icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

fonamor
autor
1. čer 2017

Holky moje, zítra odjíždíme pryč. Ani nevím, zda se dostanu na internet, plně funkční budu už v úterý.
Zlatíčkam čekající na čárky přeji krásné uhnizdování, zlatíčkám, co stimulují, at to hezky ustojí, at je pořádny hrnec vajec a těhulkám krásné těhulkování.
Budu na vás holky moc myslet. Muck❤

martik29
1. čer 2017

@fonamor doufám, že to nejhorší máme za sebou a udrží se přeci jen prý ještě ty 3 týdny je riziko takže průkazku stále nemám. Jo jo to jedno ukazuje pořád jen zadek 🙂 prý já to nepoznám, ale paní doktorka mi to vysvětlovala. To jedno se tam krásně pohybovalo.

martik29
1. čer 2017

Fotečku mám jen to bylo poprvé přes břicho a není to moc kvalitní tak tam moc vidět nebude.

raelyn
1. čer 2017

@martik29 krása, to je super, že jsou obě mimi v pořádku 😍

@fonamor užij si volno a hlavně klídek 😘 taky budeme na tebe myslet

hanyas
1. čer 2017

@martik29 vsechno pujde. Ze zacatku asi ne, ale casem urcite 😉 neboj 😘

fonamor
autor
1. čer 2017

@martik29 no to je nádhera, waw...

sticker
catchulinecka
1. čer 2017

@martik29 To je krásný ultrazvuk 🙂 moc ti to přeju po tom všem!

fonamor
autor
1. čer 2017

Holky, mám jít zítra ještě na UTZ,? furt mám v hlavě tu nízkou hodnotu.

vvercatkoo
1. čer 2017

@fonamor a k čemu ti bude utz? Však tam nic neuvidi pokud nebudes mit vyšší hodnotu než 1000. A kdy máš v planu jit na krev?

itworks
1. čer 2017

@fonamor užij si výlet, zrelaxuj a v úterý chci vidět tu tvou tlustici 🙂 pokud tě to uklidní a máš možnost si zajít...ale aby zase nebylo moc brzo a nebyla jsi z toho vystresovana. Mohl by už být vidět gestacni váček a to by tě uklidnilo 🙂

itworks
1. čer 2017

@martik29 neboj, sportu si ještě užiješ dost 🙂 miminka jsou teď na prvním místě . Pokud už později nebudeš mít žádné problémy, tak jsou cvičení i pro tehule nebo upravis-snizis zátěž, pohyb je důležity i v těhotenství 🙂 3 týdny uběhnou rychle a budeš zase o kousek dál 😘

gabcat
1. čer 2017

@fonamor Určitě ne, k ničemu ti to nebude. Já byla o 8 dní později po té krvi kvůli krvácení a byl vidět jen gestační váček. Teď neuvidí vůbec nic a ještě víc se vystresuješ. Zbytečně. Navíc stejně tě uz neuklidní, dokud tam nebude vidět minimálně srdíčko. Bohužel nezbývá než čekat. Ostatně jako celé těhotenství 😉

fonamor
autor
2. čer 2017

Ahoj holky, já už jsem tak blbá, že ani nevím, co píšu, místo UTZ tam měla být krev...
Tu teď pročítám, proč píšete UTZ a já se včera vyskratovala🙂

itworks
2. čer 2017

@fonamor tak na krev si můžeš skočit 🙂 držím palce 😘

handous1
2. čer 2017

Jak píšou holky k ničemu to nebude . Ja měla velmi malou hodnotu hcg kolem 200 doktor říkal že je vse v pořádku bouhzel to nedopadlo ale az v 10 tydnu. Mam kamarádku ta měla pod 200 hcg a má krásného chlapečka.😉 mysli pozitivně a uzij si par dni volna ....v klidu 😉

fonamor
autor
2. čer 2017

@handous1 ano, ano, měla jsem včera napsat na krev, nevím, proč jsem napsala UTZ.. Já už fakt blbnu. Omlouvám se na nedorozumnění.
Ty hodnoty jsou opravdu rozdílné, včera další holčiina přes 1500 jednotek.

fonamor
autor
2. čer 2017

@itworks kašlu na to, máte pravdu, jen se stresuju. Krev nechám na příští středu, aspoň se to porovná s týdenním odstupem. Zatím teda budu jen vyhlížet ty dálnice..

fonamor
autor
2. čer 2017

@gabcat Moc ti držím palečky, ať ti těhu s prckem jen krásně prospívá a jste v pořádku❤

gabcat
2. čer 2017

@fonamor Moc děkuju 🙂 a ty buď hlavně v klidu a bude to ok 🙂 držím palce

fonamor
autor
2. čer 2017

@gabcat jj, ještě že dneska odjíždíme, nebude čas řešit🙂.. ty si to užívej jak to nejvíce jde🤰🤰❤

gabcat
2. čer 2017

@fonamor To je nejlepší, co můžeš udělat. I když tě samozřejmě chápu, byla jsem to samý 😀 ale zpětně je fakt, že jsem se sama o to víc stresovala vším.

Já si užívám, naše Barunka si evidentně řekla, že užívat si zvracení jen do konce prvního trimestru není dost a úspěšně pokračujeme 😀

fonamor
autor
2. čer 2017

@gabcat no to je právě to. Naše 4 IVF a poprvé dvě čárky, takže ono člověk studuje všechno🙂.
Včera jsem četla, jak si tu užíváte tt nevolností, holky, na jednu stranu s vámi úplně soucítím, bohužel takto prospívá 70% těhotenství. Já naštěští ještě nevolnosti mít nemůžu skrz to nízké hcg:..
Prý pomáhá furt mít něco v puse než nejíst vůbec atd,říkala známá, co chuděra zvracela skoro až do porodu.
Juj, holky, jak vám držím palečky, už chci taky nevolnosti.-)))

gabcat
2. čer 2017

@fonamor To vůbec nechtěj, je To otrava 🙂 mně nepomáhá nic, dělá si to nezávisle na tom, co jim nebo ne. A znám spoustu holek, kterým se to vyhlo úplně a víc si to pak užívají 😉

luciebx
2. čer 2017

me pomaha pomeranc nebo broskev.. stavnate ovoce nebo zelenina.. nic vic..
rano mi je dobre.. padne odpoledne a je mi zle..

luciebx
2. čer 2017

@fonamor testovala si

fonamor
autor
2. čer 2017

@luciebx jo🙂

luciebx
2. čer 2017

@fonamor tak nenapinej

sticker
fonamor
autor
2. čer 2017

@luciebx od shora. Prvni streda vecer,druhy vcera rano,dolni dnes rano. Je to trosku silnejsi,ale dalnice to neni. To je to male hcg,tam je neco spatne.

romik32
2. čer 2017

@fonamor kolikaty si den? Od stredy zesilila,nemuzes mit za dva dny zase mega silnejsi carku😉je kopec holek ktere za inali na hcg 300..v jedny diskuzi mela holcina 500 14 den a ceka dvojky😍

romik32
2. čer 2017

@fonamor si presne jako ja,i kdyz jsem.mela carky,vzdy jsem na tom nasla neco negativniho😀 kdyz byl utz,zase jsem nasla neco spatne,proste i kdyz je vsechno v poradku,porad se bojim neceho spatnyho...

Strana