icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

kvetnatko
31. kvě 2017

@luciebx Ja uz ted najdu vzdy ❤ Mudim rict, ze me je take ouvej vecer..

sivias
31. kvě 2017

@fonamor 💛 Zlatíčko vůbec se nestresuj, je to určitě jinou značkou testu 😙 Co je to za test?

sivias
31. kvě 2017

@hanyas Asi do toho půjdu hned, právě, že si myslím, že to bude lepší i pro tu psychiku 😙

luciebx
31. kvě 2017

@kvetnatko ja se rano snazim udelat co nejvic.. jako pracku mycku vysat.. a pak vim ze jak padne obed je konec.. lezim jak lemra.. ale co sem zjistila ze kdyz sem doma coz tento tyden sem a jak skoro nic nedelam tak ty nevolnosti jako by vnimam vic.. kdyz sme ted stanovali a furt se neco delo bylo mi fajn.. ale nejhorsi je kdyz usnu odpoledne.. to je mi zle hned po probuzeni.. a to se stalo vcera... rikam si dam si suchou ryzi no a ta sla hned ven. boze ble..

luciebx
31. kvě 2017

@kvetnatko ja mam otocenou delohu dozadu tak mozna pujde slyset dyl..

kvetnatko
31. kvě 2017

@luciebx Ja jsem od pondeli uz take doma.. Ale posledni dny v noci spatne spim.. Takze ted jsem jako by me necim pretahli po hlave.. A top jsem chtela vysavat a uklizet 😯 To vis, ze bude slyset.. Ja se vubec divim, ze uz slyset je..

romik32
31. kvě 2017

@kvetnatko holky,mne si blbe neni a ani nebylo,ale stejne se mi nechce nic delat😂 a angel sounds pro mne hodn e stresujici..jsem 13+1 a porad mam problem ho najit a to mam 50 kilo😲sice mam placentu na predni stene,ale to asi nema vyznam..nekdy ho nenajdu vubec a uz plasim....

catchulinecka
31. kvě 2017

@raelyn budeme bojovat 🙂 máme dvě 😀 takže jsme na tom fakt stejně 😀 kdy jdeš do testu?

luciebx
31. kvě 2017

@romik32 hele ofiko ma byt od ukonceneho 14 tydne.. takze v pohode.. ja ho koupla tak brzy pac sem vyhrala v aukci..

fonamor
autor
31. kvě 2017

@sivias
Zkousela jsem tento... No a pak jsem sahla jeste po jinym,ten uz teda skoncil v kosi a tam byl jen duch,ze jsme ho hledali u okna.

sivias
31. kvě 2017

@fonamor Ach jo, takový stres broučku 😩 už raději jiné testy nedělej a zůstaň u svojí značky 😙

luciebx
31. kvě 2017

@fonamor pockej s testem na zitra odpoledne.... a uvidis ze to bude dobry

raelyn
31. kvě 2017

@catchulinecka fakt, taky dvě 😲 super. No já to s testem nebudu přehánět, zatím jsem vždy byla zklamaná, tak pokud to vydržím, tak až tak 10-12 den a navíc jsem měla v den transferu pregnyl, tak než vyprchá

romik32
31. kvě 2017

@luciebx jo,taky se tim uklidnuju😁zitra mam poradnu,tak snad bude vsechno jak ma byt...

romik32
31. kvě 2017

@fonamor no ja te uklidnovat nebudu,vim,ze se stejne neuklidnis,sama vim,co jsem predvadela😂ale vis jak to je s testama,musis delat porad tu samou znacku,aby si videla rozdil..nemas nekde pobliz lekarnu,nebo.nekdo kdo by ti koupil maxe nebo mamatest?

catchulinecka
31. kvě 2017

@raelyn jooo, tys měla vlastně ten pregnyl, no jo! no já taky vždy až kolem toho 10 🙂 tak uvidíme, booooože, to je masakrrrrr

itworks
31. kvě 2017

@fonamor neboj, je to urcite jen blbým testem!!!!! Sežeň si dr. maxika, hanyas má pravdu 👍 pořád pořád držím 🙏😘

panbaf
31. kvě 2017

@fonamor ahoj, holky mají pravdu! Já těsně před krvi 13ty den testovala taky jiným testem a čárka byla o dost světlejší a krev vyšla přes 2800.. pamatuju si jak jsem tam šla vyklepana..uvidíš v pátek, že bude všechno v pořádku 😉

itworks
31. kvě 2017

@panbaf jojo, taky si na to ve tvém případě pamatuju 🙂 ty testy někdy dokážou člověk pěkně rozhodit, někdy i testy 20/ml ukážou lépe, než destíkové.

fonamor
autor
31. kvě 2017

Holky,prisly vysledky z krve,hodnota 275. To je na 4 t takovy stred. Hodila jsem se do klidu. Dekuju zlaticka za podporu,ja myslela,ze se ukousu.❤

raelyn
31. kvě 2017

pro fonamor

sticker
vvercatkoo
31. kvě 2017

@fonamor super, jentak dal👏🙂

klokanka73
31. kvě 2017

Super, to bude v pořádku.❤

hanyas
31. kvě 2017

@fonamor vidiiis 💕

catchulinecka
31. kvě 2017
sticker
verunkadar
31. kvě 2017

Tak holky nervozita stoupá. Teď je to týden, co jsem byla na KET a teprve čtyři dny,co jsem si pichala Ovitrelle. V pondělí byla silná čárka na testu, díky tomu Ovitrelle a dnes o něco slabší, tak asi to pomalu mizí z krve a bojím se, aby tam pak nějaká slabá čárka aspoň zůstala. ☹

fonamor
autor
31. kvě 2017

@panbaf ty jsi mela krev 14. dni po transferu 2800?😲😲

panbaf
31. kvě 2017

@fonamor no už 13tý den.. ale podle mě se neřiď - i u prvního syna jsem ho měla vysoký a díky tomu pravděpodobně šílený nevolnosti a několikrát jsem skončila v nemocnici na kapačkách.. (aspoň mi to teda říkali, že ty nevolnosti způsobuje to hcg).. počítala jsem to a stoupá ti to krásně ukázkově, takže si to užívej.. za chvilku tu budeš stejně jak já pročítat příspěvky s miminkem v náručí 😉

fonamor
autor
31. kvě 2017

@panbaf ty jsi zlata,ja zas zacla vysilovat.. Dokazes cloveka hodit do klidu. Dekuju moc❤

romik32
31. kvě 2017

@panbaf ro mi rekni..ja mela 16 den 8000,zvysovalo se mi jako krava a nebylo mi absolutne nic...21 den od ket bylo 56000...vysvetluju si to jenom tak,ze to moje telo asi je rak neco nerozhodi😂

Strana