icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

raelyn
7. čer 2017

@handous1 no kááááása fakt 😍 já tohle najít zítra, tak jsem nejšťastnější na světě. Jestli testnu se ještě rozmýšlím, fakt se bojím, ale stejně už to nezměním

luciebx
7. čer 2017

holky me hrozne rychle busi srdce.. sla sem si lehnout ale neprestalo to. a tak divne v nem busi.. to buseni mam delsi dobu to pry v tehu byva.. ale tak rychle bije. jak dybych bezela.. proboha..
varim si bramborovou kasi tu miluju.. tak se najim sprchu a spat. muz dojde dyl tak se natahnu a snad probudim az rano

fonamor
autor
7. čer 2017

@luciebx Luci,hanicka nee,ta stimuluje a manza ji picha injekce. Ale dneska raelyn a cathulinecka mohly testovat a ani jedna se neukazala. I tak na dalku drzim moc palecky.

raelyn
7. čer 2017

@luciebx no to není sranda, kdyby se ti udělalo zle tak vojel sanitku, ale jako fakt

luciebx
7. čer 2017

@fonamor aha ja si zpomela ze si tu menila fotku a byl tam duch.. tak sem si rikala ze kdyby nahodou..
boze me je zle zase.. boooozeee

fonamor
autor
7. čer 2017

@luciebx odpocin si,zitra bude lepe,muck

handous1
7. čer 2017

@fonamor děkuji ! Nic mi neni ani nic necítím tak už jsem tomu nevěřila. A teď takové překvapení. Budu doufat že to tentokrát dopadne dobře. Tobě držím palecky ať srdíčko krásně bije💗

raelyn
7. čer 2017

@fonamor jako mám zase bobky z toho testování. Možná zítra jestli budu mít odvahu. Dnes jsem v noci vstávala na WC, tak to nemělo cenu a stejně chci když už testovat ob den.

luciebx
7. čer 2017

holky 2017 je nas vytouzeny rok.. ted to uz musi byt proste musi

handous1
7. čer 2017

@raelyn
Děkuji. Držím všechny palecky. Já si to řekla dneska že to stejně změnit nemůžu a šla do toho. To víš že jsem byla napnuta jak struna ještě teď se třesu.😁

catchulinecka
7. čer 2017

@handous1 tyyyy jo, to je kráááása na 10 🙂 moc gratuluju ke krásnému začátku testování. úplně vím jak ses cítila, já když tam kdysi taky našla čárku, tak jsem fakt málem omdlela 😀

veverka.dada
7. čer 2017

@handous1 ty jo! 10. den a neni to ranni moc? Tak to urcite neni zadny "duch" 🙂 tfuj tfuj tfuj 🙂

veverka.dada
7. čer 2017

Ja si tentokrat rikam, ze testovat nebudu..pujdu az na krev...ale kdo vi, jeste je spoustu casu na rozmysleni 😀

handous1
7. čer 2017

@catchulinecka 😁 máš pravdu i když jsem myslela že ty dvě čárky mě nechají chladnou tak to vůbec nebylo. Zase mám naději že do třetice by to mohlo vyjít. Přece jen už si to po těch 8 ivf a spoustu let zasloužím.nechci se radovat předčasně jsem trochu opatrná ale naději zase mám.🙏

handous1
7. čer 2017

@veverka.dada
Není rani hned jak jsem udělala tt a ojevila se čárka // tak jsem to poslala 😁 Tohle byl náš posledni ivf pokus a to diky manželovi ja už do toho jit nechtěla. Tak jsem pristoupila na minimalku. Už se nam hledala darkyne jen mi říkali že čekací doba je minimalne 6 měsíců. Tak uz doufám že ji potřebovat nebudu 🙏 😊

veverka.dada
7. čer 2017

@handous1 jooo, nekdy se hlava necha "oblbnout" cekanim na darkyni nebo na adopci..a sup, je to tam 🙂 urcite je to i tvuj pripad 🙂

hanyas
7. čer 2017

@luciebx jaaaa teprve stimuluju! 😀

hanyas
7. čer 2017

@handous1 ale je to prvni krucek. Tak tfuj, tfuj, tfuj, at je to zacatek s dobrym koncem 🙂

handous1
7. čer 2017

Děkuji holky. Jste zlatička a dokážete podržet,podpořit, povzbudit....... 💗

itworks
7. čer 2017

@handous1 držím palce, ať krasne sílí a je vše v pořádku a už se dockas po tak dlouhém boji 🙂

raelyn
8. čer 2017

Dobré ráno holky, tak dnešní TT a opět bílo 😢 už jako nemůžu a vím že je to ztracené. Po tolika letech a čemu se vlastně divím. V pondělí na krev už jen kvůli vysazení léků. Hezký den 🙂 a vy co budete testit, tak se držte všem to nemůže dopadnout špatně 😉

hanyas
8. čer 2017

@raelyn opet bilo? Neni tam ani ten naznak druhe carky jako minule? ☹

fonamor
autor
8. čer 2017

@raelyn ahojky, zlati, který den dneska jsi? jako to není možný, toho ducha jsi tam měla, viděly jsme to všichni... nechceš si zajít třeba už zítra na krev? Já pořád doufám a věřím, že prcek jeden se chytil.

luciebx
8. čer 2017

@raelyn ach jo to je mi lito. ale neboj my te tu nenechame a budeme s tebou bojovat znovu... vsak sme team holky..

vvercatkoo
8. čer 2017

@fonamor tak ja hlásím, že srdíčko máme a odpovídáme 6+2 🙂

luciebx
8. čer 2017

@vvercatkoo krasny.. gratulace..

ja mam 12 tt utz pristi ctvrtek holky

sticker
vvercatkoo
8. čer 2017

@luciebx děkuji 😉

fonamor
autor
8. čer 2017

@vvercatkoo no peckááá, júúú, tak to už chce velkou gratulaci,to už dotáhnete do konce levou zadní🙂.. blahopřeju.. máš fotku?

luciebx
8. čer 2017

@vvercatkoo dali ti fotecku??

vvercatkoo
8. čer 2017

Holky fotku nemam, protoze by nebylo nic vidět. Doktor říkal, že příště už ji budu mít. Ale videli jsme to na obrazovce jak tluče

Strana