icon

Je tu někdo po embryotransferu?

fonamor
27. lis 2015

Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?

raelyn
13. čer 2017

@fonamor no to nééééé, hlavně buď v klidu určitě to bude v pořádku. Drž se zlatíííí ❤ 🙏 ❤

klokanka73
13. čer 2017

@luciebx dnes v 11hodin, tedy poradnu, nevím jestli mi bude dělat utz, doufám že jo, ať vidím prcka. Za týden screening, to ho uvidím v 3D a doufám že by mohlo být poznat co se nám tam schovává.

luciebx
13. čer 2017

@klokanka73 aha ja mam jakoby poradnu tu jeji midwife zitra to je hodinova schuzka a ve ctvrtek utz. taky doufam ze by mohl byt naznak co se tam schovava. Kdzytak si budu muset 2 mesice pocket.

klokanka73
13. čer 2017

@luciebx tak taky budu držet palečky ať se hezky ukáže

luciebx
13. čer 2017

@klokanka73 uz mate jmena? my asi jo ale stejne to zmenime jako u prvniho 😂

martik29
13. čer 2017

@fonamor drž se bude to dobre však já krvacela 14 dnů a udrželo se to.

martik29
13. čer 2017

Já byla na krvi v prvním trimestru a jsem zklamaná výsledky se dozvím až společně s ultrazvukem koncem června to budou muka. Chci aby ti bylo v pořádku a abych, už to věděla.

fonamor
autor
13. čer 2017

Holky, tak mě nechali jako akutku víc než hodinu čekat, nebyl tam žádný lékář, co by se na mě podíval. Píchli mi nakonec 2 ampule Agolutinu, doporučili ascorutin a přísný klidový režim. Ani krev mi nechtěli vzít. Další kontrola příští pondělí, prý to dřív stejně nemá cenu, je to buď a nebo..

vvercatkoo
13. čer 2017

@fonamor to je přístup, aspoň utz ti mohli udělat, jestli tam je, to nechapu, že tě nechali bez vyšetření, když včera to bylo vše v poho

fonamor
autor
13. čer 2017

@vvercatkoo UTz mi dělala řekla, že je to to samé co včera, že víc nevidí

vvercatkoo
13. čer 2017

@fonamor aha, tak mimco je teda v pořádku

raelyn
13. čer 2017

@fonamor to jako vážně 😠 byla jsi v CARu nebo v nemocnici, ale i tak přece když krvácíš, tak nemůžeš hodinu čekat!!!!!! Agolutin určo pomůže. Tak se moc moc šetři, jo 😘

fonamor
autor
13. čer 2017

@vvercatkoo byla jsem tak rozhozená psychicky z toho čekání, že jsem ji ani moc nevnímala.. ale říkala, že je to to sam co včera i do zprávy to napsala

fonamor
autor
13. čer 2017

@raelyn jela jsem do Caru.. asi ta injekce hned pomohla, už mám tu krev hnědou, ne červenou a ani už nejdou kusy

romik32
13. čer 2017

@fonamor si delaji srandu,ne? Krva is a nechaji te hodinu cekat? Jo ten ascorutin by mel zabrat,ale jak to,ze na utz nic nevidi,vzdyt to nebylo jenom tak nejake krvaceni,kdyz je i ze sliznici..no nic,nohy na horu a jenom lez,kdyz by si furt krvacela,jed na pobotovost...

jezz1e
13. čer 2017

@fonamor Ach jo, zas ta nejistota.. Ale brala bych to jako dobrou zprávu, plod tam tedy pořád je.. Dopadne to dobře! ❤

raelyn
13. čer 2017

@fonamor to je dobře a nedoporučuje raději místo utrogestanu přejít na agolutin (je to Teda náročné na to píchání - já ho už měla)

romik32
13. čer 2017

@fonamor tak hlavne,ze plod tam je...

petabb
13. čer 2017

@fonamor Bude to dobrý, uvidíš. Já by prvně v car na utz v 6plus2 - to bylo poledne, pak jedu na nákup, přijdu domů a taky krvácení. Hustá tmavá krev. Hned jsem jela na pohotovost a tam ten hematom taky ještě neviděli. Až druhej den můj gynekolog. Ležela jsem s tim skoro měsíc a půl, ještě s malým synem doma. Držim palce, ať se drobek drží!!!

petabb
13. čer 2017

@raelyn Já myslim, že oni to takhle brzo prostě urgentně neřeší :( Já na tý pohotovosti taky čekala hodinu. Byla to sakra dlouhá hodina. Každej z těch třech doktorů mi řekl, že se stejně nedá nic dělat, že je to buď a nebo. Na pohotovosti mi dokonce řekl, že ani klidovej režim tomu nepomůže bohužel. Ale měla jsem teda Agolutin a píchala jsem ho snad do 12tt.

fonamor
autor
13. čer 2017

jj, holky, budu ležet jak pecka, strašně teď bulím a nejde to zastavit.. Bude to dobrý.

fonamor
autor
13. čer 2017

@petabb ty sis ho píchala sama? Mě to píchli jen tam a nic mi nedali, mám dál užívat utrogestan.

petabb
13. čer 2017

@fonamor jj, já ho píchala ještě před ketem, pak po ketu a díky tomuhle se to protáhlo až do toho třetího měsíce. S Davídkem mi ho vyměnila asi v 7tt za utrogestan, teď mi řekla, že je to účinější injekcí. Mně to nevadilo, docela mě to bavilo to píchat 🙂

martik29
13. čer 2017

@fonamor to mi je líto měla jsem to ve stejném týdnu :-/ a jsem 11 a krvácení nikde. Bude to určitě dobré jen raději opravdu lež.

raelyn
13. čer 2017

@petabb no já si ho pichla jen jednou, jako na zadek si nevidím a do stehna bych to nedala. Byla jsem ráda že jsem to teď měla vyměněné za utrous

petabb
13. čer 2017

@fonamor Když jsem začala špinit hned ten třetí den po ketu (teď si myslim, že se prostě blbě uhnízdil u nějaký cévy, díky čemuž se tam ten hematom udělal a pak praskl), tak mi v Caru dokonce řekla, ať si ho píchnu ráno i večer. A ten Ascorutin jsem brala 2 tablety třikrát denně.

petabb
13. čer 2017

@raelyn Já ho píchala normálně do zadku. Viděla jsem tam dobře 🙂 Manžel je posera, ten by mi to nepíchnul (a taky nebyl každej večer doma, když měl noční) 🙂

luciebx
13. čer 2017

@fonamor držím vše co mam

sticker
raelyn
13. čer 2017

@petabb no ale vždyť se musíš strefit jen do určitého místa (to jako není sranda a dokonce jsem se divila, že chtěli abych si pichala sama v letáku je, že to může píchat jen lék. personál) a pak se musí natáhnout jestli není krev a až pak zmáčknout. To jako klobouk dolů. No manžel když to viděl, tak by to taky nepich

romik32
13. čer 2017

@fonamor ja myslim,ze ten utrogestan na udrzeni ti pomuze,jestli tam neni hematom,tak to mozna fakt byla nejaka cevka..nebim v jakych pripadech se podava denne agolutin,ale musis im verit,ze delaji jen to nejlepsi...nebrec kocicko,urcite bude drobek silnej a bude to dobry😘

Strana