icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
5. čer 2017

@handous1
@raelyn
@catchulinecka holkyyyy, moc moc drzim pesti! Chceme tu videt tri pozitivni tehu testiky! 🙂

hanyas
5. čer 2017

@fonamor no koooooco, hotova "DeeeeJednicka" 😁
Uz chci videt fotku z utzzzz 😍

fonamor
autor
5. čer 2017

@raelyn jj, to je přesně ono, nevěděla jsem tomu dát správný název, ale je to takové pnutí, prostě jiné než na mrchu🙂... jupíííí, to bude, to bude.-)

fonamor
autor
5. čer 2017

@handous1 zlati, kterrý den jsi po transferu? .. zrovna psala jedna holčina v jiné skupině, že ducha měla až 15 den, no mazec, ale byl tam a čeká mimčo v listopadu🙂.. držím pořád palečky❤

fonamor
autor
5. čer 2017

@itworks užila jsem si moravu na pln pecky, dokonce jsem se tak odvázala, že jsem si v sobotu dala dvě malé pivka🙂.. jj, pomohlo mi to, jsem vyklidněná... ps: do odvolání🙂
Ty už kupkuj, co sebou do lázní, hlavně hodně peněz, prý tam jsou super pařby🙂... hi hi, muck😀

fonamor
autor
5. čer 2017

@hanyas ahoj zlatííí, no taky to trvalo🙂.. ve čt jdu ke svému gyndaři na vyšetření, tak se ho zeptám, zda na mě mrkne UTZ, jinak do caru jdu na UTZ příštztí pondělí..
Jak ti dopadla dnešní kontrola? Reaguješ dobře na léky? kolik ti napočítali foliků?... šup šup, jsem zvědavá🙂

hanyas
5. čer 2017

@fonamor zatim to vypada na 18 kousku, od 5 do 10 mm 🙂 tak snad !zatim! dobry... urcite je na utz ukecej, kdyz je ta moznost. Tvrde do nich! 😀

fonamor
autor
5. čer 2017

@hanyas waw, tak to bude úrodička parádní teda🙂... vypadá to, že jsi dobře nastimulovaná, řekli ti kdy jdeš na OPU? pátek? ccA?

luciebx
6. čer 2017

@fonamor tak co dnesni testik?

hanyas
6. čer 2017

@fonamor netusim, ale ja osobne bych to tipla at na pondeli/utery. Uvidime 🙂 na kontrolu jdu ve ctvrtek a to uz hodime rec i s embryolozkou. Nevim teda, proc tak brzy, kdyz jeste nevi, co se urodi, ale budiz 🙂

luciebx
6. čer 2017

@hanyas no super... budu na tebe moc myslet.

hanyas
6. čer 2017

@luciebx dekuju 🙂 snad se zadari a bude i nejaky mrazacek 😊

luciebx
6. čer 2017

@hanyas bude určitě bude

sticker
luciebx
6. čer 2017

@fonamor tak co zeno.. kde mame ranni testik? ja tu stavam brzy abch se pokochala a ono nic nikde. tak sup sup

sticker
fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx zlatinko moje,dneska je zmena,sedim na poliklinice a cekam az me naberou🙂.. Dneska necarkujem,dneska cisilka🙂

fonamor
autor
6. čer 2017

@hanyas hi hi a to tam jeste budes mit nekde schovane foliky.. No parada,uz se nemuzu dockat,az budete kultivovat a tesit se na transfer🙂

luciebx
6. čer 2017

@fonamor juchuuu... budu se tesit na cisilko

sticker
fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx minulou středu bylo 275

fonamor
autor
6. čer 2017

Holkýýýý, vy jste držáci, tady nikdo netestuje🙂.....

hanyas
6. čer 2017

@fonamor mne tech 18bohate staci. Hlavne, aby ve vetsine byla vajicka a oplodnila se. Atd atd 🙂 tak to jsem zvedava, kolikatku dnes budes atakovat 😊 budeme uzavirat sazky? 😀

fonamor
autor
6. čer 2017

@hanyas no přesně tak , ono někdy je méně fakt více a to platí i u IVF... i kdyby to třetina vajuch vzdala, tak máš parádní úspěšnost. No vím, že je ještě moc brzo něco dedukovat, ale počítám minimálně s 60% úspěšností🙂

raelyn
6. čer 2017

Dobré ráno, tedy už spíš dopoledne. Tak jsem to tím "náporem" tady nezvládla a dnes ráno testla, no a je sněhobílo 😢 tak jsem to obrečela (ještě nikdy jsem to neobrečela) a spala až do teď. Jsem zklamaná, protože aspoň mini dušík by tam už mohl být a nic. Mám mírnou depku, že to zase nevyšlo a tentokrát jsem na to sázela, když jsme dali dvě

luciebx
6. čer 2017

@raelyn kolik dni si od transferu

fonamor
autor
6. čer 2017

@raelyn no tak to moment!!... zlato, néééé, počkej ještě, ty vogo, já měla 7 den po transferu takového pidi ducha, že nebyl skoro ani u okna vidět, to byla maturita tam něco vůbec vykoukat. Zkusíš zítra a pošli testík, na duchy jsem expert. Testuješ na dr maxovi? A co třeba skočit si na krev? Já měla 22 jednotek sedmý den. Holčičko moje, nezoufat a ještě zkoušet.. Nevzdávej to, fakt je brzo❤

raelyn
6. čer 2017

@luciebx 8 den, ještě to samo budu zkoušet, ale to víš, tak moc jsem to už chtěla vidět ☹ aspoň pidi ducha

raelyn
6. čer 2017

@fonamor já to nevzdávám 🙂, ale víš jak, tak moc si to tu přejeme, že když to není, tak je prostě zklamání. Další budu dělat až ve čt, jinak se zblázním, že tam zase nic není.

fonamor
autor
6. čer 2017

@raelyn já se snad přijedu na ten test podívat, já ti ho tam vykoukám🙂...

luciebx
6. čer 2017

@raelyn hele pocitej ze se uchytili dele.. to se taky stava. v jedne diskusi sem cetla sem holcina mela ducha az 15 den od transferu coz je teda zazrak. ale taky se stalo ... nehazej flintu do zita.. ne kazda ma 7 den mikroducha.. moje mamka nevidela carku snad do 10 dne.. ale ja uz neco vybrejlila

fonamor
autor
6. čer 2017

@raelyn zrovna řešíme v jiné skkupině holčinu, která má až většího ducha a to je 22 po transferu 5ti denní blassty.. Jako fakt je to individuální a vím, že je to na nervy, ale věř ještě zlatícko

luciebx
6. čer 2017

holky padim odvest malyho do skoly a ja do prace.. budu na vas koukat z prace z mobile stejne nemame lidi tak je tam nuda..

Strana