Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
holky valim odvest malyho ke tchanum pac dnes maji volno ze skoly a ja do prace a pak z prace na vas zase mrknu.. paaaa
@vvercatkoo supeeeer !!!! Krásna zpravicka. Gratuluji k 💗 ať vše probíhá jak má.....dobře😉
jo holky, to víte že jim ho tam nenecháme, ale musím tomu dát čas (vidím to tak před vánoci nebo další jaro). Jsem teď z toho všeho docela vycuclá a unavená. Chci vyčistit tělo i mysl. Když jsme se do toho vrhli, tak jsem na to vše byla připravená, ale jak už se to zase (před pár lety to bylo stejné) táhne tak dlouho a vůbec žádný úspěch, tak mě to fakt ubíjí a vůbec tomu nevěřím. Ten poslední mrazáček bude už asi opravdu poslední (je to i finančně dost náročné - né že by dítě nebylo k nezaplacení) ale další IVF podstoupit zatím nechci, ty léky na stimulaci mi nedějí moc dobře a pak zase léky na ET/KET. Zatím je brzy to řešit, taky uvidím co mi řeknou v CARu
@vvercatkoo krása, moc moc gratuluji ❤
Holky, myslete, prosím dneska na mě, jdu na UTZ, doufám, že dr aspoň něco uvidí. To, co jsem si tu dneska přečetla a ještě v jiné skupině mi moc nepřidalo, cítím se mizerně.
@raelyn ☹ bobku drž se! ale na druhou stranu, jsi přece 10 den, jako já nevím, ale co jsem tak viděla, tak se docela často stává, že se ta čárka objeví prostě později. Pro jistotu fakt jdi na tu krev. Hele já tě ale chápu, brala bych to taky samozřejmě tragicky, ale přece jen...naděje umírá poslední!!!!!!!!!!
Já se toho zklamání tak bojím, že je mi fakt blbě.
Na druhou stranu, už aby to bylo, protože je mi nějak divně z těch léků, jsem nafouklá, bolí mě vaječníky... :-/
@catchulinecka no uvidíš, že ti to dopadne dobře. jak jsem psala, všem nám to tu nemůže dopadnou blbě a doufám, že když už, tak jsem to vybrala za ostatní. No jasně na krev půjdu, kvůli lékům, ještě je beru, to zase jo. Včerejškem večer mě vše přestalo bolet. Vím, že jsem 10 den, ale taky si myslím, že by byl aspoň mini pidi dušík, ale fakt tam nic není. Vždy čekám na krev, ale doktor si bude myslet, že už jsem fakt divná 😝 za poslední dobu k němu chodím jen na hcg testy, ale snaží se pomoct.
@fonamor myslím na tebe a mimíííí 🙂
@vvercatkoo kdy ty si měla transfer ?
@handous1 10.5.
@vvercatkoo
o.k diky ja už myslim na to kdy by bylo u mne vidět srdíčko. Ještě jsem nebyla na krvi a už myslím na srdíčko....😊
@handous1 a ty jsi byla kdy? 🙂
@vvercatkoo 28.05. Tak to si jeste počkám😕
@handous1 to jo, to je mezi nami skoro tri tydny rozdil 😉 máš čas

@hanyas ne opravdu tam nic není, viděl to i manžel
@fonamor ne krev nechám na pondělí, taky jsem věřila, že aspoň jeden se chytne, ale fakt tam nic není
@luciebx no nedá se nic dělat, teď už dál pokračovat nebudeme, to jsme se shodli s manželem ještě před tímto KETem (i když máme ještě jednoho mrazáčka)
všechny tady jste moc hodné holky děkuji za podporu 🙂