icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

raelyn
6. čer 2017

@fonamor
@luciebx
jste zlaté 😘
no mě dr.max zatím vždy zklamal, tak jsem si koupila test přímo v lékárně u CARu, chtěla jsem změnu mám women secret"baby" cit. 10mlU

hanyas
6. čer 2017

@fonamor kdyby byla 50% uspesnost, stestim bych se snad rozpustila 😊 ale sazku jsem chtela uzavrit na tvoje hCg 😇 reklaaa byyyych, ze to bude 1 793 😁

raelyn
6. čer 2017

@fonamor hele, tak jestli tam něco uvidíš

fonamor
autor
6. čer 2017

@raelyn no tak to je ono, to jsou na pikaču testy... buď mamatest anebo dr max, zlato, šupej do lékárny pro nový

hanyas
6. čer 2017

@raelyn hele, zkus zitra zase 🙂 nechci davat falesny nadeje, ale mam pocit, kdyz to prefiltruju, ze tam naznak neceho je. Neni to ani duch, spis jen naznak stinu...nevim jestli nemam halucinace, ale jeste bych nebrecela 🙂

fonamor
autor
6. čer 2017

@hanyas to nebudu mít ani náhodou, minulý týden jsem ve středu měla 275, tak budu ráda, když to bude kolem 1000 a to se ještě budu modlit🙂

fonamor
autor
6. čer 2017

@raelyn když to zazumuju, tak mi přijde odshora taky takový malý stín, v místě, kde by měla být čárka.. já to mít v ruce, tak to vidím hned, doprčic

raelyn
6. čer 2017

@fonamor do města se dostanu až koncem týdne a v pondělí jdu už na krev (to chodím vždy po 14dnech, ať je pozitivní nebo negativní), uvidím jak to vyjde. Ráno mě to docela vzalo, ale už se to lepší 😉

hanyas
6. čer 2017
fonamor
autor
6. čer 2017

@hanyas hele, tak bud mám halušky já nebo ty, ale tady na tom tam ducha fakt vidím... běž s tím k oknu a pomalu s tím hýbej, vidíš to?🙂

raelyn
6. čer 2017

@hanyas
@fonamor
je super mít tu takové optimistky 😀 děkuji holky. Čučím na to jako pako a možná že. Uvidím až přijde manžel z práce (ten mě rozthne, že jsem testila 😀)

fonamor
autor
6. čer 2017

@raelyn až to přádně zaschne, tak je po prdeli, optimální cca deset minut po ponoření tělesa do kapaliny🙂.. Zlati, neštvi mi, přece nebudeš čekat do pondělka, nastartuj kolo, babetu, auto a šupej pro mamatesty a dr maxe, budeme hodnotit oba dva.-)

hanyas
6. čer 2017

@fonamor ze jooo, raelyn to ma v kapse 🙂 nebo teda aspon na pul cesty do kapsy 🙂 takze raelyn, zadny slzicky, nahod usmev 🙂

hanyas
6. čer 2017

@fonamor uvidime 🙂 hlavne at roste jak ma 🙂 ale ja cekam poooradny poskok smerem nahoruuuu! 🙂

fonamor
autor
6. čer 2017

@hanyas taky tam vidíš mini pidi stín?

hanyas
6. čer 2017

@fonamor jasne 🙂 proto jsem to sem dala 🙂 staci trocha carovani s filtrama a kontrastem a nadeje je na svete 😊

raelyn
6. čer 2017

hlaně holky aby to nebylo upravený až moc a pidi duch nedomalovaný 😀 zase jako člověk musí být realista

raelyn
6. čer 2017

@hanyas já taky čekám pořádný číslo aspoň kolem 2000, ale
@fonamor to má už v poho ❤

hanyas
6. čer 2017

@raelyn tyyyy, jako ja nikam nic nepridavala 😲 😀 pracuju jen s tim, co jsi mi dala 🙂 proste tam NECO JE!🙂

raelyn
6. čer 2017

@hanyas já vím 😀 píšu to z legrace, že jako tam něco je 😉 No každopádně uvidíme znovu ve čt. Děkuju 😘

hanyas
6. čer 2017

@raelyn neni zac 🙂 rada pomuzu, kdyz muzu 😉 drzim pesti 🙏

luciebx
6. čer 2017

@hanyas taky vidím

luciebx
6. čer 2017

@fonamor kdy budou výsledky

handous1
6. čer 2017

@fonamor já jsem 9 den po transferu. Ještě jsem netestovala bojim se toho zklamání a vim že to taky obulim ja tak nejak tuším že to nedopadlo. Necítím vůbec nic. Pripravuju se psychicky udělat testik chtěla jsem zitra ale to ještě nedám až ve čtvrtek. To je fakt nejhorší si udělat tt.
Držím palecky ať máš krásné cisilka jako tu dálnici na tt 😉

raelyn
6. čer 2017

@handous1 no mě to povídej. Kdybych vydržela až do 10-12dne, tak tady nemusím vyšilovat 😝
Drž se a pokud to půjde, tak vydrž 😉

catchulinecka
6. čer 2017

@hanyas
@raelyn ty jo! vždyt tam je fakt duch!!! já ho teda vidím docela zřetelně jako!

fonamor
autor
6. čer 2017

@catchulinecka zlati a co ty? Testuješ? bojíš se?

fonamor
autor
6. čer 2017

@handous1 ahojky, holky, vy mi dáváte🙂..., já už se tak těším na vaše výsledky.. jeden miini pidi dušík už bychom měly, no dobře, počkám si... držte se, kočky, držím všechno co mám🙏

catchulinecka
6. čer 2017

@fonamor 😀 ano bojím 😀 jako já jsem si myslela, že po tom budu jako blázen a testovat dvakrát denně, ale včera jak kdyby to manžel vycítil ( neví o tom testu včerejším) a ptal se mě, kdy mám testovat, tak jsem mu řekla, že mám v papírech v neděli a tak jsem mu musela svatosvatě slíbit, že to uděláme spolu v sobotu 😀 takže já to asi dřív udělat nemůžu, měla bych hrozně černé svědomí 😀 a aspon budem bečet spolu 🙂

fonamor
autor
6. čer 2017

@catchulinecka aha, takže nikdo na tajňačku🙂... no nevadí, hlavně, ať tam jsou pořádné dvě čárky a plakat budeme všichni- štěstím🙂... drž se zlati, a tfuj tfuj, ať už je to pořádně zavrtaný.-)

Strana