Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
ja u prvniho blila jednou rano po snidani. ale mela sem divnou kombinaci nez sem nasal co mi sedi k jidlu a piti.
ted sem blila minuly utery s ryze. az ted mi zacina byt relativne lepe. uz vim co jist a pit aby mi nebylo zle. jablecny dzus je ono voda mi nedela dobre
@fonamor mě taky nic není, jen mě boli prsa a dnes docela dost břicho a ještě navaly horky
@fonamor hele to zle ma kazda jinak.. ja treba trpim jak po flamu proste je mi zle nic nemuzu a nic nezabere... nekdo blijee.. nekdo ne.. nekomu jen hlava.. nekd fakt nema nic.. ja si pamatuu ze u malyho mi bylo dobre.. ted to mam horsi.. zitra zacinam 12 tt. tak snad uz to ustupuje pac teda ty posledni 3 tydny byl horor
😀😀
@vvercatkoo
@gabcat
@luciebx
@romik32
tak ju, holky, uklidnily jste mě, ještě je asi fakt brzo, ono vlastně když to spočítám, tak mám teprve jako by týden a pár dnů zpožděěnou menstruaci, to spousta holek ještě ani neví, že jsou těhu, že jo...🙂
@fonamor buď ráda že ti nic není. Mně to začalo přesně 6+0. A to jsem taky říkala že všem kolem mě blbe a mně nic. A pak to přišlo, a co bych dala za to kdyby to nepřišlo. 4 týdny totálně nepoužitelná, zle úplně po všem. Včera poprvé mi začalo být lépe a dnes to taky jde, tak doufám že už to mám za sebou. Ťuk, ťuk...
Ahojte, je tu někdo taky pár dnů po ET nebo KET?
Já byla nedávno na neúspěšném ET s darovanými vajíčky a teď mám od pátku po KET (dva kousky)...uf! břicho už samá hnusná modřina, asi jsem nešikovná na to píchání, spala bych od rána do večera...a nechutná mi pít ani jíst, páč mám furt pocit jako bych měla v puse cosi kovového 😝
A do testu tak dalekooo 😎
Třetí den po ET jsem měla chuť na zavináče stejně jako před 6ti lety :D Takže jsem si nedělala test. Doktor se mi smál když jsem přišla po 11 dnech ET na krev a k němu na kontrolu. Ted je to 19.den a klidně bych snídala zavináče kdyby my to nebylo blbí :D Takže je svačím a nejraději mám pak zelňačku. Takže moje ranní nevolnost zaháním zelím :D
holky me treba chytne v hlavne myslenka ze bych si neco dala ja pak na to kouknu a je mi zle.. hahhhahaaa.. no masakr.. ale koncne do sebe dostanu vic tekutiny krom ovoce a zeleniny. vypiju kolem litru jablecnyho dzusu co mi zahani nevolnosti. ale vecere to sou porce jak pro myho 7letyho synka.. masakr.. vcera sem sla spat s nim a on vstaval predemnou hahhhhaha
jinak mi nejak zacinaji byt tesny pracovni kalhoty.. asi musim nasadit jiny co mam tehu v zaloze.. jeste tyden a utz jupii
@luciebx taky mám pocit že už nezatahnu břicho a po obědě chodím spát 😂.

@fonamor a třeba ti zle nebude. A co test