icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

tehulka1167
27. bře 2016

@eevvaa Je to mazec,každý IVF je fakt jiný. No já jsem ted po 2 IVF nedoadlo to tak šup pro lednáčka. 😀 Doufám,že už to výjde.

misha83
27. bře 2016

@derinne ja jsem 7. tyden. Nerikali mi, jak je velky. Hlavne je zvlastni, ze vcera ho nevideli a dnes ano ☹. Krvacela jsem hodne, nez jsme behem 10 minut vyrazili, vystridala jsem 4 vlozky. Pry to ale nemusi byt hematomem, ale vytvarejici se placentou.

derinne
27. bře 2016

@misha83 Tak snad to bude dobrý,držim nám palce 🙂 Já mám kontrolu 30,tak jsem zvědavá a zároveň se bojim. A ještě, nezvedaj ti nohy v nemocnici? Mě to doporučila sestra nazvednout postel u nohou a když jsem pak tak ležela,tak jsem si říkala že se odkrvujou nohy ale i děloha,jestli to neni špatně...

pipi39
27. bře 2016

@misha83 moc drzim palecky aby to bobisek ustal a mel se k svetu. Opatruj se,odpocivej a mysli jen na hezke veci jasny 😊😊😊

pipi39
27. bře 2016

@sisul_ka tak ten je fakt sladkej ....😊

pipi39
27. bře 2016

@eevvaa krasny,moc drzim palecky 😊

pipi39
27. bře 2016

@tehulka1167 tak snad uz to ko ecne dopadne 😊😊😊musi 😇

itworks
27. bře 2016

Ahojky holky,taky se Vám teď motá hlava? Jsem 6.den po ET a už druhý den se mi motá hlava a cítím se tak slabe .Břicho poboliva,ale ne moc,jen občas,spíš se cítím nafouklá. Jinak piju dost.Myslite,že to může být i utrogestanem? Beru 2-2-2.

misha83
27. bře 2016

@derinne nn, nohy nezvedam. Ja myslim, ze to je trosku prezitek s temi nohy nahoru.
@pipi39 moc dekuji 😘
@itworks mne to utrogestan delava.

klimca
27. bře 2016

@itworks já mám stejný dávkování utrogestanu, taky se mě sem tam motá hlava (obzvláště dneska) a jsem od tý doby, co ho po ET beru, utahaná jak kotě 🙂 jsou to holt asi vedlejší příznaky 😉

itworks
27. bře 2016

@klimca asi jo,ale brala jsem ho už druhý den od punkce,pak čekala na kultivaci 5 dni a pořád ho užívala a to mi právě nic nebylo až jsem se tomu divila.To až teď zaclo,tak kdo ví?

klimca
28. bře 2016

@itworks tak je fakt, že já ho začala brát až po dvou dnech od punkce a zaváděli mi embryo po třech dnech, takže mi to skoro splývá, ale i tak. To motání může, ale nemusí být vedlejším účinkem utrogestanu 😉 třeba je ten důvod prozaičtější 😀 počkej a uvidíš. Kdyby se ti ale stále motala hlava a hodně, pro jistotu zavolej do CARu, tím nic nezkazíš.

zuzanaxx
28. bře 2016

@itworks mě se stalo to samé. Betu ho již od OPU skoro týden a utahaná bývám až teď. Taky mě dost bolí prsa a e trochu pobolívá břicho. Sle to bude taky po Utrouši. Tsky beru 2-2-2

itworks
29. bře 2016

Holky, já si teď připadám, jako bych na žádném transferu vůbec nebyla. Břicho vůbec nebolí. Ani jsem nešpinila, jak všude čtu, že se tím embryo zahnizďuje. Dneska jsem si koza udělala test, je čistě bílý : ( snad je to brzo, jsem 8 den po et. Nechala jsem se zlákat, že někomu vyšel test tak brzo. V ponděli jdu na krev, ale je možné, že do té doby dostanu MS, v pátek budu 28 dc. Jak to vypadá u Vás? Je na tom někdo pobobně jako já? Nějak jsem se začala bát, že to nevyšlo.

