icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
31. kvě 2017

@fonamor klííííd, mně tenkrát říkali, že na ten 14. den by bylo optimální aspoň kolem 300j. To máááš 🙂 :-*

sivias
31. kvě 2017
sticker
martik29
31. kvě 2017

Já si myslím, že úplně v pohodě -14 dní
28 dní (4 týdny)
HCG: 3 - 426

fonamor
autor
31. kvě 2017

Holky děkuji všem za dnešní podporu, jsem ráda, že jste mě neodpískaly, že jsem hysterka🙂

tehulka1167
31. kvě 2017

@fonamor tyhle testy stoji za pěkný hovno. Dr.max je top.

itworks
31. kvě 2017

@fonamor no paráda, drž se, zachvilku budeš mít skutečnou dálnici 😍

fonamor
autor
31. kvě 2017

@tehulka1167 jj, už všechny letěly do koše a vyměnily jsme je za maxe. no jsem trdlo, nedošlo mi to🙂

itworks
31. kvě 2017

@fonamor správně 👍Max nikdy nezklame 😀

fonamor
autor
31. kvě 2017

@itworks a kdy se udělá dálnice? furt je to tak napůl🙂

itworks
31. kvě 2017

@fonamor však už máš test pěkný teď 🙂 to bys musela vydržet netestovat aspoň jeden den a určitě na tebe vyskočí 😀 ale chápu, že to je závislost 😍

luciebx
1. čer 2017

@fonamor Bry ranko co test dnes. Dělala ?

sticker
fonamor
autor
1. čer 2017

Dobre ranko. Porovnani se vcerejsim vecerernim. Dr max. Furt nemam dalnici.

luciebx
1. čer 2017

@fonamor je určitě silnější. Sílí a to je hlavní. Kolikaty den si od transferu

fonamor
autor
1. čer 2017

@luciebx dnes 14.

luciebx
1. čer 2017

@fonamor tsk se mrkni ke mě do Albicka. 14 sem měla stejnou čárku jako ty. Dálnice až 15

luciebx
1. čer 2017

@fonamor hele neboj vše je jak ma byt uvidíš

fonamor
autor
1. čer 2017

@luciebx ty jo, ty už jsi mměla 12 den HCG 474, no to je ono, nemůžu mít dálnici, když mám pořád nízké hcg, to je jasný. Já jen doufám, at to není mimoděložní, by mě jeblo.

luciebx
1. čer 2017

@fonamor však ti to vložili do dělohy. Neboj tam si to pohlídá tělo. Fakt v klidu. Uvidíš ze vše bude dobrý. Ono taky se ti embryo mohlo uchytit o den déle žák proto

petabb
1. čer 2017

@fonamor Jen k těm testům. Já jich udělala minimálně 30, než jsem se po těch 14ti dnech dostala na kontrolu (krev se u nás v případě pozitivního tt nebrala). Používala jsem dr. Maxe a i z jednoho balení byla ta čárka (z jedný moči) jinak silná. Opravdu to záleží na tom barvivu. Já to dělala tak, že když se mi jeden test dostatečně nezdál, tak jsem hned udělala další. Takhle jsem to dělala třeba dvakrát denně. Ještě chvíli a zbláznila bych se asi... Jsem strašnej plašan a tohle mě uklidňovalo.

vvercatkoo
1. čer 2017

@fonamor hlavně se nesmíš stresovat, hcg máš super na 12ty den a čárka sílí. Půjdeš ještě na krev?

petabb
1. čer 2017

@fonamor a takhle 13. den po KET, taky žádná dálnice a teď je mimčo napřed.

fonamor
autor
1. čer 2017

@petabb
@luciebx
@vvercatkoo
chtěla jsem jít n ak rev ještě zítra, ale nevím, možná to nechám, až čárka fakt zesílí, to bude jistota, že i hcg rostlo.
Petabb- u nás v caru se na krev taky nechodí, člověk musí sám jako samoplátce☹

vvercatkoo
1. čer 2017

@fonamor já 12ty den byla jako samoplatce a 15ty v caru

fonamor
autor
1. čer 2017

@vvercatkoo a kolik jsi měla HCG?

tehulka1167
1. čer 2017

15 den po Ketu jsem mela 3602 hcg a blit jsem začala kolem 17 tt :D

luciebx
1. čer 2017

@tehulka1167 wow blit az tak pozde? to ja doufam z uz mi bude hej.. boze to jsou casy co me jeste cekaji.. ja blila predevcirem.. vcera mi bylo jeste taky hrozne.. ale rana mi je fajn. a odpoledne to na me prijde.. a sem jak lemra.. fuj..

holky odedneska za 2 tydny mam dalsi utz.. uz se tesim

jinak s angelsound furt nic neslysim. prdelka se schovava

gabcat
1. čer 2017

@fonamor S tím hcg bych to tak neřešila. Hlavní je, že je pozitivní a čárka sílí 🙂 ona ta hodnota neříká prostě vůbec nic. Já měla 12. den po ET hcg 178 a přitom tam byly prdelky dvě. Na testu tzv. dálnice až 17. den na maxovi, mamatest pořád slabší. Ani ty příznaky se od toho nijak nevyvíjí, já si užívám zvracení doteď 🙂 tvoje hodnota je úplně ok, bude to dobrý, uvidíš 🙂 hlavní bude ultrazvuk, držím palce 👍

tehulka1167
1. čer 2017

@luciebx no jo pozdě. Od začátku jsem mela únavu jako prase. Bylo mi špatne, ale nezvracela to až později přišlo. Byla jsem jen na dzusech od začátku. Mela jsem hlad,ale nic mi nechutnalo. Zrala jsem jen melouna a mandarinky :D později plesnivce.

tehulka1167
1. čer 2017

Včera mel malej 5 měsíců. To tak letiiii ach jo

vvercatkoo
1. čer 2017

@fonamor ja 12ty den 690 a 15ty den 1824. Takže jak vidíš, každý to má jiné

Strana