icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

raelyn
5. čer 2017

Holky, vím, že se to tu psalo, ale měly jste nějaké příznaky nebo vám nic nebylo? Jako jsem zvědavá, jak dlouho to vydržím netestit.

luciebx
5. čer 2017

@raelyn uz se tesim az sem hodis fotecku v tydnu..

luciebx
5. čer 2017

ja prave volala k midwife to je porodni baba tu v uk.. ja sem jeste nikde nemela kontrolu. utz mam az pristi tyden ve ctvrtek. tak me snad tento tyden vmackne. to je hodinova schuzka

raelyn
5. čer 2017

@luciebx no hlavně aby bylo co

sticker
luciebx
5. čer 2017

@raelyn ja byla spava a furt mi byla zima.. ale jinak mi vuuubec nic nebylo.. nebo spis si to nejak nevybavuju v pomeru jak mi je zle ted haha

luciebx
5. čer 2017

@raelyn brouku musis to brat ze hold jak to je.. bud to tam je nebo ne... ja uz po tech letech to beru s nadhledem. ja si naplanovala po velionocich takovych veci atd pac sem tomu uz neverila tak sem spis delala jako by nic.. a ono to vyslo.. pred et sem to resila moc.. tesila se.. rusila plany a ono nic.
hold priroda vi co dela a kdy posle miminko do briska..
dokonce manzel prohlasil ze by sel do adoptovani ja uz byla tehu a s tim me prekvapil jak blazen. ❤

raelyn
5. čer 2017

@luciebx no jasně, taky to tak bereme, že co má být, tak bude. Ale vždy tak tajně doufám, že už tentorkát to vyjde. No a pak zklamání. Taky už čekáme asi 9 let, tak to víš, no. Ale jasný nebudu předcházet a uvidím až po testu 😉

luciebx
5. čer 2017

@raelyn wow.. 9 let.. ja byla 4,5 tak asi vim jak ti je. kolikaty je toto ivf vase?

raelyn
5. čer 2017

@luciebx doufám, že to spočítám dobře 5.IVF celkem 7.pokus jelikož teď to byl KET

luciebx
5. čer 2017

@raelyn wow tak to se nedivim ze nechces testovat brzy.. moooc tito preji

holky musim do prace.. zatm pa

raelyn
5. čer 2017

@luciebx utíkej pomalu 🙂 pa

fonamor
autor
5. čer 2017

@luciebx děkuju, zlati, no už je to stejné jako ta první čárka, asi fo´ták zkresluje.. ve čt jdu na gyndu🙂

fonamor
autor
5. čer 2017

@raelyn jo, ty jsi píchala pregnyl, hm, to by ještě mohlo malinko zkreslovat... já se tak těším, teď to určitě vyjde, je jaro🙂
Zlati, já nemám žádné příznaky do teď.. drž se mi a moc na tebe myslím🙂❤

raelyn
5. čer 2017

@fonamor děkuji 😉 nechci vyšilovat, ale ten podbřišek mě fakt včera dost tlačil, jako na MS 🙂 snad se roztahuje děloha pro mimísky (kdyby aspoň člověk věděl, že je to dobře)

fonamor
autor
5. čer 2017

@raelyn mě taky tlačilo občas malinko bříško, ale byly to takové trošku jiné tlaky než před ms, totožné to není..

raelyn
5. čer 2017

@fonamor mě to tak jakoby tahá a pne. No jak říkám uvidím až testnu to bude rozhodující.

handous1
5. čer 2017

@fonamor
ja mám pocit že to opět nevyšlo. Když jsem byla loni dvakrát těhotná tak jsem to poznala a citila a teď nic. Tak se připravuji na ten další neúspěch.
Pořád ještě nechci flintu házet do žita ale vím už co mě čeká jen to už neberu uz tak tragicky. Život jde dál a boj ještě neskončil.....😃

luciebx
5. čer 2017

@raelyn to zní dobře. Táhlo mě to taky. Uvidíš

gabcat
5. čer 2017

@raelyn Tlak jako na MS může být rozpínáním dělohy, přesně jak říkáš. Já to mám občas doteď. Držím palečky 😉

raelyn
5. čer 2017

@luciebx
@gabcat
děkuji, jste zlaté 🙂

catchulinecka
5. čer 2017

holky a já to dnes zkusila, vím, že je brzy, 6 den, ale přesto mohl být aspon duch....je bílo ☹

raelyn
5. čer 2017

@catchulinecka zlato říkaly jsme si, že až 10 den. Vydrž je brzy, já se držím zuby nehty, abych ten test nevytáhla 😎 a jak se cítíš?

catchulinecka
5. čer 2017

@raelyn nijak právě 😀

raelyn
5. čer 2017

@catchulinecka ach jo, ale neboj to dáme 😉

luciebx
5. čer 2017

@catchulinecka to je brzy vážně

romik32
5. čer 2017

@gabcat myslis,ze i ted ve 14 tydnu takovy bolesti muzou byt? Ve ctvrtek sem byla v poradne vsechno ok a od patku me trapi,docela dost jamo na menzes,vcera uz to bylo lepsi,dneska zase vic...asi nemusim stresovat,vid😀

romik32
5. čer 2017

@fonamor ja ti rikala,ze dalnice bude😀nebehas furt na zachod? Ja mela hodne bolesti jako na menzes,tak jsem furt litala,ze sem to na tuty dostala😂

gabcat
5. čer 2017

@romik32 Já jsem to cítila nějak průběžně celou dobu. Je pravda, že ze začátku to bylo víc než teď. To jsem cítila třeba i celý den takový tlak. Pak i vazy jsem hodně cítila, hlavně pravá strana. A vždy bylo všechno ok 😉

itworks
5. čer 2017

@fonamor no vidíš, dálnice jako vyšitá 😀 užila jsis výlet? Aspoň jsi na to tolik nemyslela že 🙂

itworks
5. čer 2017

@catchulinecka holky mají pravdu, je moc brzo, schovej někam test aspoň na 9 den 🙂

Strana