Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@misha83 Máš recht 😀 jde to i jinak.
dievcata, tu je odpoved od pana doktora tykajuca sa mojich vysledkov reprodukcnej imuno:
Máte pozitivní protilátky proti štítné žláze, což samozřejmě může mít vliv na plodnost jako takovou.
Také se u vás vyskytuje lehká pozitivita antinukleárních protilátek.
Oboje je řešitelné Medrolem ( bude se muset ale dát vyšší dávka- 12 mg od začátku stimulace, tzn. 3 tablety denně), následně po Embryotransferu snížíme na 2 tablety denně.
Pan primář znovu zvažoval ty intralipidy a doporučil by Vám je.
Tak teraz este na druhy odber, kontrolny, a hadam v maji, lasky cas 🙂, pojdem na KET 🙂
tak co,jak pokračuje u všech těhulování po transferu?Dělal si už někdo test?Jsem 7.den a kromě toho,že mě včera bylo všelijak,dnes mě bolí břicho jak na ms,tak zatím nic,test jsem ještě nezkoušela
Jsem 6 den, strasně mě bolí prsa, občas v podbřišku (hlavně v noci) a dneska se přidala taková divná bolest hlavy - spíše tlak....a netestuju, protože mi TT naštěstí došly. Myslíte, že to může být z Utrogestanu? Beru jich 6 denně...
@zuzanaxx z Brna a na neschopence nejsem - chodím normálně do práce.. už tak mám pocit, že to v práci teď dost flákám, protože si různě čtu diskuze, natož kdybych byla doma - nemyslela bych na nic jiného než jestli to vyšlo nebo ne a četla bych snad úplně všechno 😀 A dneska to už zabalím, protože je venku kráááásně a půjdu ven..
holky, nevíte, jestli takhle v počátku, kdy to vlastně ani není jistý a embryo ještě není úplně zavrtaný - riskly byste malý pivo? Stejně jsem teda měkota a nerisknu to, ale mám na něj taaakovou chuť :o)
@panbaf Dej si pivko, to fakt neuškodí i kdyby bylo jedno velký. 🙂
@panbaf myslím,že pivko neuškodí 😉 a s tím pročítáním máš pravdu,já se snažím zabavit něčím jiným,protože mě to akorát rozhodí,ale jednou až 2x denně se podívám,nechala jsem si neschopenku
@itworks tak myslíš,že nic? Rozhodně nic nevysazuj,počkej do krve,já mám na krev jít ve čtvrtek,tak když se nic nestane,tak zkusím test v pondělí,tak se drž a škoda...
@zuzanaxx když bolí prsa,tak myslím,že je to dobrý,mě bolet přestaly,jen občas píchne v podbřišku,ale nevím,jestli to není tím,že se moc pozoruji a nebo že měla dorazit ms,tak snad vše bude jak má a ukážou se mi //
holky,může se k příznakům těhu počítat extremní žravost?Jestli to takhle půjde dál,tak neprojdu dveřma,dnes jsem ve 12 obědvala a v půl druhé jsem zas měla hlad.Já jen že většinou je všem blbě...
Ahoj holky. Já jsem 4 den po ET s pk a picham Fraxiparin, beru Utrogestan a dostinex mam ještě na 3 dny. Bojim se aby toho nebylo moc :( snad se vam daří dobre
@pozi Já taky žrala jako blázen. Co hodinu jsem měla brutální hlad. 😀
@blanch2014 mám taky Utrogestan,píchám Clexane a beru ještě Prednison,je toho dost,ale když to pomůže...A jak je?
@tehulka1167 no tak fajn,já jsem tohle neměla,celou dobu,co jsem doma je to v pohodě,ale tyhle 3 dny to stojí za to,tak hlavně,že to taky někdo měl
Ja jsem 3 den po ET. Taky zavadim 6 utros, beru Prednison, Vasopirin
@martasek33 První dítko máš taky z umělýho?
Ano. Mas spatne amh. I kdy jsem vyprodukovala jeste nejaky vajicka s pomoci gonalu. V utery jsem si delala tt, ale jenom pro ujisteni, zda v tele nemam jeste ovitrelle to bylo 7 dnech, a vyl negativ. Tak ted budeme cekat jak to bude dal
Tak se s vámi holky loučím, u mě to nedopadlo těhotenstvím. Nevíte, kdy se může jít na případný KET? Všem Vám držím moc moc palečky, až se mimískům u Vás líbí 🙂
@itworks myslim,ze na to muzes hned s dalsim cyklem. Ja byla po 1 IVF dvakrat na KETU.
@itworks hned další cyklus můžeš jít. 🙂
Jak mam smazat ten popisek o tehotenstvi. Nejde mi to v nastaveni. To je stare. Jeste od Davidka
@tehulka1167 jako myslíš tento měsíc, když dnes počítám 1 DC. A to se berou taky nějaké hormony nebo se jen kontroluje sliznice? Probíhá to asi po ovulaci, že? Takže po 14 náctém dni?

@pozi pro nas to probem neni. Manzel to chape, uz jsme si tim prosli u syna. A postarat se o manzela muzu i jinak 😃😃😃