Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@martik29 To je krásný ultrazvuk 🙂 moc ti to přeju po tom všem!
Holky, mám jít zítra ještě na UTZ,? furt mám v hlavě tu nízkou hodnotu.
@fonamor a k čemu ti bude utz? Však tam nic neuvidi pokud nebudes mit vyšší hodnotu než 1000. A kdy máš v planu jit na krev?
@fonamor Určitě ne, k ničemu ti to nebude. Já byla o 8 dní později po té krvi kvůli krvácení a byl vidět jen gestační váček. Teď neuvidí vůbec nic a ještě víc se vystresuješ. Zbytečně. Navíc stejně tě uz neuklidní, dokud tam nebude vidět minimálně srdíčko. Bohužel nezbývá než čekat. Ostatně jako celé těhotenství 😉
Ahoj holky, já už jsem tak blbá, že ani nevím, co píšu, místo UTZ tam měla být krev...
Tu teď pročítám, proč píšete UTZ a já se včera vyskratovala🙂
Jak píšou holky k ničemu to nebude . Ja měla velmi malou hodnotu hcg kolem 200 doktor říkal že je vse v pořádku bouhzel to nedopadlo ale az v 10 tydnu. Mam kamarádku ta měla pod 200 hcg a má krásného chlapečka.😉 mysli pozitivně a uzij si par dni volna ....v klidu 😉
@fonamor To je nejlepší, co můžeš udělat. I když tě samozřejmě chápu, byla jsem to samý 😀 ale zpětně je fakt, že jsem se sama o to víc stresovala vším.
Já si užívám, naše Barunka si evidentně řekla, že užívat si zvracení jen do konce prvního trimestru není dost a úspěšně pokračujeme 😀
@gabcat no to je právě to. Naše 4 IVF a poprvé dvě čárky, takže ono člověk studuje všechno🙂.
Včera jsem četla, jak si tu užíváte tt nevolností, holky, na jednu stranu s vámi úplně soucítím, bohužel takto prospívá 70% těhotenství. Já naštěští ještě nevolnosti mít nemůžu skrz to nízké hcg:..
Prý pomáhá furt mít něco v puse než nejíst vůbec atd,říkala známá, co chuděra zvracela skoro až do porodu.
Juj, holky, jak vám držím palečky, už chci taky nevolnosti.-)))
me pomaha pomeranc nebo broskev.. stavnate ovoce nebo zelenina.. nic vic..
rano mi je dobre.. padne odpoledne a je mi zle..

Holky moje, zítra odjíždíme pryč. Ani nevím, zda se dostanu na internet, plně funkční budu už v úterý.
Zlatíčkam čekající na čárky přeji krásné uhnizdování, zlatíčkám, co stimulují, at to hezky ustojí, at je pořádny hrnec vajec a těhulkám krásné těhulkování.
Budu na vás holky moc myslet. Muck❤