icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

jeanne_g
6. čer 2017

@fonamor Paráda 🙂 Ať dál krásně roste 😍

fonamor
autor
6. čer 2017

@jeanne_g děkuju, no teď je řada taky na tobě🙂.., já už tu z vás všech trnu, to mi nedělejte🙂

hanyas
6. čer 2017

@fonamor oooooo, az se z toho cervenam 😘 to je dobry, zpomaleny po tatovi 😁 to se mi libi 😀

luciebx
6. čer 2017

Holky já furt nemůžu nic najít na Angelsound. Ach jo

fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx Luci, netrap ho, dej mu ještě aspoň tři týdny... Někde holky psaly, že až od 14 týdne slyšely.. vydrž prďka, vydrž🙂.. už ti roste bříško?

luciebx
6. čer 2017

@fonamor jako lavor mi roste ale víš jak. Muže to byt ze necvicim Ještě týden do utz. Utíká mi to pomalu

fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx kdy jdeš příští týden?,,, to věřím, někdy se ten čas strašně vleče..

luciebx
6. čer 2017

@fonamor ve čtvrtek 15.6 v 10:40.

fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx super, budu na vás moc myslet, a neboj, všechno bude v naprostém pořádku🤰👶👍

luciebx
6. čer 2017

@fonamor děkuji. Já věřím ze bude. Pac prsa furt bolí. Blivno mi je taky únava furt přetrvává. Tak Hold si ještě par dni počkám.

A konečně koukám ze sis dala těhotná 😘

itworks
6. čer 2017

@fonamor supeeeeeeeeeer

sticker
fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx bude to v pořádku, bude, vím to a basta🙂

jj, snad jsem to nezakřikla, mám dnes jeden den trošku volněji, flákám se, tak jsem to tam rubla🙂

fonamor
autor
6. čer 2017

@vvercatkoo mooc děkuji, pořád ještě nejsem přes 13 týden, takže furt ještě nic není, ale i to hcg potěší🙂

fonamor
autor
6. čer 2017

Holky, co to tu píše ten kalendář za máničky? Tady to ukazuje týden napřed než na těhotenských kalkulačkách..

luciebx
6. čer 2017

@fonamor jelikoz když si třeba 5+3 to je 6 týden

luciebx
6. čer 2017

@fonamor já sem dnes 10+5

fonamor
autor
6. čer 2017

@luciebx aha, já v tom počítání mám furt bordel.. musím koukat na net, at to vypočítá, no a právě jsem dnes koukala, a tam jsem 5 týden a tady šestý.. Ale to je asi tím, že jsem pět plus nula.. děkuju za vysvětlení🙂

vvercatkoo
6. čer 2017

@fonamor to chápu, jsem na tom stejně, mě čeká utz ve čtvrtek. Podle kalendáře jsem 6+0 a uvidim co povi doktor

fonamor
autor
6. čer 2017

@vvercatkoo jupí, to jsme týden přesně od sebe🙂.. taky jdu ve čt na gyndu, budu na tebe moc myslet a pisni jak jsi dopadla, tfuj tfuj🙂

vvercatkoo
6. čer 2017

@fonamor děkuji napodobně 😉

fonamor
autor
6. čer 2017

@vvercatkoo taky děkuju🙂

kacenla1991
6. čer 2017

Ahoj všem, jsem tu nová mám před embryotransferem. Tak jsem zvědavá jestli to vyjde první ivf se nepovedlo. Ale koukám tady je snad každá druhá co čeká mrnouska tak všem moooc blahopřeji.

luciebx
6. čer 2017

@kacenla1991 vítej mezi nás. Jojo zeď se to tu nějak rozrostlo. Je to krásný vidět jak se daří

kacenla1991
6. čer 2017

Děkuji 🙂 Jsem taky rada je to dobře aspoň člověk vidí ze to jde. Člověka to tak trochu nabudi. A dodá sílu.

romik32
6. čer 2017

@luciebx co ti na to mam.rict..ja jsem 14 tyden a ted jsem ho 4 dny hledalaarne,az dnes odpoledne..uz je drobet vis..asi fakt musis pockat😉

luciebx
7. čer 2017

@romik32 Jojo taky si říkám. Furt jen hukot ve střevech haha

luciebx
7. čer 2017

Tak holky co dnešní testiky

fonamor
autor
7. čer 2017

Ahoj holky, kdy jste měly příznaky těhotenství? Já dnes 5 plus 1 a vůbec nic necítím, není mi zle, únava, nic.. může to být mimoděložní?

luciebx
7. čer 2017

@fonamor ne neblbni. Zle ti bude déle. Buď rada. Pac až to přijde je to mazec

jezz1e
7. čer 2017

@fonamor Ty už zase plašíš 🙂 V 5+1 moc příznaky nečekej, to jsou tak leda nafouklá prsa, sem tam píchnutí v podbřišku.. Nevolnosti bývají většinou zhruba od 7tt. A čtvrtina holek žádné příznaky ani nepozoruje.

Strana