Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@luciebx dnes v 11hodin, tedy poradnu, nevím jestli mi bude dělat utz, doufám že jo, ať vidím prcka. Za týden screening, to ho uvidím v 3D a doufám že by mohlo být poznat co se nám tam schovává.
@klokanka73 aha ja mam jakoby poradnu tu jeji midwife zitra to je hodinova schuzka a ve ctvrtek utz. taky doufam ze by mohl byt naznak co se tam schovava. Kdzytak si budu muset 2 mesice pocket.
@luciebx tak taky budu držet palečky ať se hezky ukáže
@klokanka73 uz mate jmena? my asi jo ale stejne to zmenime jako u prvniho 😂
Já byla na krvi v prvním trimestru a jsem zklamaná výsledky se dozvím až společně s ultrazvukem koncem června to budou muka. Chci aby ti bylo v pořádku a abych, už to věděla.
Holky, tak mě nechali jako akutku víc než hodinu čekat, nebyl tam žádný lékář, co by se na mě podíval. Píchli mi nakonec 2 ampule Agolutinu, doporučili ascorutin a přísný klidový režim. Ani krev mi nechtěli vzít. Další kontrola příští pondělí, prý to dřív stejně nemá cenu, je to buď a nebo..
@fonamor to je přístup, aspoň utz ti mohli udělat, jestli tam je, to nechapu, že tě nechali bez vyšetření, když včera to bylo vše v poho
@vvercatkoo UTz mi dělala řekla, že je to to samé co včera, že víc nevidí
@fonamor aha, tak mimco je teda v pořádku
@vvercatkoo byla jsem tak rozhozená psychicky z toho čekání, že jsem ji ani moc nevnímala.. ale říkala, že je to to sam co včera i do zprávy to napsala
@fonamor Bude to dobrý, uvidíš. Já by prvně v car na utz v 6plus2 - to bylo poledne, pak jedu na nákup, přijdu domů a taky krvácení. Hustá tmavá krev. Hned jsem jela na pohotovost a tam ten hematom taky ještě neviděli. Až druhej den můj gynekolog. Ležela jsem s tim skoro měsíc a půl, ještě s malým synem doma. Držim palce, ať se drobek drží!!!
@raelyn Já myslim, že oni to takhle brzo prostě urgentně neřeší :( Já na tý pohotovosti taky čekala hodinu. Byla to sakra dlouhá hodina. Každej z těch třech doktorů mi řekl, že se stejně nedá nic dělat, že je to buď a nebo. Na pohotovosti mi dokonce řekl, že ani klidovej režim tomu nepomůže bohužel. Ale měla jsem teda Agolutin a píchala jsem ho snad do 12tt.
jj, holky, budu ležet jak pecka, strašně teď bulím a nejde to zastavit.. Bude to dobrý.
@petabb no ale vždyť se musíš strefit jen do určitého místa (to jako není sranda a dokonce jsem se divila, že chtěli abych si pichala sama v letáku je, že to může píchat jen lék. personál) a pak se musí natáhnout jestli není krev a až pak zmáčknout. To jako klobouk dolů. No manžel když to viděl, tak by to taky nepich

@fonamor no to nééééé, hlavně buď v klidu určitě to bude v pořádku. Drž se zlatíííí ❤ 🙏 ❤