icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

misha83
30. bře 2016

@pozi pro nas to probem neni. Manzel to chape, uz jsme si tim prosli u syna. A postarat se o manzela muzu i jinak 😃😃😃

tehulka1167
30. bře 2016

@misha83 Máš recht 😀 jde to i jinak.

sisul_ka
30. bře 2016

dievcata, tu je odpoved od pana doktora tykajuca sa mojich vysledkov reprodukcnej imuno:

Máte pozitivní protilátky proti štítné žláze, což samozřejmě může mít vliv na plodnost jako takovou.
Také se u vás vyskytuje lehká pozitivita antinukleárních protilátek.
Oboje je řešitelné Medrolem ( bude se muset ale dát vyšší dávka- 12 mg od začátku stimulace, tzn. 3 tablety denně), následně po Embryotransferu snížíme na 2 tablety denně.
Pan primář znovu zvažoval ty intralipidy a doporučil by Vám je.

Tak teraz este na druhy odber, kontrolny, a hadam v maji, lasky cas 🙂, pojdem na KET 🙂

pozi
30. bře 2016

@misha83 no u mě to bude chápat,až bude pozitivní test,to pak bude mít strach,ale musí tím projít.Je jasné,že to jde i jinak,aspoň že tak 🙂

pipi39
31. bře 2016

@sisul_ka suprt tak to vypada ze je velka nadej na uspech pokud budes papat pilulky tak super. Zase posun. Tak moc drzim palecky. Taky se chystam na imuno tak doufam ze mi tam neco vijde aby nebyl problem jinde. Zrovinka jsi jdu dnes pro doporuceni abych se objednala.

pozi
31. bře 2016

tak co,jak pokračuje u všech těhulování po transferu?Dělal si už někdo test?Jsem 7.den a kromě toho,že mě včera bylo všelijak,dnes mě bolí břicho jak na ms,tak zatím nic,test jsem ještě nezkoušela

itworks
31. bře 2016

@pozi u mě to je ztracené ☹ , jsem 10 den, test čistě bílý, krvácím, břicho bolí jak na MS. Menstruace to ještě není, ale asi jen proto,že ji blokuje utrogestan. Nemám ho vysazovat, na krev jdu v pondělí. Všem držím mom moc palečky, až najdete // 🙂

sisul_ka
31. bře 2016

@pipi39 to dufam a verim aj ja 🙂 Daj si spravit na reprodukcnu imunologiu. Napis ako si dopadla. Ja sa uz neviem dockat KETu. Chcela by som ist v maji, tak pevne dufam, ze do toho nic nepride 🙂

zuzanaxx
31. bře 2016

Jsem 6 den, strasně mě bolí prsa, občas v podbřišku (hlavně v noci) a dneska se přidala taková divná bolest hlavy - spíše tlak....a netestuju, protože mi TT naštěstí došly. Myslíte, že to může být z Utrogestanu? Beru jich 6 denně...

panbaf
31. bře 2016

@zuzanaxx ahoj, ja jsem dnes taky 6 den..nic me teda neboli, ale ja se i rozhodla, ze se nebudu pozorovat a nebudu delat tt a pujdu rovnou pristi patek na krev.. myslim ale, ze bolest prsou je hodne dobry znameni!!! Drzim moc palce

zuzanaxx
31. bře 2016

@panbaf odkud jsi? Jsi na neschopence?

panbaf
31. bře 2016

@zuzanaxx z Brna a na neschopence nejsem - chodím normálně do práce.. už tak mám pocit, že to v práci teď dost flákám, protože si různě čtu diskuze, natož kdybych byla doma - nemyslela bych na nic jiného než jestli to vyšlo nebo ne a četla bych snad úplně všechno 😀 A dneska to už zabalím, protože je venku kráááásně a půjdu ven..

