icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

luciebx
7. čer 2017

@fonamor a třeba ti zle nebude. A co test

fonamor
autor
7. čer 2017

@jezz1e no vsichni rikaji,ze prvni dva mesice se blije a ja uz budu v pulce bliti a furt nic... Jj,jdu se hodit do klidu,valim do prace,tam se vyklidnim.🙂

fonamor
autor
7. čer 2017

@luciebx Luci,dnes posledni,zitra utz.

gabcat
7. čer 2017

@fonamor Já zvracela 9. - 19. týden několikrát denně, zle mi je doteď. A teda fakt ti to nepřeju 🙂 a přestaň pořád plašit 😀 Nevypovídá to nic o tom, jestli těhotenství prosperuje, jak má 😉

fonamor
autor
7. čer 2017

@gabcat už mlčím🙂
ale třeba Pavle bylo zle už brzo🙂

sticker
luciebx
7. čer 2017

ja u prvniho blila jednou rano po snidani. ale mela sem divnou kombinaci nez sem nasal co mi sedi k jidlu a piti.
ted sem blila minuly utery s ryze. az ted mi zacina byt relativne lepe. uz vim co jist a pit aby mi nebylo zle. jablecny dzus je ono voda mi nedela dobre

vvercatkoo
7. čer 2017

@fonamor mě taky nic není, jen mě boli prsa a dnes docela dost břicho a ještě navaly horky

gabcat
7. čer 2017

@fonamor u nás ve skupince holek TP říjen/listopad zase zvracela málokterá a je vše v pořádku 🙂 navíc ty nevolnosti způsobuje hcg, který dosahuje postupně vrcholu 10.tt. Takže na užívání si radostí těhotenství, který tak netrpělivě vyhlížíš, máš ještě dost času 😀

luciebx
7. čer 2017

@gabcat tak tak.. dame ji jeste 2-3 tydny a uz budeme poslouchat jak objima kybl a nemuze do sebe nic dostat.. pak ji budeme gratulovat ze konecne nastalo to co chtela..

romik32
7. čer 2017

@fonamor nestvi me...kdo me tady uklidnoval😀nemela jsem zadny priznaky krome citlivych prsou a bolesti v podbrisku..malinko mi pozdeji vecer bylo nevolno,ale to jsem ani neregistrovala...takze,PRIZNAKY NEVYPOVIDAJI O PROSPERITE TEHOTENSTVI!!!!!Napis si to nekde na lednici😘

luciebx
7. čer 2017

@fonamor hele to zle ma kazda jinak.. ja treba trpim jak po flamu proste je mi zle nic nemuzu a nic nezabere... nekdo blijee.. nekdo ne.. nekomu jen hlava.. nekd fakt nema nic.. ja si pamatuu ze u malyho mi bylo dobre.. ted to mam horsi.. zitra zacinam 12 tt. tak snad uz to ustupuje pac teda ty posledni 3 tydny byl horor

fonamor
autor
7. čer 2017

😀😀

luciebx
7. čer 2017
fonamor
autor
7. čer 2017

@vvercatkoo
@gabcat
@luciebx
@romik32
tak ju, holky, uklidnily jste mě, ještě je asi fakt brzo, ono vlastně když to spočítám, tak mám teprve jako by týden a pár dnů zpožděěnou menstruaci, to spousta holek ještě ani neví, že jsou těhu, že jo...🙂

luciebx
7. čer 2017

@fonamor huraaaaaa uvidis ze vse je jak ma byt

jezz1e
7. čer 2017

@fonamor To do těch prvních dvou měsíců počítáš i 14 dní před oplodněním, ne? 😂 Fakt buď v pohodě, za 14 dní budeš litovat, žes ty nevolnosti tak chtěla 🙂

klokanka73
7. čer 2017

@fonamor buď ráda že ti nic není. Mně to začalo přesně 6+0. A to jsem taky říkala že všem kolem mě blbe a mně nic. A pak to přišlo, a co bych dala za to kdyby to nepřišlo. 4 týdny totálně nepoužitelná, zle úplně po všem. Včera poprvé mi začalo být lépe a dnes to taky jde, tak doufám že už to mám za sebou. Ťuk, ťuk...

itworks
7. čer 2017

@fonamor kliiiiiid kočko 🙂 je brzo, ještě budeš ráda, že ti nebude zle jako tady holkám 😀

petabb
7. čer 2017

@fonamor Jé, já jsem těhotná po druhý a neblinkala jsem ani jednou. Znam víc holek, kterým blbě nebylo vůbec.

veverka.dada
7. čer 2017

Ahojte, je tu někdo taky pár dnů po ET nebo KET?
Já byla nedávno na neúspěšném ET s darovanými vajíčky a teď mám od pátku po KET (dva kousky)...uf! břicho už samá hnusná modřina, asi jsem nešikovná na to píchání, spala bych od rána do večera...a nechutná mi pít ani jíst, páč mám furt pocit jako bych měla v puse cosi kovového 😝
A do testu tak dalekooo 😎

majinka1981
7. čer 2017

Třetí den po ET jsem měla chuť na zavináče stejně jako před 6ti lety :D Takže jsem si nedělala test. Doktor se mi smál když jsem přišla po 11 dnech ET na krev a k němu na kontrolu. Ted je to 19.den a klidně bych snídala zavináče kdyby my to nebylo blbí :D Takže je svačím a nejraději mám pak zelňačku. Takže moje ranní nevolnost zaháním zelím :D

luciebx
7. čer 2017

holky me treba chytne v hlavne myslenka ze bych si neco dala ja pak na to kouknu a je mi zle.. hahhhahaaa.. no masakr.. ale koncne do sebe dostanu vic tekutiny krom ovoce a zeleniny. vypiju kolem litru jablecnyho dzusu co mi zahani nevolnosti. ale vecere to sou porce jak pro myho 7letyho synka.. masakr.. vcera sem sla spat s nim a on vstaval predemnou hahhhhaha
jinak mi nejak zacinaji byt tesny pracovni kalhoty.. asi musim nasadit jiny co mam tehu v zaloze.. jeste tyden a utz jupii

majinka1981
7. čer 2017

@luciebx taky mám pocit že už nezatahnu břicho a po obědě chodím spát 😂.

handous1
7. čer 2017

Ahoj holky,
tak jsem to psychicky nevydržela a udělala si teď test. Neni z rani moči. Co myslíte? Ja se celá třesu protože tam vidím ducha. Zkusím to vyfotit...

hanyas
7. čer 2017

@handous1 to je pořádný duch! 🙂 a ještě není z ranní moči? Zítra čekej pěknou čárku! 🙂 :-*

handous1
7. čer 2017

@hanyas jsem desátý den po transferu . Těším se ale zároveň se moc bojím protože už moc dobře vím že ty dvě čárky nic neznamenají. Zítra udělám ráno. 😊

luciebx
7. čer 2017

@handous1 no to uz neni duch ale krasna carka.... krasnyyyy

sticker
luciebx
7. čer 2017

@hanyas a co ty a testik? zkouselas?

handous1
7. čer 2017

@luciebx děkuji. Tak si přeju aby to tentokrát dopadlo s dobrým koncem. Myslim že teď se budu bát až do konce. musím myslet pozitivně. Těším se že by přece jen dáreček k narozeninám ......ten nejkrásnější.😁🙏

fonamor
autor
7. čer 2017

@handous1 waw,parada,jupiii. Na to se tak krasne diva🙂.. Jeste negratuluji uplne,jen tak napul🙂

Strana