icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
8. čer 2017

@fonamor no, to jsem teda zvedava 😀 prijdou mi hrozne nerovnomerny. Neco ma 12mm, neco 5-6mm. A zvlastni je, ze na jednom vajecniku jsem v pondeli mela nejvetsi folik 10mm a dnes opet 10mm. To jako vubec nevyrostl? 😨 a co tyyy teda? 🙂

hanyas
8. čer 2017

@fonamor uz to ctu 🙂 no, takze je vse v nejlepsim poradku! 🙂 gratulujuuuu 😘

fonamor
autor
8. čer 2017

@hanyas neboj, ony ty vajucha ví, kdy zastavit🙂... takže v neděli ti řeknou, kdy jdeš pod kudlu, viď?
zatím je vše ok, ale víš jak, ještě se může po... milion věcí..
No jsem fakt zvědavá, kolik z tebe vytáhnou... jakou metodu jste zvolili oplodnění?

hanyas
8. čer 2017

@fonamor to jsem taky zvedava 😕 nevim jestli uz mi to povi v nedeli, to teprve uvidime 🙂 kazdopadne to vypada na MACS + ICSI. Tak jak nam to doporucili. Fragmentaci DNA spermii sice mame OK, ale morfologie je spatna, tak si snad i s timhle pomuzeme....
Na zadny co by kdyby nemysli 😉 proste to bude v pohode a hotovo 😸

fonamor
autor
8. čer 2017

@hanyas no tak těmito metodami to určitě klapne na první dobrou, ten MAC je novinka a prý super.. Moc ti držím palečky, tak šup šup, at už to je🙂

hanyas
8. čer 2017

@fonamor jo a jeste mam dilema. Mame narok na PGS a ja nevim, jestli do toho jit. Chtela bych cerstvy transfer, at mam bobka v brisku co nejdriv... co myslis?

jeanne_g
8. čer 2017

@fonamor Jéé, paráda, že je bobek tam kde má 🙂 Gratulaceee 🙂 jde vám to spolu krásně, jen tak dál 🙂

fonamor
autor
8. čer 2017

@hanyas já tě chápu, ale to pgs bych asi dala, přece jen ty embrya vyšetří, určitě bude i docela slušná selekce si myslím, ale zase na druhou stranu ti tam zbydou topky... Pokud vám to nabídla pojištovna, neváhala bych.,, a nedá se to udělat, že jedno ti vloží a zbytek půjde na vyšetření?

fonamor
autor
8. čer 2017

@jeanne_g děkuji a nápodobně, už to tam je🙂)... mám z tebe radost🙂

hanyas
8. čer 2017

@fonamor to se prave neda ☹ ale kdyz jsem slysela vsechny ty pozadavky na embryjka, jejich vzhled, kvalitu a tak, tak mam strach, ze se ke mne nedostane ani jedno... maji tam strasny naroky na to, aby je pouzili i bez pgs...

fonamor
autor
8. čer 2017

@hanyas to je pravda, tím je helios vyhlášený... ono má všechno své pro a proti, vyšetření embryí vám zase ulehčí nepřípadné neúspěchy kvůli dělení atd... asi takhle, kdybys měla dvě vajucha, tak není o čem diskutovat, ale budeš jich mít podle mě fakt hodně. A nedá se to udělat půl na půl?🙂...prostě mít i jistotu a nejsitotu?

vvercatkoo
8. čer 2017

@fonamor juuu, super gratuluji a pristi tyden uz bude srdicko

fonamor
autor
8. čer 2017

@vvercatkoo aby bylo, aby bylo🙂...

hanyas
8. čer 2017

@fonamor prave ze neda ☹ a rozhodnout se musim pred opu. Vis jak. Wendy taky mela furu foliku, myslim, ze i dost vajicek a zbylo ji jedno... 😕

fonamor
autor
8. čer 2017

@hanyas já vím, tak na to kašlete, raději více než pak nedejbože žádný, však ono to ještě pojde kultivací, nějaké odpadnou a zbytku budete věřit.

hanyas
8. čer 2017

@fonamor tak nejak to prave vnitrne citim. A kdyby to nedej boze nevyslo ted, u dalsiho IVF uz bychom do toho sli... no, snad dalsi nebude potreba a brzy se zaradim k vam tehuliiiim 🙂

vvercatkoo
8. čer 2017

@hanyas ahojky, my mame taky narok na pgs, ale bohužel nám to nikdy nevyšlo. Vždy nám zbyl jen jeden na transfer a někdy ani vajicka nebyly. Takže pokud bych měla hodně embrii, určitě bych do toho šla

hanyas
8. čer 2017

@vvercatkoo no jooo, kdyz ja nebudu vedet, kolik budu mit embryi...

jeanne_g
8. čer 2017

@hanyas Zlati, pokud je ti min než 35, tak pgs teď asi fakt nereste. Čekání na výsledek jsou nervy a ne vždy jdou embrya vyšetřit. Když to tak citis, běžte do toho rovnou!!

luciebx
8. čer 2017

@fonamor uzasna fotecka..

sticker
luciebx
8. čer 2017

ahoj holky.. tak sme doma.. to byl zase den.. v praci me chytla nevolnost... ale ted sem si koupila zeleninovou polivku s cerstvym chlebem tak to tu s malym dlabeme.. a zatim to vypada ze to miminku chutna..
@hanyas hele jakou mas hodnotu AMH? my taky meli icsi a z 10 odebranych 6 plodnenych a nakonec jen jeden mrazacek

hanyas
8. čer 2017

@jeanne_g diky moc, potrebuju v tom podporit, abych si to potom nevycitala 😉 je mi 27, tak uvidime. PGS si nechame na priste, kdyby nahodou.
@luciebx Luci, pred rokem jsem mela AMH 5,3. Ale netusim, jak moc a jak rychle se to meni. V 1. IVF jsme meli 4 vajicka, vsechny oplodneny, kultivace jenom 4 dny, byl ET a 2 KETy (jeden mrazacek neprezil rozmrazovani)...

itworks
8. čer 2017

@fonamor doufám, že už jses trošku uklidnila 🙂 vše je tak, jak má být 🙂

raelyn
8. čer 2017

@fonamor zlatí to je krásný utz 😍 gratuluji 😘

itworks
8. čer 2017

@hanyas nejde mi přečíst tvá SZ, co s tím koněm zase je 😨

fonamor
autor
8. čer 2017

@itworks hi hi, jj, jsem vyklidněná, no pak ještě to srdíčko a budu vyklidněná úplně. Já se toho moc bála.

fonamor
autor
8. čer 2017

@raelyn děkuji, no jsem klidnější.. ale víš jak, do konce prvního trimestru je ještě strašně moc času, pořád to beru tak sportovně.

itworks
8. čer 2017

@fonamor zcela chápu...🙂 každým týdnem budeš klidnější a jistější, po screningu bude už jen dobře 🙂 a neboj, to ti uteče a bude to "nejhorší" období za tebou. Ty budeš mít po screningu a já budu stimulovat 🙂 a pak zase plašit, jako každá z nás tady 😀

fonamor
autor
8. čer 2017

🙂... nno přesně, pořád ten samý kolotoč... doufám, že to dotáhneme do konce, ono vidina jít do placeného IVF je fakt hrozná.
Ale je fakt, že to utíká, ono se pořád něco děje,je konečně léto.
Kdy jdeš do stimulky, už to víš přesně? Něco se mi mate, že jsi psala, že v červenci. a tetalucina srpen.

luciebx
8. čer 2017

@hanyas tos měla krásný. Já měla 1.29

Strana