Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor to jsem taky zvedava 😕 nevim jestli uz mi to povi v nedeli, to teprve uvidime 🙂 kazdopadne to vypada na MACS + ICSI. Tak jak nam to doporucili. Fragmentaci DNA spermii sice mame OK, ale morfologie je spatna, tak si snad i s timhle pomuzeme....
Na zadny co by kdyby nemysli 😉 proste to bude v pohode a hotovo 😸
@hanyas já tě chápu, ale to pgs bych asi dala, přece jen ty embrya vyšetří, určitě bude i docela slušná selekce si myslím, ale zase na druhou stranu ti tam zbydou topky... Pokud vám to nabídla pojištovna, neváhala bych.,, a nedá se to udělat, že jedno ti vloží a zbytek půjde na vyšetření?
@hanyas to je pravda, tím je helios vyhlášený... ono má všechno své pro a proti, vyšetření embryí vám zase ulehčí nepřípadné neúspěchy kvůli dělení atd... asi takhle, kdybys měla dvě vajucha, tak není o čem diskutovat, ale budeš jich mít podle mě fakt hodně. A nedá se to udělat půl na půl?🙂...prostě mít i jistotu a nejsitotu?
@fonamor juuu, super gratuluji a pristi tyden uz bude srdicko
@vvercatkoo aby bylo, aby bylo🙂...
@hanyas ahojky, my mame taky narok na pgs, ale bohužel nám to nikdy nevyšlo. Vždy nám zbyl jen jeden na transfer a někdy ani vajicka nebyly. Takže pokud bych měla hodně embrii, určitě bych do toho šla
@vvercatkoo no jooo, kdyz ja nebudu vedet, kolik budu mit embryi...
ahoj holky.. tak sme doma.. to byl zase den.. v praci me chytla nevolnost... ale ted sem si koupila zeleninovou polivku s cerstvym chlebem tak to tu s malym dlabeme.. a zatim to vypada ze to miminku chutna..
@hanyas hele jakou mas hodnotu AMH? my taky meli icsi a z 10 odebranych 6 plodnenych a nakonec jen jeden mrazacek
@jeanne_g diky moc, potrebuju v tom podporit, abych si to potom nevycitala 😉 je mi 27, tak uvidime. PGS si nechame na priste, kdyby nahodou.
@luciebx Luci, pred rokem jsem mela AMH 5,3. Ale netusim, jak moc a jak rychle se to meni. V 1. IVF jsme meli 4 vajicka, vsechny oplodneny, kultivace jenom 4 dny, byl ET a 2 KETy (jeden mrazacek neprezil rozmrazovani)...
🙂... nno přesně, pořád ten samý kolotoč... doufám, že to dotáhneme do konce, ono vidina jít do placeného IVF je fakt hrozná.
Ale je fakt, že to utíká, ono se pořád něco děje,je konečně léto.
Kdy jdeš do stimulky, už to víš přesně? Něco se mi mate, že jsi psala, že v červenci. a tetalucina srpen.

@fonamor no, to jsem teda zvedava 😀 prijdou mi hrozne nerovnomerny. Neco ma 12mm, neco 5-6mm. A zvlastni je, ze na jednom vajecniku jsem v pondeli mela nejvetsi folik 10mm a dnes opet 10mm. To jako vubec nevyrostl? 😨 a co tyyy teda? 🙂