icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
26. kvě 2017

tohle byla bageta co dela jeden borec co to k nam nosi je to cerstvy a bylo to jen maslo.

jezz1e
26. kvě 2017

Tak to bych se toho nijak významně nebála 😉

romik32
26. kvě 2017

@jezz1e tak takhle to je...proto rikal,ze jeden hermelin urcite nic nepokazi👍

klokanka73
26. kvě 2017

@luciebx já hermelín normálně jím, v každém tehu jsem jedla a jím i saláty, pomazanky a nejvíc mnam gyros v housce s zeleninou a tatarkou.

itworks
26. kvě 2017

@hanyas no jo, větší centrum,jiný přístup, ale mají pěknou uspesnost a my ji ještě vylepšíme 🙂 jinak pokud chceš ještě k Texlovi, tak říkal, že se k němu objednává 14 dní předem, když chce každý jen k němu 😀

itworks
26. kvě 2017

@klokanka73 super zprávy, teď už to bude jen a jen lepší 👍😘

itworks
26. kvě 2017

@luciebx jen si dej, s mírou se může jíst cokoliv, dříve se tohle vůbec neřešilo.

hanyas
26. kvě 2017

@itworks jako kdyz budu chtit konzultovat s nim? Behem stimulace? 😲 jak to mam udelat, kdyz nevim, kterej den tam pojedu? 😀

tetalucina
26. kvě 2017

@fonamor zlato taky chci videt testik😉jinak ja zase problem s mrchou:((((

tetalucina
26. kvě 2017

@hanyas ahojky kocko, proc jdes na krev pred menopurem?asi mi neco uniklo, tak se ptam🙂a cokosku si dej😉

hanyas
26. kvě 2017

@tetalucina ja nevim 😀 prosze prvni den cyklu volam, potom jedu na krev a az podle krve mi asi naordinuji mnozstvi Menopuru. I kdyz v rozpisu tusim, ze mam jednotky psany.

itworks
26. kvě 2017

@hanyas no asi spíš myslel konzultaci před stimulaci co a jak bude, jsem ti to asi špatne napsala 🙄 jinak máš pravdu, ale třeba na tebe vyjde u kontroly utz 🙂 a jak se cítíš, bolí tě něco po tom dipher.....nevím jak se píše 😀

hanyas
26. kvě 2017

@itworks chvili je mi po nem tak trochu slabo na hrudi, ale nic zasadniho 🙂 trochu navaly horka a jsem hned vytocena. Jinak to zatim snasim dobre 😀 to jsem zvedava, jestli Texlika jeste nekdy uvidim 😀

luciebx
26. kvě 2017

Holky jaký dávkování mate utrogestanu.

fonamor
autor
26. kvě 2017

@tetalucina
@hanyas Ahoj holky, omlouvám se, ale měla jsem dneska fofry, stihla jsem se spálit na sluníčku, pálí mě ruce jak blázen. Zítra ráno hned posílám testík a napravím to.
Jsem moc ráda, že se to tu dalo zase trošku do pochodu a řešíme stimulky, jehly, utroše, nervy při kultivaci, nervy při testování, aspoň to tu žije🙂.. dobrou, kočky❤

fonamor
autor
26. kvě 2017

@luciebx Luci, u mě 2-2-2, jak u tebe?

luciebx
26. kvě 2017

@fonamor 4-0-4 jenže mi nedochází furt balíček z ČR s další dávkou a já mam doma poslední krabičku mam za 4 dny snižovat na 2-0-2 tsk si říkám zda to mam snížit už teď radši. A až dorazí budu brát zase tak jak mam

fonamor
autor
26. kvě 2017

@luciebx Luci, kašli na to, raději se řiď pokynům dr.. nedej bože, že by se něco po..., tak si to budeš vyčítat. Prostě ne, já ti to zakazuju a jedeš dál podle plánu, co ti napsal doktor.. utroš ti pošlu klidně po holubovi nebo letadlem, ale nic si sama nesnižuj, vydrž ještě chvíli🙏❤

luciebx
26. kvě 2017

@fonamor tak jo. Jenže co když balíček nedorazí

sticker
luciebx
26. kvě 2017

@fonamor a ty mas doma krabičku ze bys ji byla schopna zítra poslat ?? Já se fakt bojím a až dorazí moje dávka pošlu ti ji zpět.

sticker
fonamor
autor
26. kvě 2017

@luciebx můžu ti to nějak poslat letadlem. Do kdy ještě vydržíš? Přinejhorším nebylo by špatné dojít k tamnímu dr at ti napíše utroš, však jsi těhotná, to by se dalo uhrát ne?

fonamor
autor
26. kvě 2017

@luciebx klidně ti pošlu tři krabičky, to není problém, zásobu mám a hlavně dr na každém rohu, to není problém. Musela bych to poslat ale zítra dopoledne, odpolko jsme pryč.

luciebx
26. kvě 2017

@fonamor ty blaho ty bys byla úžasná víš to 😍Mě to tu uk dr nenapíše ká se už ptala 😢 já budu potřebovat jen dvě krabičky. Bože bys mi zachránila život víš to

fonamor
autor
26. kvě 2017

@luciebx pojďme do sz, ať tu nezaspamujem zeď..

fonamor
autor
27. kvě 2017

Dobre rano,holky,napravuji a posilam,muck.. Hezky vikend🙂

luciebx
27. kvě 2017

@fonamor úžasný 😘

sticker
vvercatkoo
27. kvě 2017

@fonamor super, jen tak dal 🙂

martik29
27. kvě 2017

@fonamor jeee je to tam super 👏

martik29
27. kvě 2017

Tak já začala masivně krvácet jasná krev ☹ dva dny na pohotovosti a nic se prý neděje obě mimi jsou v pořádku odpovídají a rostou 🙂 mám ten hematom, ale z toho bych měla spíš jen špinit. Doktorka říkala, že pokud nemám žádné bolesti o potrat se nejedná. Mám strach 2 dny trvá krvácení bez bolesti cítím se dobre. Poradně nevědí co s tím prý mám lezet a uvidí se.

martik29
27. kvě 2017

Hematom se zmenšil tak asi prostě krvaci jen se divím, že tolik :-/ tak mám strach co bude.

Strana