icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

vvercatkoo
1. čer 2017

@tehulka1167 juuuuuu, ten je krásný. 👏😘

luciebx
1. čer 2017

@tehulka1167 ja zji na ovoci a zelenine.. to mi zklidni zaludek pomerance a broskve a okurky meloun to je moje.. mnam.

malej je uzasnej..

catchulinecka
1. čer 2017

@fonamor jeeee, vždyť to je krása ty testy, řekla bych, že krásně sílí!

catchulinecka
1. čer 2017

@gabcat ty jo? Fakt čekáš dvojicky a přitom tak nízké bylo hcg jo? Ty jo, to je fakt individuální a má to každý jinak, jinak moc gratuluji😊

gabcat
1. čer 2017

@catchulinecka No bohužel pak jedna odešla, takže teď čekáme už jen druhou holčičku, ale tak to už byla vedlejší část příběhu. Hcg bylo takhle malé no, byla pozadu i malá. Teď už je napřed, vývojové vady v odchylkách chromozomů nemá, tak teď ještě velký uz aby byl ok a snad to už doklepeme 🙂

romik32
1. čer 2017

@fonamor hele neboj...nesrovnavej s ostatnima,vis,ze kazdy to ma jinak,kazdemu se to hcg vylucuje jinak..dulezity je,aby se nasobilo..krev ti rekne vic nez testy..ja jsem chodila o 2-3 dny,ale u nas berou 14 den po ket krev,ja chodila az pak,jestli se ro znasobuje,to je dulezity...

pepetousek
1. čer 2017

Holky, je brzy testovat 9tý den po ET čtyřdenního embryjka, tj. 13 dní od OPU? Test mám sněhobílý, je ještě naděje? Nebo si ji raději nedělat?

catchulinecka
1. čer 2017

@gabcat jejda, tak po tom všem přeju krásný závěr tehulkovani☺️ a dávali jste dvě jo?

romik32
1. čer 2017

@pepetousek no duch by uz mohl bejt,ale taky nemusi...kym nedostanes menzes,sance je vzdycky 😉

gabcat
1. čer 2017

@catchulinecka nedávali 🙂 zdvojily se nám samy

pepetousek
1. čer 2017

@romik32 Mám utrogestan 2-2-2, dokud ho nevysadím, tak MS nedostanu, to mám vyzkoušené..

romik32
1. čer 2017

@pepetousek fakt? Ja to teda dostala i pres utrogestan..uz 9 den po nevydarenem et...

pepetousek
1. čer 2017

@romik32 Uvidíme o víkendu, to bych měla normálně termín MS, ale byla jsem na dvou IUI a mám za sebou i nevydařený ET a nikdy jsem MS nedostala, až když jsem vysadila utrogestan..

fonamor
autor
1. čer 2017

@tehulka1167 jezis,ten je zlatouckej🙂

zabbkakvak
1. čer 2017

@tehulka1167 Juuu to je krasavec :-*

fonamor
autor
1. čer 2017

@gabcat waw,tak to je masakr. Ja prave stresovala,ze holky mely tisic i dva a ty pri dvojcatkach takhle. No to muselo byt mega prekvapeni🙂..

fonamor
autor
1. čer 2017

@pepetousek porad je nadeje🙂. Drzim palecky🙂

tehulka1167
1. čer 2017

Holky, koukám, že se tu některým zadařilo. Co jsme si tu psaly ut v loni. Super 🙂 a dalším též gratuluju.

itworks
1. čer 2017

@fonamor vydrž prtka vydrž 😀 dálnice bude, to je tím každodenním testováním, že to prostě nevydrzis 😀 čárka stále sílí a to je hlavní 🙂

catchulinecka
1. čer 2017

@tehulka1167 gratuluju 🙂 je krásnýýýý 🙂 to je vždycky boží vidět, že tady tyhle boje mají krásné konce 🙂

raelyn
1. čer 2017

@tehulka1167 je to ňuňánek, gratuluji k takovému pokladu 👦

haninka17
1. čer 2017

Holky, tak mi pred chvili volali z CAR, zitra se mam stavit za doktorem a pro leky. Da mi tentokrat Femaru a zkusime hned dalsi minimalku. Snad bude uspesnejsi nez tahle posledni ....

itworks
1. čer 2017

@fonamor
@hanyas holky, tak prý si to můžu oddálit těmi praskami a nemá to vliv na stimulaci, takže uvidím, jak se domluvim v lázních 🙂

hanyas
1. čer 2017

@itworks tak super 😉

hanyas
1. čer 2017

@fonamor je to krasnej test! 😘

martik29
1. čer 2017

Tak se zase hlásím miminka odpovídají na 9 týden jedno má 23mm a druhé 21 mm. Mají prý dost plodové vody jedno se krásně natáčí a ukazuje to druhý je stále stydlín. Za měsíc mám velký ultrazvuk tak to budou do té doby ještě nervy.

fonamor
autor
1. čer 2017

@itworks ahojky, no tak to je supr.-)

hanyas
1. čer 2017

@martik29 krasna zprava! Vsechno zle je pryc, ted uz bude porad dobre! 💕

fonamor
autor
1. čer 2017

@martik29 no tak to je pecka, krásně jste všechno ustáli a zpočátkku to vypadalo jak příběh z hororu, mám velkou radost z tebe, krásně se držíte... druhý mimmčo je stydlínek? Hi hi, jeden extrovert, druhý introvert🙂.. máš fotečku?

martik29
1. čer 2017

@hanyas snad ano, bylo toho, už dost hyperstimulák hematom ( ten tam pořád je, ale menší) a do toho jsem byla velmi aktivní vždy 3-4 krát fitko s trenérem plus další aktivity a přes léto jízda na kole a ted nemohu nic a myslím, že s dvojčaty to ani nepůjde.

Strana