Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@misha83 Tak snad to bude dobrý,držim nám palce 🙂 Já mám kontrolu 30,tak jsem zvědavá a zároveň se bojim. A ještě, nezvedaj ti nohy v nemocnici? Mě to doporučila sestra nazvednout postel u nohou a když jsem pak tak ležela,tak jsem si říkala že se odkrvujou nohy ale i děloha,jestli to neni špatně...
@tehulka1167 tak snad uz to ko ecne dopadne 😊😊😊musi 😇
Ahojky holky,taky se Vám teď motá hlava? Jsem 6.den po ET a už druhý den se mi motá hlava a cítím se tak slabe .Břicho poboliva,ale ne moc,jen občas,spíš se cítím nafouklá. Jinak piju dost.Myslite,že to může být i utrogestanem? Beru 2-2-2.
@itworks tak je fakt, že já ho začala brát až po dvou dnech od punkce a zaváděli mi embryo po třech dnech, takže mi to skoro splývá, ale i tak. To motání může, ale nemusí být vedlejším účinkem utrogestanu 😉 třeba je ten důvod prozaičtější 😀 počkej a uvidíš. Kdyby se ti ale stále motala hlava a hodně, pro jistotu zavolej do CARu, tím nic nezkazíš.
Holky, já si teď připadám, jako bych na žádném transferu vůbec nebyla. Břicho vůbec nebolí. Ani jsem nešpinila, jak všude čtu, že se tím embryo zahnizďuje. Dneska jsem si koza udělala test, je čistě bílý : ( snad je to brzo, jsem 8 den po et. Nechala jsem se zlákat, že někomu vyšel test tak brzo. V ponděli jdu na krev, ale je možné, že do té doby dostanu MS, v pátek budu 28 dc. Jak to vypadá u Vás? Je na tom někdo pobobně jako já? Nějak jsem se začala bát, že to nevyšlo.
@itworks já jsem 5.den po ET a můžu říct,že příznaky mi vymizeli asi 2.den,přestal mě bolet podbřišek,teď-až dnes tam občas píchne,prsa nic moc,jen jsou citlivější bradavky.Já teda zkusím až tak v pondělí test,bojím se,že by to nevyšlo,minule jsem testovala od 7.dne a byla jsem zbytečně dlouho zklamaná a myslím si,že i ten 8.den je brzo,někdo mívá ducha třeba až 12.den,co jsem četla.Jak jsi měla staré embryjko?
holky,kolikátý pokus vám vyšel? 🙂
@pozi mi taky přešly tak do 5. dne. Asi máš pravdu, co jsem tak četla, že někomu se ukáže i po 14 dnech. Měla jsem prodlouženou kultivaci, vkládali 5 denní blastocystu nejlepší kvality (A). To je tak, když se necháš navnadit, že někomu vyšel test už 6. nebo 8. den po et. Každopádně vydržím s testováním do pátku 😉 to budu 11 den. Držím nám palce 😀
@tehulka1167 osmy 🙂
@tehulka1167 to melo byt pro tebe a ne pro me samotnou 😃. Jsem blbe klikla.
Ahoj holky, v sobotu jsem byla na kyretazi kvuli zamlklemu tehotenstvi, a chtela bych se zeptat, kdy se chodi pak na kontrolu? Mam strach, ze se to bude opakovat. A nevite, kdy asi tak prijde menstruace? Jedine, co vim, ze dalsi transfer je az po dvou menstruacich. Myslite, ze mam nejakou sanci otehotnet? Je to druhy pokus......
@ruzicka77 Po šestinedélí. 🙂
@ruzicka77 Jasně,že máš šanci. Já od vyčištění dostala menses snad za 3_4 týdny.. Jinak ted máš šestinedělí tak pak na kontrolu.
Diky moc. Snad to vyjde. Ta kyretaz byla hrozna. Celou noc jsem tam probrecela. Uz bych nerada aby se to opakovalo. Byla jsem tak stastna, ze jsem tehotna a pak rana. Hruza!
Holky tak jse dnes byla u sveho doktora. Miminku srdicko krasne bije, jsem 6+4. Hematom je uplne pod miminkem, takze ho neohrozuje a za tyden zase na kontrolu. Ani nemusim vylozene lezet, jen se sexem je zatim utrum 😉. Jsem 6+4

@eevvaa Je to mazec,každý IVF je fakt jiný. No já jsem ted po 2 IVF nedoadlo to tak šup pro lednáčka. 😀 Doufám,že už to výjde.