Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

Já si myslím, že úplně v pohodě -14 dní
28 dní (4 týdny)
HCG: 3 - 426
Holky děkuji všem za dnešní podporu, jsem ráda, že jste mě neodpískaly, že jsem hysterka🙂
@fonamor tyhle testy stoji za pěkný hovno. Dr.max je top.
@tehulka1167 jj, už všechny letěly do koše a vyměnily jsme je za maxe. no jsem trdlo, nedošlo mi to🙂
@fonamor Jen k těm testům. Já jich udělala minimálně 30, než jsem se po těch 14ti dnech dostala na kontrolu (krev se u nás v případě pozitivního tt nebrala). Používala jsem dr. Maxe a i z jednoho balení byla ta čárka (z jedný moči) jinak silná. Opravdu to záleží na tom barvivu. Já to dělala tak, že když se mi jeden test dostatečně nezdál, tak jsem hned udělala další. Takhle jsem to dělala třeba dvakrát denně. Ještě chvíli a zbláznila bych se asi... Jsem strašnej plašan a tohle mě uklidňovalo.
@fonamor hlavně se nesmíš stresovat, hcg máš super na 12ty den a čárka sílí. Půjdeš ještě na krev?
@petabb
@luciebx
@vvercatkoo
chtěla jsem jít n ak rev ještě zítra, ale nevím, možná to nechám, až čárka fakt zesílí, to bude jistota, že i hcg rostlo.
Petabb- u nás v caru se na krev taky nechodí, člověk musí sám jako samoplátce☹
@fonamor já 12ty den byla jako samoplatce a 15ty v caru
@vvercatkoo a kolik jsi měla HCG?
15 den po Ketu jsem mela 3602 hcg a blit jsem začala kolem 17 tt :D
@tehulka1167 wow blit az tak pozde? to ja doufam z uz mi bude hej.. boze to jsou casy co me jeste cekaji.. ja blila predevcirem.. vcera mi bylo jeste taky hrozne.. ale rana mi je fajn. a odpoledne to na me prijde.. a sem jak lemra.. fuj..
holky odedneska za 2 tydny mam dalsi utz.. uz se tesim
jinak s angelsound furt nic neslysim. prdelka se schovava
@fonamor S tím hcg bych to tak neřešila. Hlavní je, že je pozitivní a čárka sílí 🙂 ona ta hodnota neříká prostě vůbec nic. Já měla 12. den po ET hcg 178 a přitom tam byly prdelky dvě. Na testu tzv. dálnice až 17. den na maxovi, mamatest pořád slabší. Ani ty příznaky se od toho nijak nevyvíjí, já si užívám zvracení doteď 🙂 tvoje hodnota je úplně ok, bude to dobrý, uvidíš 🙂 hlavní bude ultrazvuk, držím palce 👍
@luciebx no jo pozdě. Od začátku jsem mela únavu jako prase. Bylo mi špatne, ale nezvracela to až později přišlo. Byla jsem jen na dzusech od začátku. Mela jsem hlad,ale nic mi nechutnalo. Zrala jsem jen melouna a mandarinky :D později plesnivce.
@fonamor ja 12ty den 690 a 15ty den 1824. Takže jak vidíš, každý to má jiné

@fonamor klííííd, mně tenkrát říkali, že na ten 14. den by bylo optimální aspoň kolem 300j. To máááš 🙂 :-*