holky, nevíte, jestli takhle v počátku, kdy to vlastně ani není jistý a embryo ještě není úplně zavrtaný - riskly byste malý pivo? Stejně jsem teda měkota a nerisknu to, ale mám na něj taaakovou chuť :o)

tehulka1167
31. bře 2016

@panbaf Dej si pivko, to fakt neuškodí i kdyby bylo jedno velký. 🙂

pozi
31. bře 2016

@panbaf myslím,že pivko neuškodí 😉 a s tím pročítáním máš pravdu,já se snažím zabavit něčím jiným,protože mě to akorát rozhodí,ale jednou až 2x denně se podívám,nechala jsem si neschopenku
@itworks tak myslíš,že nic? Rozhodně nic nevysazuj,počkej do krve,já mám na krev jít ve čtvrtek,tak když se nic nestane,tak zkusím test v pondělí,tak se drž a škoda...
@zuzanaxx když bolí prsa,tak myslím,že je to dobrý,mě bolet přestaly,jen občas píchne v podbřišku,ale nevím,jestli to není tím,že se moc pozoruji a nebo že měla dorazit ms,tak snad vše bude jak má a ukážou se mi //

pozi
31. bře 2016

@zuzanaxx a ta bolest hlavy-taky jsem včera měla takový pocit,jako když se má rozbolet,ale nerozbolela,těžko říct,z čeho,jsme tak nadopovaný vším možným,tak třeba i z toho

itworks
31. bře 2016

@pozi ahoj,myslím,že ne ptz na testu ani náznak ducha a k tomu to slabé krvácení, to by se musel stát zázrak. Víš jak,kdyby něco na testu bylo,tak bych měla ještě naději.

pozi
31. bře 2016

@itworks asi jo,já bych ti ráda udělala radost,dala nějakou naději,ale vím,že to je prd platný,když je bílo,tak to nezměníš ☹

pozi
31. bře 2016

holky,může se k příznakům těhu počítat extremní žravost?Jestli to takhle půjde dál,tak neprojdu dveřma,dnes jsem ve 12 obědvala a v půl druhé jsem zas měla hlad.Já jen že většinou je všem blbě...

blanch2014
1. dub 2016

Ahoj holky. Já jsem 4 den po ET s pk a picham Fraxiparin, beru Utrogestan a dostinex mam ještě na 3 dny. Bojim se aby toho nebylo moc :( snad se vam daří dobre

tehulka1167
1. dub 2016

@pozi Já taky žrala jako blázen. Co hodinu jsem měla brutální hlad. 😀

pozi
1. dub 2016

@blanch2014 mám taky Utrogestan,píchám Clexane a beru ještě Prednison,je toho dost,ale když to pomůže...A jak je?

pozi
1. dub 2016

@tehulka1167 no tak fajn,já jsem tohle neměla,celou dobu,co jsem doma je to v pohodě,ale tyhle 3 dny to stojí za to,tak hlavně,že to taky někdo měl

martasek33
1. dub 2016

Ja jsem 3 den po ET. Taky zavadim 6 utros, beru Prednison, Vasopirin

tehulka1167
1. dub 2016

@martasek33 První dítko máš taky z umělýho?

martasek33
1. dub 2016

Ano. Mas spatne amh. I kdy jsem vyprodukovala jeste nejaky vajicka s pomoci gonalu. V utery jsem si delala tt, ale jenom pro ujisteni, zda v tele nemam jeste ovitrelle to bylo 7 dnech, a vyl negativ. Tak ted budeme cekat jak to bude dal

itworks
1. dub 2016

Tak se s vámi holky loučím, u mě to nedopadlo těhotenstvím. Nevíte, kdy se může jít na případný KET? Všem Vám držím moc moc palečky, až se mimískům u Vás líbí 🙂

martasek33
1. dub 2016

@itworks myslim,ze na to muzes hned s dalsim cyklem. Ja byla po 1 IVF dvakrat na KETU.

tehulka1167
1. dub 2016

@itworks hned další cyklus můžeš jít. 🙂

martasek33
1. dub 2016

Jak mam smazat ten popisek o tehotenstvi. Nejde mi to v nastaveni. To je stare. Jeste od Davidka

itworks
1. dub 2016

@tehulka1167 jako myslíš tento měsíc, když dnes počítám 1 DC. A to se berou taky nějaké hormony nebo se jen kontroluje sliznice? Probíhá to asi po ovulaci, že? Takže po 14 náctém dni?

Strana