Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holky, máte některá zkušenost s Norethisteronem na oddálení -posunutí MS?
tak holky transfer v poho. Dělala mi to taková milá doktorka, která je taková jemná a opatrná, takže to proběhlo hladce, když jsem byla minule, tak mi transfer dělal jeden doktor a ten byl tak "hrubý", že jsem skoro vyjekla bolestí a pak jsem samozřejmě odpo po transferu trošilinku špinila, ted nic 🙂
Dobré ráno děvčátka ☺ Tak u mě je to jasné, dnes devátý den, menstruace se zatím nerozjela, ale špinění zůstává, dnešní test naprosto stejný jako včera, sněhově bílý. Takže v pondělí na krev jen aby se neřeklo a šupky do práce...? Nebo to zkusit s mrazáčkem hned v dalším cyklu?
@catchulinecka ahojík, no super, zvládli jste to báječně, paráda🙂.. moc moc moc ti přeju, aby se bublinka usadila kde má a za chvíli se budu těšit na duchy, jupíí🙂
@catchulinecka drzim pesti at to vyjde! 😉
Ahoj holky. Manzel mi koupil AngelSound, uz jsme zkouseli minuly tyden poslouchat a nic. Ono je brzy, koncime 10tt. Vcera jsem jen tak vyzkousela a poprve jsme slyseli ❤.
@catchulinecka držím palečky 🙏 budem bojovat spolu a kolik máte vloženo?. Včera mě bolele hlava a trochu podbřišek a dnes vůbec nic. Cítím se úplně netěhotně, tak snad šílím zbytečně.

@luciebx ne neplas,kliste nevadi,potri olejem a vykrut...