icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
29. kvě 2017

@verunkadar ahojky,nepichala jsem nic,mela jsem rizeny transfer.

fonamor
autor
29. kvě 2017

@luciebx ahojky no uz jsem nechtela spamovat zed,az zase zitra🙂... Napravuji🙂

handous1
29. kvě 2017

@fonamor to je nádhera !!!💗

fonamor
autor
29. kvě 2017

@verunkadar hele,jako ja bych se testovani nebala. Prvni den carka,to je jasny,ale pak uz musi silit🙂.. Ktery den jsi po ket? Drzim palecky❤

itworks
29. kvě 2017

@fonamor ale to zase ne, my chceme vidět sílící testíky 😀 na to bych se mohla koukat pořád 🙂 strašně moc ti to přeju, ty nás tady pořád držíš a podporuješ za každé situace 🙂 je moc dobře, že už i na tebe se konečně usmálo štěstí, teda // 😀❤

verunkadar
29. kvě 2017

@fonamor jsem šestý, ale měla jsem si píchnout teď v neděli další Ovitrelle. Takže je to falešné. Byla silná čárka.

fonamor
autor
29. kvě 2017

@verunkada jo takhle,uz to chapu. Ten ovitrelle bude jeste odeznivat nejakou dobu a na zacatku se to nezjisti. Promin,nedoslo mi to. Asi bych zacala testova az 10 den a kazdy den,tak si pak uhlidas carky.

fonamor
autor
29. kvě 2017

@itworks ty jsi zlaticko moje🙂.. A holky tady taky. Jsem moc rada,ze se tu podporujeme,resime,radujeme a brecime🙂..
Ty mi jedes ted uz o vikend do lazni,vid?..
Hele holky,nemela jit dneska raelyn na transfer?

hanyas
29. kvě 2017

@fonamor jestli raelyn nesla dnes, tak zitra si myslim 🙂 jinak // luxuuuus, sili jako diveeee O🙂 a itworks jeste ch ilku musi pockat 😀

verunkadar
29. kvě 2017

@fonamor ano, zkusím to třeba o vikendu. Pět dní od Ovitrelle​. Ale než mi to došlo, proc je tam ta čárka, tak jsem se úplně rozklepala. A pak si říkám, ty ,, hňupe", to bude tou injekci. I když nevím, proč mi ji dali po KET.

fonamor
autor
29. kvě 2017

@verunkadar davali ti ji proto,aby oblbli telo a to si myslelo,ze jsi tehotna. Lip se tak muze udrzet embr,jko. Nekteri doktori to delaji.

itworks
29. kvě 2017

@fonamor nene, až 21.6. Teda spíš už, ptž mi to strašně rychle utíká, co jsem teď v práci 🙂 nejraději bych už začala balit 😀

fonamor
autor
29. kvě 2017

@itworks a to jeste nejsi zbalena?🙂.. Ja uz bych mela doma hromadky jak se znam🙂.. Taky rachotim,v tomhle vedru bych byla radeji u vody nekde,grr.🙂

luciebx
29. kvě 2017

@fonamor jak pak spamování. Rada kouknu

verunkadar
29. kvě 2017

@fonamor aha. Tak to jo, ani jsem se na to neptala. Tak snad to tělo oblbli, nějak mě dnes malém z toho klepla pepka 😀. Ale pak to přešlo. Tak uvidíme. Ale nějak moc šancí tomu nedávám. I když si stále říkám, že tam možná aspoň jeden mrňous zůstal.

itworks
29. kvě 2017

@fonamor ještě ne, ale zachvilku asi začnu hromadkovat, nazehlovat a spekulovat, abych na něco nezapomněla 😀

sivias
29. kvě 2017

Ahoj holky ☺ poradíte mi prosím, nejsem si jistá, který den po ET se počítá jako první, jestli je to den kdy je ET proveden nebo až den následující? Měla jsem transfer v pondělí 22.5. a nevím který den jsem 🙈

hanyas
29. kvě 2017

@sivias nasledujici 😉 takze dnes 7.den po ET 😊

sivias
29. kvě 2017

@hanyas moc děkuju 😘 tak to si ještě do testování počkám, chtěla jsem zítra, ale ještě to teda odložím ☺

hanyas
29. kvě 2017

@sivias ja vzdycky 8.den testila 🙂 ale nechci te popichovat 😀

sivias
29. kvě 2017

@hanyas Jak se znám, tak to stejně nevydržím a testnu 😆 Ale přijde mi to brzo... A jak jsi na tom ty? Jestli se můžu zeptat 😊

hanyas
29. kvě 2017

@sivias zitra zacinam stimulovat Menopurem na 2. IVF, takze si na nejake testovani jeste pockam 😀 tak dej vedet, jestli zitra neodolas 🙂

sivias
29. kvě 2017

@hanyas Tak ti držím pěsti, ať to na druhý pokus vyjde 😚 Uteče to jak voda, uvidíš ☺ Já mám třetí, tak doufám, že do třetice všeho dobrého. Zítra dám vědět 🙊 Zatím pá a dobrou noc 😊

hanyas
29. kvě 2017

@sivias diky moc 😘 dobrou a pozdravuj prdolku. At se drzi a nepousti 💚

catchulinecka
29. kvě 2017

@fonamor ano ano, dnes měla raylen transfer a já zítra 🙂 máme to skoro stejně právě. Takže mám povinnou decku či dvě? červeného a jde se na věc 🙂

raelyn
29. kvě 2017

@fonamor ahojky zlato, to víš, že jsem měla a je vidět, že náš všechny dobře znáš 😘
Tak děvčata dnes byl KET, jako pocit super, ale samo, že se uvidí jak to bude.

catchulinecka
29. kvě 2017

@raelyn a jak proběhl transfer, hladce? 🙂 bylo jedno že?

raelyn
29. kvě 2017

@catchulinecka hele čteme si myšlenky 😇 na zítra držím palečky 🙏
Jo jo, vše proběhlo hladce a nakonec jsme rozhodli zavést dvě 😍. Jsem z toho vzrušená a moc si přeju ať to dopadne. Dvě jsme ještě nikdy nedávali, teď jsme to rozhodli a dvě děti si přeju (vděčná budu samo i za jedno)

hanyas
29. kvě 2017

@raelyn tak drzim pestiiiii! Musi to vyjit! 🙂
@catchulinecka a tobe zase na zitra. Tfuj tfuj! 😉

itworks
29. kvě 2017

@raelyn taky moc držím palce, aby byl ket úspěšný 🙂 a viděli jsme další //
@catchulinecka hodně štěstí na zítřek a další dny 🙂

Strana