Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
ja prave volala k midwife to je porodni baba tu v uk.. ja sem jeste nikde nemela kontrolu. utz mam az pristi tyden ve ctvrtek. tak me snad tento tyden vmackne. to je hodinova schuzka
@raelyn brouku musis to brat ze hold jak to je.. bud to tam je nebo ne... ja uz po tech letech to beru s nadhledem. ja si naplanovala po velionocich takovych veci atd pac sem tomu uz neverila tak sem spis delala jako by nic.. a ono to vyslo.. pred et sem to resila moc.. tesila se.. rusila plany a ono nic.
hold priroda vi co dela a kdy posle miminko do briska..
dokonce manzel prohlasil ze by sel do adoptovani ja uz byla tehu a s tim me prekvapil jak blazen. ❤
@fonamor
ja mám pocit že to opět nevyšlo. Když jsem byla loni dvakrát těhotná tak jsem to poznala a citila a teď nic. Tak se připravuji na ten další neúspěch.
Pořád ještě nechci flintu házet do žita ale vím už co mě čeká jen to už neberu uz tak tragicky. Život jde dál a boj ještě neskončil.....😃
holky a já to dnes zkusila, vím, že je brzy, 6 den, ale přesto mohl být aspon duch....je bílo ☹
@catchulinecka zlato říkaly jsme si, že až 10 den. Vydrž je brzy, já se držím zuby nehty, abych ten test nevytáhla 😎 a jak se cítíš?
@raelyn nijak právě 😀
@catchulinecka ach jo, ale neboj to dáme 😉
@catchulinecka to je brzy vážně
@catchulinecka holky mají pravdu, je moc brzo, schovej někam test aspoň na 9 den 🙂

Holky, vím, že se to tu psalo, ale měly jste nějaké příznaky nebo vám nic nebylo? Jako jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím netestit.