Je tu někdo po embryotransferu?
Ahoj holky, taky některá z vás čeká po ET ?
@fonamor drž se, já vím ono se to říká, ale máš dobře našlápnuto a mimisek urcite vydrží u tebe. Byl v caru tvuj lekar? Jestli ne, tak bych mu zkusila zavolat a domluvila bych se s nim. Drzim pesti ❤️
Holky děkuju, teď nezbývá než čekat a věřit na zázrak.😘
@fonamor teda ty nam davas. Konecne jsem zase pripojena. Lez a ani se nehni a zadny slzicky! Ted je potreba (i kdyz je to nadlidskej vykon) udrzet pozitivni mysl, at bobanek vi, ze je mu u tebe skvele a ze se ma drzet zuby nehty. Ty to zvladnes! Jsi silna zenska, zadnej ufnukanek jako ja 😘 nejdulezitejsi je, ze mimisek je porad tam, kde ma byt 😉 moc na tebe myslim. Vsechno dobre dopadne! 😘
@luciebx jen jsme uvažovali Zuzanka a Filip nebo Patrik. Určitě to nakonec bude jinak.
Holky,dnes jsem 4 den po ET. Zavedená jedna blastocysta 🙂 🍀 kdy má cenu testovat ? 🙂 12 den jdu na krev do Caru
@klokanka73 jé, to je nádhera, takov obrázky vždy povzbudí... takže jste s prckem malinko napřed? Držím palečky a jen tak skvěle pořád dál😘
@fonamor boze můj to jsou šoky!!! Vy to zvládnete! jak už tu někdo řekl, máte krásně našlápnuto a prostě to je jen bububu 🙂 Opatruj se! a čekáme další už jen dobré zprávy!
@kvetnatko jeee, super, moooc gratuluji. Který jsi týden?
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala 🙂 Zatím jsem tu na Modrém koníku projížděla různá fóra, hlavně IVF. Asi prostě potřebuju povzbudit, že to bude dobrý. V květnu jsem absolvovala IVF a transfer 1 embryjka. Test vyšel pozitivní a dnes jsem byla na ultrazvuku, ale zatím je vidět jen gestační váček a mám přijít za 14 dní. To čekání je nekonečné ...
@klokanka73 no uzasna fotka.. ja ve ctvrtek a taky doufam ze to bude takhle kasny..
me teda furt angelsound nic nenasel jen hukot ve strevech hahahaha
tak snad se nam ukase.. I kdyz bricho mam vetsi a vetsi to uz asi neukecam..
Ještě mám dotaz - počítají se tt u umělého oplodnění taky podle data poslední menstruace nebo je to jinak?

@raelyn Mně v CAR ukazovali, že si jakoby tu půlku rozdělíš na čtvrtky a do tý horní vnější se to píchá, strany se střídají. Hele, já to dokázala i natahnout, jestli jsem nenapíchla cévku 😀 Pak už jsem to i poznala, když to hodně bolelo, tak jsem jí napíchla, když vůbec, tak nenapíchla. Fakt to šlo dobře, i když doufam, že už to nebudu muset nikdy absolvovat.