sisul_ka
29. bře 2016

@itworks nevzdavaj to,este moze byt skoro! Skus testnut o dva ni 🙂 drzim palce

itworks
29. bře 2016

@sisul_ka děkuji, snad máš pravdu. Zkusím ve čtvrtek nebo pátek.

pozi
29. bře 2016

@itworks já jsem 5.den po ET a můžu říct,že příznaky mi vymizeli asi 2.den,přestal mě bolet podbřišek,teď-až dnes tam občas píchne,prsa nic moc,jen jsou citlivější bradavky.Já teda zkusím až tak v pondělí test,bojím se,že by to nevyšlo,minule jsem testovala od 7.dne a byla jsem zbytečně dlouho zklamaná a myslím si,že i ten 8.den je brzo,někdo mívá ducha třeba až 12.den,co jsem četla.Jak jsi měla staré embryjko?

tehulka1167
29. bře 2016

holky,kolikátý pokus vám vyšel? 🙂

itworks
29. bře 2016

@pozi mi taky přešly tak do 5. dne. Asi máš pravdu, co jsem tak četla, že někomu se ukáže i po 14 dnech. Měla jsem prodlouženou kultivaci, vkládali 5 denní blastocystu nejlepší kvality (A). To je tak, když se necháš navnadit, že někomu vyšel test už 6. nebo 8. den po et. Každopádně vydržím s testováním do pátku 😉 to budu 11 den. Držím nám palce 😀

misha83
29. bře 2016

@tehulka1167 osmy 🙂

misha83
29. bře 2016

@misha83 a desaty podruhe.

misha83
29. bře 2016

@tehulka1167 to melo byt pro tebe a ne pro me samotnou 😃. Jsem blbe klikla.

pozi
29. bře 2016

@itworks taky jsem měla blastocystu,dokonce hatchující,5 denní,někomu to vyšlo dřív,ale někomu zas dýl,aspoň co jsem četla,tak bych to fakt nechala na ten pátek,ještě buď v klidu,jakože jsi prostě těhotná a dej vědět,jak a co 🙂

ruzicka77
29. bře 2016

Ahoj holky, v sobotu jsem byla na kyretazi kvuli zamlklemu tehotenstvi, a chtela bych se zeptat, kdy se chodi pak na kontrolu? Mam strach, ze se to bude opakovat. A nevite, kdy asi tak prijde menstruace? Jedine, co vim, ze dalsi transfer je az po dvou menstruacich. Myslite, ze mam nejakou sanci otehotnet? Je to druhy pokus......

tehulka1167
29. bře 2016

@ruzicka77 Po šestinedélí. 🙂

tehulka1167
29. bře 2016

@ruzicka77 Jasně,že máš šanci. Já od vyčištění dostala menses snad za 3_4 týdny.. Jinak ted máš šestinedělí tak pak na kontrolu.

ruzicka77
29. bře 2016

Diky moc. Snad to vyjde. Ta kyretaz byla hrozna. Celou noc jsem tam probrecela. Uz bych nerada aby se to opakovalo. Byla jsem tak stastna, ze jsem tehotna a pak rana. Hruza!

pipi39
30. bře 2016

@ruzicka77 ahoj to je mi moc lito.ja to mam take za sebou byla jsem na cisteni ve ctvrtek. Jinak maz uz za sebou imunologii nebo nejake jine vysetreni? Toto je jedine co mi chybi a na to se chystam. A ty mas co za problem...?

misha83
30. bře 2016

Holky tak jse dnes byla u sveho doktora. Miminku srdicko krasne bije, jsem 6+4. Hematom je uplne pod miminkem, takze ho neohrozuje a za tyden zase na kontrolu. Ani nemusim vylozene lezet, jen se sexem je zatim utrum 😉. Jsem 6+4

pozi
30. bře 2016

@misha83 tak hlavně,ať je v pohodě mrňous,ale s tím sexem to bude boj,mě už se chlap ptal,jak to s náma bude,a to je zatím ani ne týden po transferu 😖

Strana