Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
Holkýýýý, vy jste držáci, tady nikdo netestuje🙂.....
Dobré ráno, tedy už spíš dopoledne. Tak jsem to tím "náporem" tady nezvládla a dnes ráno testla, no a je sněhobílo 😢 tak jsem to obrečela (ještě nikdy jsem to neobrečela) a spala až do teď. Jsem zklamaná, protože aspoň mini dušík by tam už mohl být a nic. Mám mírnou depku, že to zase nevyšlo a tentokrát jsem na to sázela, když jsme dali dvě
@raelyn no tak to moment!!... zlato, néééé, počkej ještě, ty vogo, já měla 7 den po transferu takového pidi ducha, že nebyl skoro ani u okna vidět, to byla maturita tam něco vůbec vykoukat. Zkusíš zítra a pošli testík, na duchy jsem expert. Testuješ na dr maxovi? A co třeba skočit si na krev? Já měla 22 jednotek sedmý den. Holčičko moje, nezoufat a ještě zkoušet.. Nevzdávej to, fakt je brzo❤
@raelyn hele pocitej ze se uchytili dele.. to se taky stava. v jedne diskusi sem cetla sem holcina mela ducha az 15 den od transferu coz je teda zazrak. ale taky se stalo ... nehazej flintu do zita.. ne kazda ma 7 den mikroducha.. moje mamka nevidela carku snad do 10 dne.. ale ja uz neco vybrejlila
holky padim odvest malyho do skoly a ja do prace.. budu na vas koukat z prace z mobile stejne nemame lidi tak je tam nuda..

@handous1
@raelyn
@catchulinecka holkyyyy, moc moc drzim pesti! Chceme tu videt tri pozitivni tehu testiky! 🙂