Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martik29 ahojky, chápu, že jsi z toho úplně hotová, ruku na srdce, kdo by nebyl. Naštěstí máme dobré doktory a potvrdili, že bublinky jsou na správném místě a vše je co se týče těhu v pořádku. To člověka hodně uklidní. Hezky lež, měj opravdu klidový režim. Ono to krvácení může odejít tak rychle, jak to přišlo, odpolko už nemusí být třeba vůbec nic. Držte se, myslím na tebe, muck❤
Jo jo holky ten strach poprvé po 10 dnech jsem šla mimo domov a neležela jsem bylo mi ten den dobře a stalo se to najednou všude krev cítila jsem jak to teče proudem i kusy sraženin. Viděla jsem to na jasný potrat. Podle všeho prasknul ten hematom a vypouští se, ale takové množství trvalo to par minut, ale celou cestu do nemocnice jsem brecela. Od té doby jsem tam raději byla dvakrát abych si byla jistá, že je to v pořádku. Řekli mi, že co se má stát stane se v tuhle chvíli to, ale na potrat nevypadá, ale ten krve je docela dost za týden kontrola a uvidí se.
@martik29 tak to muselo být hrozný. Držím palečky ať se mimisci udrží. Už toho s tebou prožili hodně, nejdřív OHSS a teď hematom, určitě to zvládnou.😘
@fonamor super, krásně sílí. Gratuluju.😘
@klokanka73 Děkuji, já tobě taky, srdíčko vám hezky bije, to je pak k nezaplacení🙂.
@fonamor bože to je krása!!! at sílí a je vše okáááá, fakt paráda! dobře si to rozjela tu novou vlnu 🙂
@fonamor Baru to je taak krasny😘moc ti to preju❤
@luciebx já taky 4-0-4, řekla bych, že v Reprofitu je to klasika, ví co dělají. Každopádně taky mám, takže klidně ti ráda taky pošlu!
Holky dík. Jde o to kdy mi dorazí balíček. Nechci najednou byt bez.
Holky, od kdy jste měly nějaké příznaky těhotenství? Jako já furt nic. Ani prsa, ani pobolívaní v podbřišku, nevolnosti, únava atd..
@fonamor krasne testiky.Jen tak dal 👍 Mam takovou radost ze vam to konecne vyslo.Moc ti to preju mamino :-*
@zabbkakvak Raduš, díky moc, snad to dotáhnem, musím tomu věřit..🙂
@fonamor jooo urcite to dotahnete do krasneho konce.Pekne prcka opatruj at se ma u tebe krasne🤰.Jinak ja tehu priznaky vubec nemela.Az podle briska jsem uverila ze jsem tehu.A ty kopance co od ni ted dostavam jsou drsny 😀
@zabbkakvak 🙂... jak krásné je to číst... nesmírně se těším, až to ucítím taky🙂

@fonamor bomba parada 💚💚💚 to je pohled k nezaplaceni