
autor
25. kvě 2017

@itworks taky jsem se dneska chtěla zeptat, ale řekla jsem si, že jí dám ještě den, dva🙂

itworks
25. kvě 2017

😀

verunkadar
25. kvě 2017

@fonamor a to jsi byla kolikátý den? 6?

fonamor
autor
25. kvě 2017
luciebx
25. kvě 2017

Holky já nikdy nespinila ani u jednoho tehu

suzzikk
25. kvě 2017

Ahoj holky 🙂 zítra začínám se stimulaci,někdo podobně na tom ?? 🙂

hanyas
25. kvě 2017

@itworks ahoooj, neutíkám, není kam :D Vždycky mě přimáčkne do sedačky a nemůžu se ani hnout 😀 a nacpu si plnou pusu čokolády, abych to přežila. S takovou ještě přiberu 😀 kontrolu až... no, až dorazí červená.... 1. nebo 2. DC. Počítám, že MS dorazí v úterý nebo ve středu 😉

hanyas
25. kvě 2017

@suzzikk ahoj, já už v tom lítám. Dlouhý protokol, píchám Diphereline a příští týden by měla dorazit MS a začnu s Menopurem.

luciebx
25. kvě 2017

@suzzikk ahoj vítej u nás.

itworks
25. kvě 2017

@hanyas nepriberes, jsi říkala, že jsi hubeňour 😀 jen si dej, nějaká odměna musí být. U mě dorazila mrcha dnes a opět trpím jako kráva 😖 takže vlastně jdeš jen na krev nebo konzultaci? Jsem úplně zvědavá, když budu stimulovat se stejnými léky jako ty 🙂

fonamor
autor
26. kvě 2017

@suzzikk ahojky, se stimulací nám tu začíná teď vlna🙂... Vítej a drž se🙂

martik29
26. kvě 2017

Ahojík tak plod A je větší o 4 dny než má být a plod B odpovídá týdnu od PM 🙂 tak nevím, ale prý je lepší větší než menší.

verunkadar
26. kvě 2017

Nechal jsi někdo vložit dvě embrya? Snažím se na to nemyslet, ale ono to nějak nejde kruci. ☹

fonamor
autor
26. kvě 2017

@martik29 ahojky, ty jo, vůbec se v tom nevyznám, ale logicky to beru tak, že 4 dny nehrajou roli v době porodu. Jak je to teď s vývinem netuším, ale myslím si, že to menší ještě dožene a udržíte se. At poradí holky, co čekaly dvojčátka.. Nebo zkus se jít zeptat do skupiny IVF asistovaná reprodukce, pokud ti to tak vrtá hlavou. Já pevně věřím, že šťastného konce se dočkají obě bublinky❤

jezz1e
26. kvě 2017

@verunkadar Kamarádka vkládala 3.5. dvě embrya, včera UTZ potvrdil, že se vyvíjejí obě a rozhodně nešpinila. Já byla těhu 2 x a taky jsem nešpinila. Určitě není špinění nutnou podmínkou nidace.

hanyas
26. kvě 2017

@itworks asi jen na krev, s tim, ze mi zavolaji vysledky a zacnu s Menopurem. Jsem z toho trochu nesva. Na Obilnaku jsme s doktorem mluvili pokazde...

hanyas
26. kvě 2017

@fonamor hej tyy, testis nebo ne? Chci videt siliciho ducha 😉

klokanka73
26. kvě 2017

Tak jsem se byla dnes předat do péče svého gynekologa a dostala jsem tehotenskou prukazku a udělal utz. Za týden mimi neskutečně vyrostlo a i se hybalo. Už odpovídá 8+6tt a termín porodu posunut na 30.12.2017. A 20.6. screening a odběry. To mám radost, že i ty hnusny nevolnosti jsou mi na chvíli fuk.

luciebx
26. kvě 2017

Holky jedli byste hermelin v bagete

luciebx
26. kvě 2017

@klokanka73 krásný

raelyn
26. kvě 2017

@luciebx ne, nejedla bych, plísně nejsou dobrý i když je "ušlechtilá". Nebo alespoň né do konce 1. tr . Za mě tedy vůbec 😉

raelyn
26. kvě 2017

@klokanka73 perfektníí 😍

romik32
26. kvě 2017

Hele,hermelin klidne..kdyz je z pasterizovaneho mleka..lekar rikal,ze mnohem horsi jsou uzeniny...

jezz1e
26. kvě 2017

U hermelínu nejde o listeriózu ale o toxiny z plísní. Někde jsem ale četla, že za neškodné v těhotenství je považované množství asi 150 g. plísňového sýra, tj . víc než jeden celý hermelín. Bagetu bych teda nejedla spíš kvůli salmonele (jestli je v ní nějaká majonéza) a neznámé hygieně při výrobě, třeba ta listerióza se mnohem častěji chytí z neumytí zeleniny než z nepasterizovaných mléčných výrobků.

Strana