icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

hanyas
8. čer 2017

@itworks ono je to nejaky rozbity 😀 taky nemuzu cist zpravy 😉

itworks
8. čer 2017

@fonamor no nevím jak to vyjde, chci posunout tu MS, ať ji nemám v lázních, pokud to půjde bez problémů, tak než bych jela domů, tak bych je vysadila a jak ji po vysazení dostanu, tak prý můžu začít stimulovat. Léky mám doma, takže v tom není problém. Takže teoreticky stimulace cca půlka 07 popř. v srpnu, asi už dáme pgd, takže si stejně počkám na ket. Ale zatím to je opravdu vše teoreticky, uvidím, co bude 🙄

catchulinecka
8. čer 2017

holky zlaté, tak manžel otočil a udělali jsme test, jsem 9 den a pusto bílo prázdno. Ach jo...je to začarovaný kruh. a bolí mě podbřišek a kříže, od včerejška...hlásí se ms a já ji budu muset zadržovat až do pondělka :-/

luciebx
8. čer 2017

@catchulinecka Ach jooo Škoda. Ale dokud nedojde m/s nic není ztraceno

catchulinecka
8. čer 2017

@luciebx

handous1
9. čer 2017

Tak holky vypadá to zatím dobře. Neda mi to a jedu na krev tak uvidím jake bude hcg.

hanyas
9. čer 2017

@handous1 to je ale luxusni dalnice! 😍 pomalicku gratuluji! 🙂

vvercatkoo
9. čer 2017

@handous1 supeeeer, jsem zvědavá na hcg 🙂

hanyas
9. čer 2017

@catchulinecka ahojky, to je mi lito, ze druha carka nevykoukla. ☹ ani pidi duch tam neni? Ukaz testik, treba neco vykoukame a priznaky na ms vubec nebudou priznaky na ms 😉

jezz1e
9. čer 2017

@catchulinecka Ještě se nevzdávej naděje, v jiné skupince se holčině objevil duch až 12 den po ET a teď je v 10tt.

tehulka1167
9. čer 2017

@handous1 nádhera. Jak Já zbožňují ty čárky :D

romik32
9. čer 2017

@handous1 tak to je luxusni dalniceela jsem stejnou,tipuju pres 3000😂 v car vam krev neberou? U nas se de 14 den vzdycky na krev,aby se vedelo jestli vysadit leky...

fonamor
autor
9. čer 2017

@catchulinecka ahoj zlati, počkej ještě dva, tři dnym ono to možná ještě vyskočí, každému to hcg stoupá v tělě jinak. Pořád držím palečky,ještě může testík překvapit🙏

fonamor
autor
9. čer 2017

@handous1 tak to je parádní dálnice, ty jo, ani já takovou nemám a to jsem skoro měsíc napřed🙂... Držím palečky a já za sebe tipuju hcg 1367🙂

hanyas
9. čer 2017

@fonamor ja tipuju handouse1 na 1599j. 😀

itworks
9. čer 2017

@handous1 ty jo, krásně ti to sílí 😍 takze můj tip 1485 j. 😘

itworks
9. čer 2017

@catchulinecka drž se, pořád to ještě nemusí být ztracené, ještě pořád může vykouknout 🙏

catchulinecka
9. čer 2017

holky, tak jen pro info 10 den po ket je hodnota 0.

vvercatkoo
9. čer 2017

@catchulinecka moc mě to mrzi ☹, ale neztrácej naději, jednou to vyjít musí 😉

itworks
9. čer 2017

@catchulinecka mrzí mě to a nemůže ještě stoupnout? Někdy se zázraky dějí
😒

catchulinecka
9. čer 2017

@itworks to nevím, řekla bych, že ale nejspíše ne. Psala jsem do car, tak uvidíme, co vymyslíme dál.

hanyas
9. čer 2017

@catchulinecka to me mrzi... co vic muzu psat... ☹

luciebx
9. čer 2017

@handous1 tak jak zlato ?? Co hodnota

fonamor
autor
9. čer 2017

@catchulinecka to nééé, ach jo☹...
Moc mě to mrzí, fňuuk..

raelyn
9. čer 2017

@catchulinecka ty jsi byla už na krev 😢 mě to čeká v pondělí

fonamor
autor
9. čer 2017

Holky moje, co mi to děláte

sticker
catchulinecka
9. čer 2017

@raelyn jooooo, nechtela jsem se přes víkend ladovat téma praskama

catchulinecka
9. čer 2017

Holky, moc děkuji za podporu tady, zůstanu a vámi a snad někdy zas se přidám do diskuze☺️ strašně moc gratuluju těhotným a opatrujte se a ať je vše v pořádku. No a zbytku ať se k nim brzy pridame😉

handous1
9. čer 2017

Tak holky moje hodnota 12 den je 680 v pondělí jdu znova na krev a také na ultrazvuk ke svému gynekologovi tak budu vědět víc. Mám radost a a moc doufám že to tentokrát dotahneme do konce.😊

handous1
9. čer 2017

@catchulinecka je mi to líto😢

Strana