icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

catchulinecka
29. kvě 2017

@itworks
@hanyas
@raelyn děkujuuuu holky!!!! zítra taky podám hlášení 🙂

sivias
30. kvě 2017

@hanyas Dobré ráno ☺ Tak test úplně čistý, ani náznak a navíc začínám krvácet 😩, i když jsem to měla dostat až za šest dní, ale po všech těch hormonech se tomu ani nedivím. Tak moc jsem si přála, aby to konečně vyšlo 😢

romik32
30. kvě 2017

Holky vsem vam preji pozitivni testiky 😘

romik32
30. kvě 2017

@sivias
A jak krvacet?jenom malinko? Muze to byt uhnizdovani😉jak stare byli embryjka? Ja po neuspesnym et zacala krvacet 10 den...

fonamor
autor
30. kvě 2017

@raelyn ahoj zlatí, no peckáá, jupí, tak už je bublinka v tobě, paráda, moc moc držím palečky, at se tam hezky zavrrtává, juj, to je prima❤

fonamor
autor
30. kvě 2017

@catchulinecka ahoooj:_)... no to je pecka, to je pecka, moc držím palečky, at transfer proběhne v pořádku a hlavně, at se bobísek zavrtá...
Holky, pište mi to tu, já pak dostávám po ránu šoky🙂

dva transfery za sebou, no pecka🙂❤❤❤

fonamor
autor
30. kvě 2017

@sivias ahojík, to néééé☹... věřila jsem .. to je mi moc líto, do prčic..
krvácení je do hněda nebo jako rozjíždějící se mrcha?
Zlato, já jsem expert na duchy, pošli test, třeba tam něco objevím..
Naprosto vím, jak ti je, mě vyšel ted u 4 IVF až třetí transfer, je to na nervy nejvíce. Drž sa moja😘

fonamor
autor
30. kvě 2017

@sivias jéé, teď jsem zarolovala a jsi 8 den po transferu. To ještě vůbec nic není ztraceno, já měla 8 den úplně mini pidi ducha a to jsme hledali u okna, vůbec to nešlo vidět. Takže bud ještě v klidu, pokud se nerozjede mrcha, furt je to dobrý. Ono to hcg roste každých 48-72 hodin. Mě to vylítlo až teď poslední dva dny a taky pořád nemám dálnici a to jsem dnes, no a nevím kdy jsem byla na transferu🙂,,, ale 14 dnů to bude v pátek.

sivias
30. kvě 2017

@romik32 Večer jsem trošku začala špinit a ráno při utření po čůrání, embryjko bylo šesti denní, tak jsem věřila, že to bude bojovník ☺

fonamor
autor
30. kvě 2017

Ahoj holky,ja se z vas znlaznim. Jedna jde vcera na transfet a ja to nemam potvrzene. Druha dneska🙂... Moc vam drzim palecky i na cekatelky // ,je jaro,vsem se zadari🙂
Damam posledni test,pak az o vikend. Taky furt nemam dalnici a uz by mela pomalu byt.
Hezky den,muck.

sivias
30. kvě 2017

@fonamor Jéé, tak to ti moc gratuluju a držím pěsti ☺ Je hezké slyšet dobré zprávy, člověka to povzbudí 😘 Testík je fakt sněhobílý, a začínám mít klasické příznaky menstruace, během dneška se rozhodne.

fonamor
autor
30. kvě 2017

@sivias juj, to je dost tmavý, tady se duchařina nebude dát hladat. Poradím ti, běž s tím testem k oknu a pomalu s ním hýbej. Ono to normálním okem fakt jde těžko vidět.
a pokud nenajdeš, zkus za další dva dny nebo zítra.
Zase píšeš, že mrchu čekáš až příští týden, ono to špinění může být cévka při ponořování se embryjka do dělohy, ono tam ještě pár dnů po nidaci pluje.
Tfuj, tfuj, moc držím palečky
😍

romik32
30. kvě 2017

@sivias tak sestidenni uz musi byt zahnizdene,ale cevka mohla prasknout...bohuzel si.myslim,ze dusik uz by mel bejt😔mas mrazacky?

raelyn
30. kvě 2017

@hanyas
@itworks
děkuji 😘 jste zlaté

raelyn
30. kvě 2017

@fonamor no jako podle mě už dálnici máš 🙂 já mít test jako ten tvůj první, tak si vyskakuju. Každopádně to máš na výborné cestě 😉 dááálnici

sivias
30. kvě 2017

@fonamor Běhala jsem kolem okna až jsem si připadala jak blázen 😂

sivias
30. kvě 2017

@romik32 Máme tři, vkládala jsem velké naděje do toho čerstvého embryjka. Vyjde to příště ☺

fonamor
autor
30. kvě 2017

@raelyn tak a ted ty,sup,sup az uz testijes🙂

raelyn
30. kvě 2017

@fonamor no právě to čekání bude horor 😝

majinka1981
30. kvě 2017

Tak jsem se vrátila z krve a zadařilo se. Na ultrazvuk jdu 20.6. jsem ráda že to klaplo na první pokus. Test jsem si nedělala protože po šesti letech jsem měla chuť na zavináče. Takže test nebyl potřeba 😂

romik32
30. kvě 2017

@sivias neboj,i kdyby to ted nevyslo,mas jeste 3 pokusy😉 telo se hezky vzpamatuje po ty stimulaci,nahodi se a pak bude pripravene prijmout mrazacka☹

romik32
30. kvě 2017

@sivias promin,proklikl se mi smajlik,mel tam.byt tenhle 😉

luciebx
30. kvě 2017
luciebx
30. kvě 2017

@fonamor neboj ja mela dálnici taky déle

luciebx
30. kvě 2017

Holky balime stan a domu. Sem ko. Dost ne to zmahalo hlavně břicho jak sem se furt zklanela pac vše na zemi. Takže muž a syn davaj stan dolu a já se kocham

sivias
30. kvě 2017

@romik32 Já vím, ale člověk vždycky doufá, že už to vyjde. Začíná to na mě doléhat, je to tak nespravedlivé, ty co ani děti nechtějí a odkládají je v tom lepším případě do kojeňáků rodí jedno za druhým a my, které bychom dítěti daly všechno, to máme takto složité. Kdo to nezažil si to nedovede ani představit, kolik je to stresu, času, omezování, psychika, všechny ty hormony co do sebe cpeme, v neposlední řadě peníze a nakonec po tom všem to zklamání když to nevyjde a i přesto do toho jdeme podruhé, potřetí, počtvrté... Jednou z nás všech po tom všem budou úžasné maminky ❤

luciebx
30. kvě 2017

Holky mam klíště. Kurva. Roky nic a teď toto. Stačí vykroutit ze proti Směru hodinek

luciebx
30. kvě 2017

Nebo mam plasit ze je to špatný mít v tehu klíště

fonamor
autor
30. kvě 2017

@luciebx Luci,vykrut si ho opatrne. Doufam,ze uz je pryc. Myslim si,ze duvod plasit neni. To by muselo byt infikovane a takovou smulu ty mit nebudes. Jestli muzu poradit,hlidej si ted par dni flicek po tom klisteti. Nesmi se to zvetsovat nebo chytat barvu.

fonamor
autor
30. kvě 2017

@majinka1981 ahojky,moc gratuluju🙂.. Kolikaty den jsi byla po transferu na krvi a kolik jsi mela?
Ja jsem dnes 12 den a priznaky zadny.

Strana