Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@verunkadar hele,jako ja bych se testovani nebala. Prvni den carka,to je jasny,ale pak uz musi silit🙂.. Ktery den jsi po ket? Drzim palecky❤
@fonamor jsem šestý, ale měla jsem si píchnout teď v neděli další Ovitrelle. Takže je to falešné. Byla silná čárka.
@fonamor ano, zkusím to třeba o vikendu. Pět dní od Ovitrelle. Ale než mi to došlo, proc je tam ta čárka, tak jsem se úplně rozklepala. A pak si říkám, ty ,, hňupe", to bude tou injekci. I když nevím, proč mi ji dali po KET.
@verunkadar davali ti ji proto,aby oblbli telo a to si myslelo,ze jsi tehotna. Lip se tak muze udrzet embr,jko. Nekteri doktori to delaji.
@fonamor aha. Tak to jo, ani jsem se na to neptala. Tak snad to tělo oblbli, nějak mě dnes malém z toho klepla pepka 😀. Ale pak to přešlo. Tak uvidíme. Ale nějak moc šancí tomu nedávám. I když si stále říkám, že tam možná aspoň jeden mrňous zůstal.
Ahoj holky ☺ poradíte mi prosím, nejsem si jistá, který den po ET se počítá jako první, jestli je to den kdy je ET proveden nebo až den následující? Měla jsem transfer v pondělí 22.5. a nevím který den jsem 🙈
@fonamor ano ano, dnes měla raylen transfer a já zítra 🙂 máme to skoro stejně právě. Takže mám povinnou decku či dvě? červeného a jde se na věc 🙂
@raelyn a jak proběhl transfer, hladce? 🙂 bylo jedno že?
@catchulinecka hele čteme si myšlenky 😇 na zítra držím palečky 🙏
Jo jo, vše proběhlo hladce a nakonec jsme rozhodli zavést dvě 😍. Jsem z toho vzrušená a moc si přeju ať to dopadne. Dvě jsme ještě nikdy nedávali, teď jsme to rozhodli a dvě děti si přeju (vděčná budu samo i za jedno)
@raelyn tak drzim pestiiiii! Musi to vyjit! 🙂
@catchulinecka a tobe zase na zitra. Tfuj tfuj! 😉
@raelyn taky moc držím palce, aby byl ket úspěšný 🙂 a viděli jsme další //
@catchulinecka hodně štěstí na zítřek a další dny 🙂

@verunkadar ahojky,nepichala jsem nic,mela jsem rizeny transfer.