Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
hlaně holky aby to nebylo upravený až moc a pidi duch nedomalovaný 😀 zase jako člověk musí být realista
@fonamor já jsem 9 den po transferu. Ještě jsem netestovala bojim se toho zklamání a vim že to taky obulim ja tak nejak tuším že to nedopadlo. Necítím vůbec nic. Pripravuju se psychicky udělat testik chtěla jsem zitra ale to ještě nedám až ve čtvrtek. To je fakt nejhorší si udělat tt.
Držím palecky ať máš krásné cisilka jako tu dálnici na tt 😉
@catchulinecka zlati a co ty? Testuješ? bojíš se?
@fonamor 😀 ano bojím 😀 jako já jsem si myslela, že po tom budu jako blázen a testovat dvakrát denně, ale včera jak kdyby to manžel vycítil ( neví o tom testu včerejším) a ptal se mě, kdy mám testovat, tak jsem mu řekla, že mám v papírech v neděli a tak jsem mu musela svatosvatě slíbit, že to uděláme spolu v sobotu 😀 takže já to asi dřív udělat nemůžu, měla bych hrozně černé svědomí 😀 a aspon budem bečet spolu 🙂
@catchulinecka aha, takže nikdo na tajňačku🙂... no nevadí, hlavně, ať tam jsou pořádné dvě čárky a plakat budeme všichni- štěstím🙂... drž se zlati, a tfuj tfuj, ať už je to pořádně zavrtaný.-)

@fonamor
@luciebx
jste zlaté 😘
no mě dr.max zatím vždy zklamal, tak jsem si koupila test přímo v lékárně u CARu, chtěla jsem změnu mám women secret"baby" cit. 10mlU